mimi795 29.07.09, 10:32 jestem na etapie wyboru sprzętu do kuchni i w tym momencie muszę wybrać okap. Z wiązku z tym mam pytanko jaki okap polecacie jakiej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasika Re: jaki okap 90cm wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 15:54 Cichy i wydajny!!! Poszperaj tu na forum to doczytasz się rad. Zajrzyj na opapykuchnne.pl i tam ci mogą doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.95 Re: jaki okap 90cm wybrać? 17.08.09, 22:05 Ja polecam okapy Mastercook i Whirlpool. Jeśli masz spory budżet to postaw na Miele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: jaki okap 90cm wybrać? IP: *.mpmproduct.com.pl 18.08.09, 15:35 ...polski!!!. przy zakupie sprawdź ceny filtrów węglowych.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
johana75 Re: jaki okap 90cm wybrać? 18.08.09, 16:44 Ja moge ci ten polecić, cichutki i wydajny. Cena filtrów sie nie przejmuje bo ich nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaw Re: jaki okap 90cm wybrać? 18.08.09, 21:13 To zalezy ile chcesz na niego wydac. Polecam Miele, Faber, Franke, Falmec, Smeg wiem ze sa to na prawde dobre sprzety, ale i wysoka półka. Smeg ma czesto jakies promocje dosc porządne - szczegolnie na wiosne, warto sledzic. Ze sredniej półki - Whirlpol. Siemens.Akpo itp. - ale tu nie moge doradzic ktory , miałam najzwyklejszy Mastercook i nawet niezle sie sprawował, mialam tez Whirpoola i rowniez bylo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milenka Re: jaki okap 90cm wybrać? IP: *.ovh.net 19.08.09, 15:31 Zdecydowanie warto inwestować w wyższą półkę w przypadku okapów, jednak dość często się z nich korzysta, a nikt nie lubi jakiegoś powiedzmy warkotu nad uchem. Kupowałam rok temu franke i ceny filtrów są jak najbardziej znośne (warto zwrócić na to uwagę tak samo jak ich dostępność). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada32 Re: jaki okap 90cm wybrać? IP: *.xdsl.centertel.pl 20.08.09, 13:31 z takich 90 najbardziej wpadły mi w oko te 3 modele: www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=313282 www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=313300 www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1578910 co o nich sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milenka Re: jaki okap 90cm wybrać? IP: *.ovh.net 21.08.09, 20:42 Widzę, że budżet rozbudowany, jeśli chodzi o wygląd to zdecydowanie drugi (do FDS 954 OA trzeba mieć odpowiednią kuchnie), ale z kolei trzeci (niestety najdroższy) będzie najpraktyczniejszy. Z walorów użytkowych to mogę mówić na podstawie jedynie swojego modelu (brałam do zabudowy), dużą masz kuchnie? Odpowiedz Link Zgłoś