mamachlopca1 24.07.07, 21:57 zeby nie byl tez strasznie drogi no ale i nie badziewie z miekkiego plastiku. a moze takie cos ktos ma-na obrazku wyglada ladnie www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=23393&pkt_id=&pro_id=&char_id= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
housewife1 Re: jaki parowar polecacie? 25.07.07, 02:03 ładnie, ale czy na pewno te miski mozna myc w zmywarce??? to jest stal nierdzewna? ja mam tefal, ten z mechanicznym zegarem (timerem) , jestem bardzo zadowolona, wszystkie części, poza "bazą" z zasilaniem, mozna myć w zmywarce Odpowiedz Link Zgłoś
housewife1 Re: jaki parowar polecacie? 25.07.07, 02:04 aha cena zalezy gdzie... od 165 zł do 250zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jaki parowar polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 11:30 .. ja mam całkiem fajny firmy HYUNDAI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ańćka Re: jaki parowar polecacie? IP: *.aster.pl 03.08.07, 15:44 Tefal, zdecydowanie i z czystym sumieniem, Clatronica nie polecam ta firma robi dobre jedynie wentylatory i opiekacze do tostów. Jak pracowałam w sklepie z art. Agd to na Cla. były ciągłe reklamacje nie zależnie od tego co to był za sprzęt. Generalnie większość sprzętu w domu, który mam to Tefal i jestem zadowolona. Ale i w sklepie nie często zdarzały się reklamacje. Koszt najprostszego modelu to ok 220 zł, ale jak się pochodzi to można model vitamin+ kupić za 270 zł w promocji. życzę pomyślnych łowów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierst1 Re: jaki parowar polecacie? IP: 213.158.197.* 27.08.07, 20:48 Mam tefala pomimo tego, że moi rodzice i siostra kupili sobie po parowarze TEFALA z mechanicznym zegarem i zaraz na drugi dzień oba zostały odwiezione do sklepu (reklamacja). Jak się okazało nie działał przycisk VITAMIN +, prawdopodobnie taka partia. Wszystkim może się zdarzyć. Ja też kupiłem sobie z elektronicznym wyświetlaczem, model wyższy i jestem zadowolony. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekier Re: jaki parowar polecacie? IP: *.blutmagie.de 03.08.07, 17:30 Zgadzam się z przedmówcą. Jeśli parowar to tylko tefal. Ja mam stary dość, ale polecam firmę! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.karska Re: jaki parowar polecacie? 04.08.07, 08:20 ja tez mam tefal vitamin+ i to jego polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: jaki parowar polecacie? IP: *.server4you.de 06.08.07, 10:29 To ja też tefala polecam Tefal VC-4003. Zdecydowanie polecam, bo już używam od dwóch miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Z resztą ja i mąż uwielbiamy warzywa na parze. Nie bardzo możemy inne rzeczy jeść, tzn. inaczej przyrządzone, choć wcale nie jesteśmy wiekowi ;) zespól jelita nadwarażliwego. My przepłaciliśmy może pani nie przepłaci – link: www.ceneo.pl/371476. Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: jaki parowar polecacie? 26.08.07, 20:04 Zgadzam sie Tefal Vitamin + jest super mam prawie dwa lata, bardzo lubie szparagi na parze, zaplacilam cos kolo 300zl ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: jaki parowar polecacie? 26.08.07, 20:18 Mam Tefal 7001, bardzo wazna jest moc urzadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość:) Re: jaki parowar polecacie? IP: *.fbx.proxad.net 06.08.07, 10:40 Ja polecam Parowar Braun FS 20. Dość drogi (270 zł), ale ja uważam, żę jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odradzający Re: jaki parowar polecacie? IP: *.com 06.08.07, 12:31 Sądzę, że pani, która pracowała w sklepi agd już powiedziała wystarczająco dużo, ale może moja opinia potwierdzająca jej słowa pani pomoże pozbyć się pomysłu kupowanie paro waru firmy CLATRONIC. Ja reklamowałem taki parowar i to właśnie przez wspomnianą tu zmywarkę w której ponoć można myć,ale jednak chyba nie zawsze i nie w każdej. Widocznie dobra zmywarka + niezbyt dobry parowar daje reklamację. Stanowczo odradzam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś