Gość: mała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.07, 09:19 mam prośbe o opinie, jaka jest jakość tych mebli, bo o meblach pokojowych tej firmy słyszy się różnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
she8 Re: meble kuchenne black red white 25.10.07, 22:24 Beznadzieja. I brzydactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafkam Re: meble kuchenne black red white IP: 195.128.228.* 25.10.07, 22:38 Ładnie wygląda wszystko w katalogach - ale z bliska jakośc mizerna - szczególnie meble do sypialni, salonu. Jednak design mi sie podoba. Szczególnie kuchenne, które to prawie identycznie wykonał mi znajomy stolarz. Cena podobna (troche niższa) ale wykonanie i materiał o niebo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikm Re: meble kuchenne black red white 26.10.07, 08:27 Nie wiem czy opinie pod spodem są opiniami użytkowników..., bo nie specjalnie widać w nich konkrety. Ze względu na cenę jestem użytkownikiem BRW. Jeśli masz zdolnego męża czy faceta który to złoży to polecam bo warto, ale... Meble pokojowe, które mam (niestety) od lat to rzeczywiście badziew. Meble, które kupiłam do pokoju synka z serii tip top - to totalny badziew. Tyle, że mi były potrzebne półki w mało ekspluatowanym pokoju - najlepiej za niewielką cenę - nie pamiętam do końca ile kosztowała nas szafa i komoda, ale nie sądzę żeby można było znaleźć alternatywę za 700. Jaka cena taka jakość - mnie to w zupełności wystarczy, mając małe dziecko nie mam zamiaru inwestować w drogie meble do jego pokoju. Mam meble kuchenne z BRW Nika ekran - olcha ciemna z drewnianymi frontami. Wybrałam z systemu szafkowego mebelki do góry i dołu. Jeśli chodzi o jakość wykonania korpusów - jakość rzeczywiście kiepska. Uchwyty - tandetny plastik, ale tu akurat koszt wymiany to żaden problem. Zastanawiałam się nad meblami pod wymiar. W firmach krzyknęli mi po 8-9 tys za meble z frontem drewnianym. www.brwmielec.pl/oferta,aranzacje-nika-ekran.xml Tu koszty wyniosły 3200. Dla mnie różnica jest na tyle znacząca , że się zdecydowałam. Użytkuję je dopiero parę miesięcy (pół roku) - jak na razie jestem bardzo zadowolona. Ras tylko się wściekłam, bo nie mogłam dokupić do tego zestawu frontu do zmywarki - z BOK w BRW zero kontaktu. Udało mi się kupić front w ikea z inoxu. Reasumując - jeśli szukasz super porządnych mebli na pewno nie takńsze półki BRW. Te najwyższe półki można użytkować latami oczywiście godząc się z tym, że meble dostajesz w paczkach. Chyba, że chcesz aby przyszła profesjonalna firma, która Ci to złoży lub zamówisz pod wymiar z materiałów BRW - zapłacisz 2 x drożej. Odpowiedz Link Zgłoś