jan.i 28.10.07, 01:57 Czy ktos wie,gdzie mozna kupic normalny(nie udarowy)mlynek do kawy?Moze,(ale nie musi)wygladac antycznie,to nie jest wazne,wazne,zeby dobrze mielil!Dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: mlynek do kawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 07:25 musi być koniecznie na korbę?:))) A zwykły elektryczny, żarnowy, z regulacją się nie nada? www.allegro.pl/search.php?string=%C5%BCarnowy&category=17978&description=1&buy=0&new=0&pay=0&country=1 Ja użwałam kiedys DeLonghi(jest ok)-teraz mam w ekspresie Ale myslę, że i Niewiadów możesz śmiało kupić. A dostaniesz w każdym większym sklepie z Agd, w Leclercu np.ze 2 rodzaje widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: mlynek do kawy 28.10.07, 15:47 Kupiłam w sklepie gospodarstwa domowego zwykły młynek do kawy, taki jaki moja mama miała przed laty. Kombinacja drewna i ceramiki, piękny. Produkcji chińskiej, ale dobry jakościowo, mimo, że nie zachwycam się chińskimi rzeczami. Zapłaciłam za niego 46 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
sambolejro Re: mlynek do kawy 31.01.18, 08:17 Ja rozglądam się za jakimś nowym młynkiem, ale nie chcę kupować takiego za 30 zł. Szukam czegoś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś