Gość: Aga IP: *.toya.net.pl 10.01.08, 22:07 Czy ktoś użytkuje takie sprzęty? Zastanawiam się nad zakupem takowych i jestem ciekawa jak się sprawują. Czy są godne plecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pleg Re: Piekarnik, zmywarka IP: *.crowley.pl 10.01.08, 23:07 Ja jeszcze nie mam sprzętu, ale planuję zakup i chcę sie podzielić pomysłami, może ktoś ma i uważa, że popełnił błąd, wtedy i ja nie popełnię :) lodówka (bsb) Samsung RS 21FCSW /nie jestem pewien ale ma miec komorę zero, jesli nie ma to bede musial troche dolozyc do RSH 1KBRS/ piekarnik kompaktowy z funkcją mikrofalówki - AEG Competence KB 9810 E- M (www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=366118) kawiarka aeg PE 9038-M (www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=258434) (maja stanac w jednym slupku z piekarnikiem) (do w/w można jeszcze dokupić szufladę aeg KD 6070 - jeżeli ktoś korzysta to proszę o info czy sie przydaje) plyta gazowa - SMEG SR 804 GH (jest w stylu retro - www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1064339 - bo takie tez maja byc fronty szafek), podobnie jak okap FABER WEST WB pozostaje jeszcze zmywarka (do zabudowy i zintegrowanym frontem), albo aeg albo elektroluks np. AEG FAVORIT 64080 Vi - ale tu jeszcze wybór nie padł Odpowiedz Link Zgłoś