a50 11.08.06, 08:50 Niestety nie znalazłam opinii n/t lodówek GORENJE. Waham się między GORENJE i BOSCH. Podoba mi się MASTERCOK, ale tylko wizualnie. Której firmy polecacie? Będę wdzięczna za opinie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: która lodówka ? IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 11.08.06, 11:38 Gorenje też wiele osób odradza i było już o tym na forum. zostaje Bosch, Liebherr. Ja mam Amicę i chodzi bardzo dobrze, ale moze to fuks. miałem Ardo i była to porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: która lodówka ? 11.08.06, 16:21 Sama jakiś czas temu kupiłam mieszkanie i musiałam cały sprzęt kupić. Co do lodówki wiedziałam tylko tyle, że musi być w kolorze inox, mieć sporą zamrażarkę, koniecznie na dole. Poczytałam fora, popytałam znajomych i kupiłam lodówkę Boscha, o taką: www.ceneo.pl/87204s Uzytkuję ją od niedawna, jestem bardzo zadowolona. Gorenje ma bardzo skrajne opinie, jedni bardzo chwalą, inni krytykują (ale ładnie wyglądają,fakt). Mastercook ponoć dobry tylko jeśli chodzi o płyty i kuchenki, broń Boże inny sprzęt (sama mam kuchenkę M. i jest niezła, ale na lodówkę od nich bym się chyba nioe zdecydowała). Generalnie rozważałam trzy firmy - Electrolux, Whirlpool i Bosch. Odpowiedz Link Zgłoś
a50 Re: która lodówka ? 11.08.06, 21:38 Mastercook podoba mi się, głównie wyposażenie w środku i ma odrębną regulację temp. dla chłodziarki i zamrażarki. No ale nie przekonuje mnie jako firma. Czy ktoś ma może lodówkę tej firmy i jak się sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś
a50 Re: do zayzayera 11.08.06, 22:05 Zauważyłam, że jesteś tutaj ekspertem i jeśli chodzi o lodówki polecasz Boscha. A co powiesz o Whirpoolu i MaStercooku? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś