Dodaj do ulubionych

zmywarka Whirlpool

16.10.08, 08:54
Co sądzicie na temat zmywarek Whirlpool?
Konkretnie interesuje mnie zmywarka Whirlpool ADG 510, ale proszę o informacje
od użytkowników jakichkolwiek zmywarek tej firmy.
Jak się sprawdzają na dłuższą metę, czy jesteście zadowoleni z nich.
Czekam na Wasze opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: zmywarka Whirlpool IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 11:53
      Ja mam Whirlpoola. To moja pierwsza i jak na razie jedyna
      zmywarka ;) Działa bez zarzutu wiele lat. Na forum polecany jest
      Bosch, ponoć niezawodny. Było wiele wątków na ten temat.
    • Gość: Lidia Re: zmywarka Whirlpool IP: *.grybow.net.pl 07.10.13, 12:04
      Ja posiadam zmywarkę i pralkę firmy Whirlpool .Zmywarka zepsuła mi się raz na gwarancji , a drugi raz gdy gwarancja się skończyła .Pralka miesiąc po okresie gwarancji też odmówiła posuszeństwa ,zepsuł się programator .Na zakończenie " nie polecam zmywarki ,ani pralki tej firmy" .Sama też już nigdy nie kupię nic z firmy Whirlpool.
    • chris1970 Re: zmywarka Whirlpool 08.10.13, 12:37
      Moja opinia jest taka. Jest to dobra zmywarka wąska, czyli 45 cm.
      Ma małą ilość programów, ale wszystkie te, które są potrzebne, czyli płukanie, szybki do szkła, eco, codzienny i intensywny.
      Parametry są w porządku, ale jednak proponowałbym zastanowić się nad zmywarką o normalnej szerokości, czyli 60 cm.
      Zmywarki 60 cm są energooszczędniejsze, masz więcej miejsca w koszach, masz wybór zmywania w koszu dolnym czy górnym. Znaczenie to ma jak chcesz wymyć blachę po cieście, czy dużą brytwannę.
      Dużo by jeszcze pisać o przewadze 60tek nad 45.
      Jedynym argumentem za 45 cm zmywarką jest brak miejsca w kuchni. Jak miejsce masz, bierz 60tkę.
      • Gość: gość Re: zmywarka Whirlpool IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.13, 22:06
        jak cenna opinia po 5 latach od założenia wątku, za reklamę się płaci
        • chris1970 Re: zmywarka Whirlpool 09.10.13, 11:14
          A można zapytać jaka jest stawka?
          Chętnie skorzystam, bo na razie doradzam za darmo. Ale skoro można za pieniądze, to czemu nie?
    • Gość: zdzisiek Re: zmywarka Whirlpool IP: *.161.246.94.ip4.artcom.pl 21.10.13, 22:19
      nigdy nie kupię już whirlpoola mam takową i po 1,5 roku siadła pompka myjąca po 2 latach powtórka w między czasie jakiś czujnik porażka kupuję bosha......
      • chris1970 Re: zmywarka Whirlpool 22.10.13, 10:00
        Tak, tak ludzie piszą o jakiś boshach. To pewnie chińskie podróbki BOSCHA.
        • member11 Re: zmywarka Whirlpool 23.10.14, 07:40
          Whirlpool nawet prosto z fabryki wypuszcza buble.Kupiłem zmywarkę tej firmy bo znajomy mnie namówił.Okazało się,że na programie Eko nie suszy naczyń.Już się boję co będzie dalej.Trzeba będzie przedłużyć gwarancję.A myślałem o Boschu.Szlakbytotrafił!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka