karolewskiej 10.10.09, 16:41 Witajcie, prosze o opinie na temat plyty indukcyjnej Electrolux EHD 68210 P www.eminet.pl/index.php?products=product&prod_id=4357 Czy ktos jej uzywa? jak z jakoscia itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzakus_pl Re: Plyta Electrolux 68210P IP: *.jawor.vectranet.pl 11.10.09, 22:20 wybrałaś ciekawą płytę ale jak każdy produkt ma wady i zalety: wady: - max moc płyty to 7,4kw. jedno pole ma moc max 3.2kw. jeżeli włączysz 1pole grzejne na pełną moc wszystkie inne ledwo dychają jak dużo gotujesz to odradzam. - boki płyty są charakterystycznie szlifowane < zdarza się postawić ciężki garnek na brzegu i trach płyta się szczerbi. rozwiązaniem jest płyta z AEG o identycznych parametrach ze stalowymi listwami po bokach. zaleta: - możliwość włączenia dwóch pól jako jednego np. dla dużej brytfanki. skoro już się decydujesz na zakup takiej płyty przez internet to może sprawdź cenę: www.ceneo.pl/2313667 Odpowiedz Link Zgłoś
flying_citron Re: Plyta Electrolux 68210P 31.10.09, 17:46 Jeżeli chcesz kupić dobra płytę a nie zdecydowałaś się jeszcze do końca na jakaś konkretną, to przejrzyj sobie ofertę sklepu magicznaplaneta.pl. Mogę Ci tylko powiedzieć o tej Twojej, że dobrą firmę obrałaś.Moi rodzice chyba mają coś podobnego w domu i funckjonuję bez zarzutów. Właśnie kupowali ją w tym sklepie. Mój tata się na tym zna więc on wybierał, skoro postawił na tą firmę, ale dokładnie nie powiem Ci czy to ten sam model, ale tak mi się kojarzy, że tak. Dobrze trafiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś