Dodaj do ulubionych

Wojtek - buc i cham

18.03.02, 08:16
Ile to się musiał natrudzić, żeby się tam dostać ...
A teraz udaje, że go nic nie obchodzi...
Głosowanie ludzi go nie obchodzi...
Jego śmierdzące buty go nie obchodzą "przecież to moje buty"

Ale innych obchodzą bo śmierdzą !!!
Nie stać go na jedno inteligentne zdanie i tuszuje to
jakimiś pseudo macho pomrukami...
I niektórzy tu go jeszcze gloryfikują !
Ludzie - jakie wy macie spojrzenie na świat.
Przecież to buc i cham. I to wszystko.
Obserwuj wątek
    • Gość: żuczek Re: Wojtek - buc i cham IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 08:28
      Przyłączam siędo opinii. Nie wiem co w nim jest takiego, że ludzie go lubią.
      Toż to burak. Ani komandos, bo muskulatura jak u emeryta komandosa. Świetny
      materiał dla Fibina (proponuję, aby pojechałdo Sękocina i jego spytał " co
      ostanio czytałeś?"). Ten jego styl mówienia "nie chcę a muszę coś wybąkać, a
      potem idę spać". W końcu ta jego odwaga postawienia się WB i odmowa
      nominowania. Ciekawe, czy gdy następnym razem będą nominować w pokoju zwierzeń
      i też swoich, to czy znowu będzie miał skrupuły. Że niby przyjaciół nie
      nominuje. Ogłaszam konkurs. Kto w krótszym czasie niż 1 tydzień znalazł 5
      przyjaciół? Wojtek na wolności nie ma ich wielu (jeżeli ma), więc dla niego
      wszytskich kogo spotka to przyjaciele. Zresztą mieszka gdzieś w puszczy i tak
      zachowuje się dokładnie.
      pzdr
      • Gość: Auala Re: Wojtek - buc i cham IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 15:35
        Przylaczam sie . Powinien pamietac,ze glownym celem zabawy ,w ktorej bierze
        udzial jest program telewizyjny i to dla telewidzow jest robiony ten program.
        • Gość: steryd Re: Wojtek - buc i cham IP: *.pl 18.03.02, 15:36
          Gość portalu: Auala napisał(a):

> Przylaczam sie . Powinien pamietac,ze glownym celem zabawy ,w ktorej bierze
          > udzial jest program telewizyjny i to dla telewidzow jest robiony ten program.

OK, to w końcu ma grać czy być sobą?

• Gość: Auala Re: Wojtek - buc i cham IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 16:33
            Gość portalu: steryd napisał(a):

>
            > OK, to w końcu ma grać czy być sobą?
            >
            Czy trzeba od razu popadac ze skrajnosci w skrajnosc. NIe owie ,ze trzeba
            nadskakiwac telewidzon a,le wypadaloby okazac im minimum szacunku. Jedno nie
            wyklucza drugiego.

• Gość: Alla Re: Wojtek - buc i cham IP: *.a2000.nl 18.03.02, 16:03
        Wojtek to zjawisko rzadko spotykane w przyrodzie. Nie wsadzilabym go do
        szufladki z napisem buce i chamy, bo cos mi tu nie pasuje. Dlaczego otaczajacy
        go ludzie z domu BB pozytywnie reaguja na Wojtka? Nie zwracaja mu uwagi na
        zablocone buty, a wrecz dowcipkuja sobie na ich temat? Jak udalo sie Wojtkowi
        zdobyc tak ladna zone, wybudowac dom w puszczy i dokonac jeszcze paru rzeczy
        umieszczonych w jego dossier?

Sadzac po tym co robi i mowi Wojtek nalezy on do tej waskiej grupy ludzi
        sterowanych od wewnatrz a nie od zewnatrz.
        Slowa "ä co mnie to obchodzi" to nie chamstwo, ale zdrowe podejscie do sprawy -
        przerwanie lancucha laczacego to co mysla inni z wlasnym mniemaniem o sobie.
        Cokolwiek by ludzie sobie nie pomysleli, nie moze to miec zadnego wplywu na
        czlowieka, chyba ze sobie na to pozwoli.
        Juz na tym forum widac, ze rozni ludzie roznie reaguja. To w JAKI sposob
        reaguja na swiadczy tylko i wylacznie o nich samych a mniej o osobach z BB,
        ktore krytykuja. Bo jezeli na przyklad jestesmy przywiazani do schematu "buty
        powinny byc zawsze czyste" to najbardziej skrytykujemy brudne buty Wojtka.
        Osoby, ktore widza w Wojtku chama, same sa dobrze ulozone i grzeczne, wiec inne
        zachowanie ich razi. To co razi nas u innych mowi o nas samych.
        A jaki system wartosci ma Wojtek, to ja za bardzo nie wiem, wiem tylko ze
        bardzo go broni, co tylko mu sie chwali.

• Gość: Gosia_22 Re: Wojtek - buc i cham IP: 192.168.1.* 19.03.02, 11:41
          Alla, a czy zauważyłaś jak przed programem dziecie Wojtka mówiły : ja LUBIĘ
          tatę bo jest fajny.... -co to znaczy????
    • Gość: siano Re: Wojtek - buc i cham IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 08:44
      Witajcie!

Odpowiadam camertonowi i żuczkowi.

Nie elokwencja decyduje o sympatii jaką przydziela się poszczęgólnym
      mieszkańcom BB. Gdyby tak było, to taki Ken - wygadany chłopak przecież - byłby
      ubóstwiany "przez miliony".

Wojtek lubiany jest za to, że mało mówi, ale swe uczucia wyraża czynem. Jak
      mówi, że kogoś lubi to stanie za nim murem i ruszyć go nie da.

Poza tym wszystkie zarzuty przeczą samym sobie: z jednej strony burak i
      prymityw, a z drugiej miałby to być szelma, który wszystko ładnie wykalkulował,
      wymyslił sobie jaki wizerunek ma wykreować itd.?! Wątpię.

W mojej opinii Wojtas to prostolinijny człowiek (co nie znaczy, że prostak),
      elokwencją nie grzeszy ale nie to jest najważniejsze....

Kto lepszy: wygadany złodziej samochodów i podrabiacz dokumentów, który na
      pytanie "czy załujesz czegoś co powiedziałeś w domu BB" odpowiada, że "jeszcze
      nie wiem, to zależy co telewizja pokazała", czy małomówny Komandos, który
      gierek nie uznaje i mówi prosto z mostu co myśli?

Z kim prędzej byście znaleźli wspólny język - z wygadanym krętaczem czy
      prostolinijnym siłaczem?!

To prawda, mnie też troszkę razi grubiaństwo Wojtka - a konkretnie zraziło we
      wczorajszym ringu bo wcześniej to aż tak nie przeginał :). Ale moja sympatia do
      niego nie zmalała.

Serdecznie pozdrawiam
      siano
      • camerton Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 08:48
        Troszkę razi grubiaństwo ?
        Przecież on właśnie wczoraj pokazał jaki jest...
        Teraz jak nie wyszedł, to dopiero się upewni, że mu wszystko wolno...
        Przekonacie się jak szybko jego chamstwo zrazi do niego wszystkich,
        którzy jeszcze nie przejrzeli na oczki...
        • sandra2 Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 09:03
          Jakoś nie zauważyłam aby zwracał się do kogoś w szczególnie chamski sposób.
          Taki ma sposób bycia (może i trochę "pod publikę"), ale pod tą całą
          szorstkością jest jedną z ciekawszych osób. Zresztą tak jak i Zołza.
          Inne osoby jeszcze się "nie pokazały". Tzn. oczywiście oprócz Fryty i Kenia,
          którzy teraz jakoś nie potrafią się "odnależć" i wyłazi z nich cała pustota i
          (co tu ukrywać), raczej mierna inteligencja.
          • vwdoka Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 10:00
            Moim skromnym zdaniem, Sambo jest prostym, mieco szorstkim w obyciu miłym
            gościem, gdzie zgrania pod publikę "A co mnie to obchodzi, to moje buty." Poza
            tym, nawet bardzo brudne buty nie muszą śmierdzieć!
            A co do mierności jego inteligencji? Nie jestem przekonany o jej braku... Jest
            być może po prostru małomówny. A swoje robi!

Pozdrawiam,
      • Gość: milusia Re: Wojtek - buc i cham IP: *.gazetaolsztynska.pl 18.03.02, 12:44
        Ja lubię Wojtka nie za bogatą wiedzę z zakresu polityki,
        biologii czy literatury, ale....

....za jego prostolinijność. Z tymi butami i gatkami
        trochę przegiął, ale go Sołtys wkurzył i go poniosło...

A słyszeliście wczoraj jak Hydraulik sobie w końcówce
        ringu beknął? Normalnie mnie zatkało... a potem to już
        się śmiałam :-)))
        Ale powiedział: przepraszam...
    • Gość: Vera Re: Wojtek - buc i cham IP: *.icpnet.pl 18.03.02, 09:30
      Nie znam Wojtka, ale do tej pory pokazywał swój prostolinijny, szczery
      charakter. On nie potrafi niczego ubarwiać. Z doświadczenia wiem, że ludzie
      szczególnie wrażliwi często chowają się za maską obojętności, a nawet
      grubiaństwa. Jak będzie z Wojtkiem, zobaczymy.
      • camerton Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 09:36
        tja....
        on jest wrażliwy jak walec drogowy
        chciałabyś tam być i wąchać jego buty ?
        ale kogo to może obchodzić ? przecież to JEGO buty !

cham to cham - nie dorabiajcie do tego jakiejkolwiek filozofii
        szkoda na niego takiego zachodu
        • Gość: siano Re: Wojtek - buc i cham IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 09:41
          Camerton pisze:

> cham to cham - nie dorabiajcie do tego jakiejkolwiek filozofii
          > szkoda na niego takiego zachodu

Tja... Ciekawe, że sympatię budzi nie tylko u widzów, ale również u
          współmieszkańców. Zapewne powiesz, że okazują mu szacunek i udają, że go lubią bo
          nie chcą dostać po buzi?!

Oczywiście masz prawo do swojego zdania, ale uważam że się mylisz co do Wojtka.
        • sandra2 Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 09:55

To kto w takim razie, wg. Ciebie z tego towarzystwa jest czegoś "wart" ?
          Czyżby narcynio-Kenio ? :-)
          • camerton Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 10:06
            w miarę (tak na oko) normalni są moim zdaniem
            ruda, chemik i barbie

czy to też źle ? :)
            • Gość: ps Re: Wojtek - buc i cham IP: 212.160.165.* 18.03.02, 10:55
              Zgadzam się z tą opinią. Ten gość zgrywa nie wiadomo
              kogo a jest cienki jak polsilver.
              • Gość: pawkop Re: Wojtek - buc i cham IP: *.waw.cdp.pl 18.03.02, 11:17
                On taki ma byc. Kazdy gra jaks role. On gra przeciwienstwo Kena. Szorski, "twardy a nie mietki", Ken sie go boi
                bo stanowi zagrozenie. To wszystko jest wymuszone i sztuczne, prawdziwy twardziel by nie poszedl do
                programu bo pierwszego dnia by wydymal wszyskie laski (wlacznie z Kenem), facetow utopil w basenie z
                gnojowka, Soltysikowi wsadzilby mikrofon w tylek a wielkiego brata wyjal by zza lustra razem z lustrem, urwal
                leb i nasral w szyje. I choc Sambo na takiego sie kreuje to rzecza oczyswista jest chce na sile byc inny, bo w ten
                sposob zyskuje popularnosc wsrod telewidzow ktorzy kochaja buntownikow z wyboru.
              • Gość: fan? Re: Wojtek - buc i cham IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 11:21
                Popieram ,Sambo to kawał buca.Tak po prawdzie to wydaje mi się że wzbudza
                sympatię bo:
                -ma marne tło czyli reszta grupy BB3 tez nie budzi sympati
                -"walczy" z system czyli BB, ale to po co tam wchodził?
                -jest przeciwnikem Kenia ,co samo w sobie jest zasługa
                a jak dla mnie to chamek którego balibyście się spotkać w knajpce ,a tam bawi
                się najlepiej rzucając krzesłami.Może się mylę (świadczyc o tym może jego
                sympatyczna żona) ,ale jego zachowanie mówi jednoznacznie:cham
                Mam nadzieje że wyjdzie z niego super charakter bo brak nam w BB bohaterów
                pozytywnych ale bardziej stawiam na Janosika,on na siłe nie pozuje na dobrego
                bohatera.
                pozdr.

pozdr.
                • Gość: steryd prawda o góralu!!! IP: *.pl 18.03.02, 11:40
                  bo brak nam w BB bohaterów
                  > pozytywnych ale bardziej stawiam na Janosika,on na siłe nie pozuje na dobrego
                  > bohatera.

szanuję twoje zdanie i liczę się z nim (bo nienawidzisz szmatławej gazet Nie tak
                  jak ja) ale zobacz...właśnie żona Wojtka może świadczyć o jego dobrym sercu,
                  spójrz na twarz...czy naprawdę tak wygląda zabijaka z ciemnej knajpy który za
                  znak przystankowy bierze co chwila "kurwa".....moim zdaniem nie....

natomiast co się tyczy "Janosika"...Panowie i Panie! może nie
                  zabłysnął "talentem" w domu BB bo nie chce zrażać do siebie ludzi....

ale powiem wam zupełnie serio...on ma knajpę na Krupówkach?...ANO MA
                  i tak się składa że moi znajomi na dzień przed Sylwestrem tam zasiedli by zjeść
                  coś, napić się i kulturalnie spędzić czas....okazało się że usiedli przy stoliku
                  przy którym z pół godziny wcześniej siedzieli klienci którzy nabili rachuneczek
                  na 500zł i poszli.....głupia kelnerka(może pijana) chciała wyegzekwować spłatę od
                  nich(moich znajomych) jako że się sprzeciwiali(i złusznie) wezwała JANOSIKA!....
                  a Janosik jak nie huknie, choć tłumaczyli jak nie zacznie się nadymać i "rzucać
                  mięsem" mój kumpel myślał że owy bohater zabije go zaraz....na szczęście znalazł
                  się człowiek który ich znał i był zarazem synem jakiegoś restauratora także z
                  Zakopanego....po tym jak się za nimi wstawił Janosik zbastował...ale dajcie
                  spokój widać jaki z niego kawał watażki i hama.....

bywajcie

• Gość: fan? Re: prawda o góralu!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 11:57
                    noo, skoro tak piszesz o góralu.To przykro.Tylko kajpe on ma ale nie na
                    Krupówkach z tego co wiem.Ale moze reszta sie zgadza.
                    Co do sambo,czas pokaże ale obawiam sie ze tylko na kozactwie jego życie się
                    opiera i to mi sie nie podoba.Jesli pokaże że ma charakter ,to połowa
                    sukcesu.Jak sie jescze okaże że potrafi normalnie mówić to może wygrac nawet z
                    góralem ,)
                    pozdrow.
                    a na zwolenników NIe ,szkoda czasu.
            • Gość: Metaxa Re: Wojtek - buc i cham IP: 212.244.106.* 18.03.02, 11:10
              Ale telewidzowie nie chcą oglądać "normalnych" ludzi, camerton.. tak trudno to
              zrozumieć??? "normalni" są szarzy i niekontroweryjni.. nie zauważyłeś, że o
              rudej i chemiku prawie się nie mówi na forum? nie wnoszą kolorytu do programu.
              Za to o ludziach kontrowersyjnych, takich jak Wojtek, Zouza, Frytka czy Ken
              jest co drugi temat na tym forum... I o to chodzi, bo to oni przyciągają
              widownie.. bez nich trzecia edycja bylaby taka sama klapa jak druga..
              • camerton Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 11:15
                zgoda, zgoda...
                ludzi bezbarwnych nie ma co obgadywać, a o to nam chodzi, nie ? ;)

ale tu się pisze co się myśli o tych w środku
                więc wyraziłem swoją opinię o wojtku i tyle
            • Gość: steryd Re: Wojtek - buc i cham IP: *.pl 18.03.02, 11:23
              camerton napisał(a):

> w miarę (tak na oko) normalni są moim zdaniem
              > ruda, chemik i barbie
              >
              > czy to też źle ? :)

chemik... :) taka lalusiowata ciapa która nie potrafi grać w grupie... widać
              uosabiasz się z nim...
              ruda phi..... :)

• Gość: milusia Re: Wojtek - buc i cham IP: *.gazetaolsztynska.pl 18.03.02, 12:49
              camerton napisał(a):

> w miarę (tak na oko) normalni są moim zdaniem
              > ruda, chemik i barbie
              >
              > czy to też źle ? :)

A skąd pewno.ć, że chemikowi nie śmierdzą skarpetki? ;-)

• Gość: pp Re: Wojtek - buc i cham IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 12:54
                albo z buzi?
        • Gość: milusia Re: Wojtek - buc i cham IP: *.gazetaolsztynska.pl 18.03.02, 12:47
          camerton napisał(a):

> tja....
          > on jest wrażliwy jak walec drogowy
          > chciałabyś tam być i wąchać jego buty ?
          > ale kogo to może obchodzić ? przecież to JEGO buty !
          >
          > cham to cham - nie dorabiajcie do tego jakiejkolwiek filozofii
          > szkoda na niego takiego zachodu

A co ty tak z tym smrodem?! Te buty były ubłocone, ale nikt nie
          powiedział, że śmierdzące! Niekoniecznie upaprane na wierzchu buty
          muszą śmierdzieć...
          Ale może w twoim przypadku jest inaczej ;-)))
    • Gość: steryd ale ten Camerton och i ach IP: *.pl 18.03.02, 11:17
      co tu dużo mówić...chłopak jest podejrzanie wrażliwy co zakrawa mi na
      prowokację...zauważył że W. ma poparcie to wpadł na pomysł by zaistnieć w
      internecie(dla sławy :-0))) i wypocił taki post...

> Ile to się musiał natrudzić, żeby się tam dostać ...
      wygląda na to że nie aż tak bardzo

> A teraz udaje, że go nic nie obchodzi...
      nie każdy będzie lizał dupę WB-u i współmieszkańcom by mieć większe szanse na
      wygraną...

> Głosowanie ludzi go nie obchodzi...
      a musi?

> Jego śmierdzące buty go nie obchodzą "przecież to moje buty"
      widać mało wiesz "o zabijaniu"....zabłocone buty skórzane nie muszą śmierdzieć
      (prawie napewno nie śmierdzą)

> Ale innych obchodzą bo śmierdzą !!!
      patrz wyżej

> Nie stać go na jedno inteligentne zdanie i tuszuje to
      > jakimiś pseudo macho pomrukami...
      co się będzie wysilał jak większość telewidzów, otoczenie jego w domu WB(część)
      ,wielki brat to imbecyle

> I niektórzy tu go jeszcze gloryfikują !
      darzą sympatią i kibicują ale widać ty tego nie rozumiesz bo nie wiesz co to
      sport i rywalizacja...

> Ludzie - jakie wy macie spojrzenie na świat.
      jaki TY masz światopogląd? nie mów....już zgadłem

> Przecież to buc i cham. I to wszystko.

Tiaaaaaa a ty:
      - dorastałeś jako najmłodsze dziecko w rodzinie które było wychowywane
      bezstresowo?
      - kształciłeś się w szkółce dla grzecznych dzieci?
      - miałeś kiedyś styczność z "mniej pokornymi"?
      - byłeś odrzucony przez kolegów w szkole?..(ściągali ci gacie do kolan?)
      - mieszkałeś w domu czy w blokowisku?
      itd itd

nie wiem czego chcesz dowieść w swoim poście? bo W. nie jest chamski, czego
      dowiódł zachowaniem w domu BB, przewyższa inteligencją i uczciwiścią wielu
      dodmowników, nie wdaje się w zbędne pogaduszki z WB co moim zdaniem jest oznaką
      największej indywidualności(zauważ że niestety większość niczym konie z
      zaślepkami na oczach tępo wykonująa co tylko on powie)

bywaj
      • Gość: Aśka Re: ale ten Camerton och i ach IP: *.chello.pl 18.03.02, 11:27
        Juhu! Steryd, brawo!! Tak trzymaj, nie pozwólmy obrażać honorowego gościa przez
        jakichś mamisynków!!!
      • Gość: pp Re: ale ten Camerton och i ach IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 11:28
        zgadzam sie w 100%, koles ktory wysmarowl ten post(camerton)to taki czlowiek
        ktory gdyby spotkal sie z wojtkiem w cztery oczy wlazil by mu w dupe
        niezaleznie od tego co tu wczesniej na jego temat powypisywal.Cos mi tu
        smierdzi i to nie sa buty Wojtka.
        • Gość: pp Re: ale ten Camerton och i ach IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 11:30
          i co to kurwa jest camerton? jakis instrument muzyczny dla studentow seminarium?
          • camerton Re: ale ten Camerton och i ach 18.03.02, 11:35
            no i wszystko jasne
            nie wiecie kim jestem, ale ja już wiem kim wy jesteście

psychologi zasmarkane...szkoda każdej literki dla debili
            • Gość: Aśka Re: ale ten Camerton och i ach IP: *.chello.pl 18.03.02, 11:51
              camerton napisał(a):

>
              > psychologi zasmarkane...szkoda każdej literki dla debili

Taaa, a Camerton to absolutnie nie buc i cham!!
              Właśnie to pokazał.

• Gość: żuczek Re: Wojtek - buc i cham IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 11:33
      Jeszcze raz. To jest moja osobista opinia i macie prawo nie zgadzać się z nią.
      Wojtek to burak i cham, bo:
      - jest po prostu chamski. można kogoś nie lubić, ale nie wolno wyzywać
      dziewczyny, że jest głupia. pewnie jako dżentelmen nie uderzyłby kobiety
      kwiatkiem, ale wyzwać może. a co, szczery jest to jego sprawa, bo tak chce.
      - sma nie mieszka w domu WB, a brudne zabłocone buty może stawiać gdzie mu się
      żywnie podoba. a co, to jego sprawa, bo tak chce.
      - inni mieszkańcy go tolerują, a nawet kochają, czego wynikiem są nominacje
      czerwonych, ale oni dla niego to śmiecie więć się nie liczą.
      - nie raz pokazał, że enetelygencjom nie grzeszy i nadrabia to arogancją wobec
      innych
      - odpowidzcie sobie szczerze, czy chcielibyście mieć takiego "przyjaciela" jak
      Wojtuś? Ja wolałbym kolegować się Jurkiem Kulickim, lub dresem Klaudiuszem
      (choć też ich nie lubię) niż minutę z nim rozmawiać.
      - nie szukajcie u niego dobrej duszy wewnątrz, bo tam nic nie ma. Na siłe nic
      nie znajdziecie. Trzeba być miłym na zewnątrz. Moze to wydać się zbyt skrajne i
      niezbyt dobre porónanie, ale Hitler też może był dobry wewnątrz. Miał psa,
      malował obrazki, lubiał podziwiać widoki.

Na zakończenie. Poproszę Wojtka jak wyjdzie, żeby mnie tak fajnie zwyzywał,
      zignorował, a na koniec jebnął między oczy. Może go polubię?
      pzdr
      • Gość: Aśka Re: Wojtek IP: *.chello.pl 18.03.02, 11:46
        Ej, Żuku, nie przesadzasz? Czemu tak bardzo boisz się ludzi honorowych, silnych
        psychcznie, z jajami? Kojarzą ci się z chłopcami, którzy w dzieciństwie
        ściągali ci spodnie do kolan? Hi Hi, toż to musiał być widok!!
        Czy chciałabym mieć takiego przyjaciela jak Wojtek? Marzę o tym! Jest silny, a
        ma "miętkie" serce, twarde zasady, super poczucie humoru. No i nie podlizuje
        się NIKOMU, co jak widzę, nie mieści się w twojej głowie.
      • Gość: Metaxa Re: Wojtek - buc i cham IP: 212.244.106.* 18.03.02, 11:47
        Gość portalu: żuczek napisał(a):

> Jeszcze raz. To jest moja osobista opinia i macie prawo nie zgadzać się z nią.
        > Wojtek to burak i cham, bo:
        > - jest po prostu chamski. można kogoś nie lubić, ale nie wolno wyzywać
        > dziewczyny, że jest głupia. pewnie jako dżentelmen nie uderzyłby kobiety
        > kwiatkiem, ale wyzwać może. a co, szczery jest to jego sprawa, bo tak chce.
        > - sma nie mieszka w domu WB, a brudne zabłocone buty może stawiać gdzie mu się
        > żywnie podoba. a co, to jego sprawa, bo tak chce.
        > - inni mieszkańcy go tolerują, a nawet kochają, czego wynikiem są nominacje
        > czerwonych, ale oni dla niego to śmiecie więć się nie liczą.
        > - nie raz pokazał, że enetelygencjom nie grzeszy i nadrabia to arogancją wobec
        > innych
        > - odpowidzcie sobie szczerze, czy chcielibyście mieć takiego "przyjaciela" jak
        > Wojtuś? Ja wolałbym kolegować się Jurkiem Kulickim, lub dresem Klaudiuszem
        > (choć też ich nie lubię) niż minutę z nim rozmawiać.
        > - nie szukajcie u niego dobrej duszy wewnątrz, bo tam nic nie ma. Na siłe nic
        > nie znajdziecie. Trzeba być miłym na zewnątrz. Moze to wydać się zbyt skrajne i
        >
        > niezbyt dobre porónanie, ale Hitler też może był dobry wewnątrz. Miał psa,
        > malował obrazki, lubiał podziwiać widoki.
        >
        > Na zakończenie. Poproszę Wojtka jak wyjdzie, żeby mnie tak fajnie zwyzywał,
        > zignorował, a na koniec jebnął między oczy. Może go polubię?
        > pzdr

Odpowiem Ci szczerze, ze wolalabym miec takiego przyjaciela jak Wojtek, na
        ktorego mozna liczyc w kazdej sytuacji, bo jesli kogos lubi, to lubi, a nie tylko
        mowi.. niz takiego jak Arek czy Ken :/

Poza tym co Ty mozesz wiedziec o duszy Wojtka???? podgladajac go od czasu do
        czasu przez szklany ekran..

Inteligencja i elokwencja rzeczywiscie nie grzeszy, ale arogancki jest tylko w
        stosunku do tych, ktorzy na to zasluguja. Popatrz w jaki sposob traktuje
        sobie "najblizszych", czyli Agnieszke i Barbie, a nawet Harnasia.. nie
        zauwazylam, zeby nimi pomiatal dla przyjemnosci >:)

A na koniec.. uwielbiam, kiedy ktos argumentuje: X jest burak i cham, bo jest
        chamski.. Takie tam maslo maslane.. >:))))

• Gość: pp Re: Wojtek - buc i cham IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 12:02
          wiesz co żuczku najgorsi sa ludzie w stylu " bulke przez bibulke a huja do lapy"
        • Gość: żuczek Re: Wojtek - buc i cham IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 15:05
          Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> Inteligencja i elokwencja rzeczywiscie nie grzeszy, ale arogancki jest tylko w
          > stosunku do tych, ktorzy na to zasluguja. Popatrz w jaki sposob traktuje
          > sobie "najblizszych", czyli Agnieszke i Barbie, a nawet Harnasia.. nie
          > zauwazylam, zeby nimi pomiatal dla przyjemnosci >:)

Kulturnego poznać po tym, że nikogo nie obraża (przynajmniej publicznie), a nie
          tylko nieznajomych.

> A na koniec.. uwielbiam, kiedy ktos argumentuje: X jest burak i cham, bo jest
          > chamski.. Takie tam maslo maslane.. >:))))

Jak opisać, że ktoś jest chamem? Że kogoś wyzywa to mało? Gdyby tak do Ciebie
          podszedł ktoś i w oczy powiedział, ty głupia k....Rzucisz mu siena szyję i
          powiesz Kocham cię? Całe zachowanie świadczy o tym że to cham.

Cham bo jest chamski w tym przypadku nie jest masłem maślanym.
          • vwdoka Re: Wojtek - buc i cham 19.03.02, 11:56
            Arogancja nie jest równoznaczna z chamstwem. Jak Ciebie ktoś niemile zaczepia
            to co mówisz, proszę sobie pójśc bo powiem mamie czy spadaj? A jest to
            niewątpliwie chamska odzywka. A Sambo zresztą jest po prostu szorstkim
            człowiekie i tyle.
            Pozdrawiam,
            vwdoka
      • Gość: fan? Re: Wojtek - buc i cham IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 12:17
        Ach te marzenia ,słabych za silnym przyjacielem Wojtkiem ,który wesprze i
        obroni.HE HE .To tak jak w polityce ,przyjdzie Lepper i wygarnie tym złym,może
        prostym jezykiem ale szczerze.HE he,(sorry sambo za porównanie do Leppera).
        A juz te isynuacje forumowiczów (niektórych do camerta) o ściagnietych spodnich
        za młodu?
        Skąd ta nienawiść ,czujecie sie wtedy lepiej? Czy tak zrobiłby wasz idol Wojtus?
        APewnie tak ,docinki poniżej pasa są najlepsze dla słabych czcicieli chaskiej
        siły .
        Siłe to mo ,ale Janosik i to widac bo nawet Sambio go pęka i tyle.
        Pozdr dla żuczka i camerta za odwagę i niepopularne opinie.
        • Gość: pp Re: Wojtek - buc i cham IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 12:25
          a jeednak Camerton i żuczek maja cos wspolnego z Wojtkiem a mianowicie wylamoja
          sie ze stereotypow a to jest przeciez naganne(takie jest przynajmniej zdanie
          tvn no i pana Longinusa pastusiaka)wiec postepujac zgodnie z tym czego uczy tvn
          trzeba ich ukarac!!
    • mallina Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 12:47
      nooo, jak wojtek w koncu wyjdzie z domu bb to juz bedzie przekonany barrrdzo o
      swojej wartosci, inteligencji i tych wszystkich innych pozytywnych cechach
      jakie mu przypisujecie...
      nie mowie ze jest zly..ale wczoraj na zywo wyszedl z niego nikt inny jak
      prostak i tego nie da sie ukryc i temu nie da sie zaprzeczyc..
      te przyslowiowe ujebane buty to dobry przyklad..i gadka o tych brudnych gaciach
      Brrr
      ciekawe ilu z was znioslo by go na codzien w domu?? ogladajac go w tv jego
      zasady nie musza razic
      poza tym posluchajcie tego co on mowi???jest chyba caly chory jak ma cokolwiek
      powiedziec i stad te odzywki"a co mnie to obchodzi"
      no pewnie..nic go to nie obchodzi bo przeciez wcale nie poszedl do reality
      show, gdzie o tym ile tam bedzie siedzial decyduja ludzie, wcale nikt go nie
      oglada, w dupie on to ma..trzeba wiec bylo zostac wojtku w domu polozyc buty na
      stol zalozyc brudne gacie wlaczyc tv i ogladac bbb na wlasnej kanapie

swiat wojtka jest bialo czarny i nie zauwaza on tych wszystkich odcieni co
      znajduja sie pomiedzy

pragne tez przypomniec ze strazak z bb2 na samym wstepie budzil niesamowity
      aplauz i byl powszechnie uwazany za super goscia.....i co????chuj trafil szybko
      potem te sympatie publiki

pozdrawiam
      • Gość: Fanka?? Re: Wojtek - buc i cham IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 13:04
        Zgadzam się - prostak- kreuje się na tak lubianego przez Polaków"tego, co się
        kulom nie kłaniał". Zawszze podświadomie wolimy niepokorne dusze: "ale mu
        powiedział, ale mu pokazał, ale twardziel".
        Łosiu i nic więcej - żałosny prostak, który gra pod publikę albo nie rozumie
        swoich własnych zachowań. Bunt - przeciwko zasadom nominacji ? nikt go nie
        zmuszał do cholery!- po kase i sławe polazł, 2. poprzednie edycje chyba znał,
        tytuł 3. - Bitwa nie kojarzy się chyba zakładaniem kółek oazowych.
        Jest albo cwany albo żałosny.
        A wstawki o gatkach- prostackie.Nawet na bełkot Sołtysika można inteligentnij
        odpowiedzieć.
      • Gość: fan? Re: Wojtek - buc i cham IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 13:05
        mallina napisał(a):

> nooo, jak wojtek w koncu wyjdzie z domu bb to juz bedzie przekonany barrrdzo o
        > swojej wartosci, inteligencji i tych wszystkich innych pozytywnych cechach
        > jakie mu przypisujecie...
        > nie mowie ze jest zly..ale wczoraj na zywo wyszedl z niego nikt inny jak
        > prostak i tego nie da sie ukryc i temu nie da sie zaprzeczyc..
        > te przyslowiowe ujebane buty to dobry przyklad..i gadka o tych brudnych gaciach
        >
        > Brrr
        > ciekawe ilu z was znioslo by go na codzien w domu?? ogladajac go w tv jego
        > zasady nie musza razic
        > poza tym posluchajcie tego co on mowi???jest chyba caly chory jak ma cokolwiek
        > powiedziec i stad te odzywki"a co mnie to obchodzi"
        > no pewnie..nic go to nie obchodzi bo przeciez wcale nie poszedl do reality
        > show, gdzie o tym ile tam bedzie siedzial decyduja ludzie, wcale nikt go nie
        > oglada, w dupie on to ma..trzeba wiec bylo zostac wojtku w domu polozyc buty na
        >
        > stol zalozyc brudne gacie wlaczyc tv i ogladac bbb na wlasnej kanapie
        >
        > swiat wojtka jest bialo czarny i nie zauwaza on tych wszystkich odcieni co
        > znajduja sie pomiedzy
        >
        > pragne tez przypomniec ze strazak z bb2 na samym wstepie budzil niesamowity
        > aplauz i byl powszechnie uwazany za super goscia.....i co????chuj trafil szybko
        >
        > potem te sympatie publiki
        >
        > pozdrawiam
        Nic dodać ,nic ująć .POPIERAM.

• Gość: pp Re: Wojtek - buc i cham IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 13:10
          macie racje juz od poczatku mowilem ze ten niesmialy chlopak jak mu tam na
          imie...chyba lukasz jest bardziej wartosciowym czlowiekiem niz ten caly wojtek
          co ma dzieci i zone,ciezko pracuje,nie ma nawet czasu zeby pomalowac
          paznokcie,to jakis chyba prostak.
          • fan? Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 13:15
            Gość portalu: pp napisał(a):

> macie racje juz od poczatku mowilem ze ten niesmialy chlopak jak mu tam na
            > imie...chyba lukasz jest bardziej wartosciowym czlowiekiem niz ten caly wojtek
            > co ma dzieci i zone,ciezko pracuje,nie ma nawet czasu zeby pomalowac
            > paznokcie,to jakis chyba prostak.

-nie rób z nas zwoleników Kenia,a co do prostych bohaterów to polecam lekturę"Jak
            hartował się stal" piękna historia o tym jak trzeba być twardym a nie miętkim.

• Gość: pp Re: Wojtek - buc i cham IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 13:20
              jezeli mowimy o ksiazkach ktore poruszaja temat jak byc twardym a nie mietkim
              to tez mam dla ciebie pozycje na ktora powinienes zwrocic uwage " kamasutra"
              • fan? Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 13:38
                Kamasutra ,czytałem.Ty chyba nie ,Wojtek zresztą tez nie.A polecam ,ciekawa
                lektura choć co ma wspólnego z mietkoscia czy twardością charakteru (bo chyba o
                tym mowa)to tylko Ty możesz powiedzieć.
                POzdr.
                • Gość: pp Re: Wojtek - buc i cham IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 13:45
                  co ma wspolnego? jezeli przejdziesz przez wszystkie pozycje w ciagu 24 godzin
                  to znaczy ze masz baaaaaardzo twardy charakter. Ja rowniez bardzo goraco cie
                  pozdrawiam
                • Gość: Aśka Re: Wojtek - buc i cham IP: *.chello.pl 18.03.02, 13:48
                  Bo widzisz fan, takich rzeczy niekoniecznie trzeba czytać, takie rzeczy się
                  robi...
                  PP, jak jeszcze raz rzucisz taką celną uwagę na forum, to znowu opluję
                  klawiaturę sokiem! Pozdrawiam Cię!
                  • Gość: pp Re: Wojtek - buc i cham IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 13:56
                    bardzo dziekuje Asiu! no i oczywiscie pozdrawiam!!!!
                    • Gość: fan? Re: Wojtek - buc i cham IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 11:12
                      celną uwagę ,he,he
                      gratuluję towarzystwa wzajemnej adoracji
      • Gość: A Re: Wojtek - buc i cham IP: *.acn.waw.pl 18.03.02, 13:55
        - jezeli "poparcie telewidzow" zacznie go obchodzic... to przestanie
        byc "naturalny"... moze i prostak... a leb na karku ma, wie, ze aktorstwo to
        sie tylko fachowcom udaje:)
        - strazak(bleeeeee) mniej wiecej o tej porze w drugiej edycji BB byly juz
        glosy: ze to lala nie facet, ze gada pod publike, ze sie kreuje... proponuje
        wrocic do tych watkow:)

wojtek jest inny, bezkompromisowy, czasem ordynarny... czasem blyskotliwy
        (teksty o psach, telefonach itp. - ciekawe kto z was by wpadl na to, by
        prowadzic rozmowe w ten wlasnie sposob)... jest kontrowersyjny... a przez
        to "medialny":)
        niech zostanie i daje nam jak najwiecej temat do klotni:) po to wlasnie on tam
        jest, a my tu jestesmy:))
        pozdrawiam:)
        P.S.
        proponuje wiec:
        nie zastanawiajmy sie czy zaprosilibysmy tego osobnika na niedzielny obiad u
        tesciow?:) zastanowmy sie moze... jaki by byl dom WB bez wojtka i
        jego "wyczynow"? (nudny?)
        • Gość: Metaxa Re: Wojtek - buc i cham IP: 212.244.106.* 18.03.02, 14:14
          Nie da sie ukryc, ze popieram A w calej rozciaglosci :)
          • camerton Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 14:19
            jesli w ogóle pozwoliłem sobie na skomentowanie
            zachowania i sposobu bycia wojtka to tylko
            dlatego, że uważam, że ten program po to jest,

program jako taki uważam za kretyński

ale oglądam, bo można sobie popatrzeć
            jacy to różni "ciekawi ludzie" się tam produkują
            i tyle
            • Gość: A Re: Wojtek - buc i cham IP: *.acn.waw.pl 18.03.02, 14:41
              camerton... pojdzmy na calosc!:) to program EDUKACYJNY!
              uczymy sie w nim:
              - dyskusji na forum:) (to dla niektorych nielada problem jest)
              - tolerancji:) (nie slyszalam jeszcze by ktokolwiek wyrzucil telewizor przez
              okno z powodu BBB:))
              - rozpoznawania roznych typow osobowosci:) (moj brat - spoooro mlodszy i w
              dalszym ciagu sporo glupszy, po pierwszym programie to nawet polubil kena! a po
              3dniu zadzwonil z odkrywcza analiza: "A! sluchaj! ten ken to idiota!!!":))
              eeech moze za pare edycji bedzie umial wczesniej postawic trafna diagnoze?:))
              - planowania:) (przewidywanie wynikow:) hmm... chociaz w ten sposob niektorzy
              zmuszaja mozg do myslenia:) to procentuje...czasem:)))
              - no i jak... TEGO nie robic w wannie:) (ten watek zostawie bez glebszych
              wyjasniej:))

pozdrawiam:))

• Gość: siano Re: Wojtek - buc i cham IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:59
                Gość portalu: A napisał(a):

> camerton... pojdzmy na calosc!:) to program EDUKACYJNY!
                > uczymy sie w nim:
                > - dyskusji na forum:) (to dla niektorych nielada problem jest)
                > - tolerancji:) (nie slyszalam jeszcze by ktokolwiek wyrzucil telewizor przez
                > okno z powodu BBB:))
                > - rozpoznawania roznych typow osobowosci:) (moj brat - spoooro mlodszy i w
                > dalszym ciagu sporo glupszy, po pierwszym programie to nawet polubil kena! a po
                >
                > 3dniu zadzwonil z odkrywcza analiza: "A! sluchaj! ten ken to idiota!!!":))
                > eeech moze za pare edycji bedzie umial wczesniej postawic trafna diagnoze?:))
                > - planowania:) (przewidywanie wynikow:) hmm... chociaz w ten sposob niektorzy
                > zmuszaja mozg do myslenia:) to procentuje...czasem:)))
                > - no i jak... TEGO nie robic w wannie:) (ten watek zostawie bez glebszych
                > wyjasniej:))
                >
                > pozdrawiam:))
                >

Witaj A! :)))))

Do Twojej wypowiedzi dodałbym jeszcze to, że dzieki BB możemy poznać rózne typy
                ludzi, któych być może nie mielibyśmy okazji nigdy spotkać, a jesli spotkamy....
                Dajmy na to taki Ken -> teraz dziewczyny oglądające BB z podejrzliwością będą
                patrzyć na takich typków jak on i może nie będą im sie tak łatwo oddawać!? :)))

pozdrawiam serdecznie
                sianko
                • Gość: A Re: Wojtek - buc i cham IP: *.acn.waw.pl 18.03.02, 15:04
                  siano!
                  jak zwykle 100% racji:))

ja do tej pory szerokim lukiem omijalam takich jak Wojtek (tak
                  profilaktycznie)... mysle ze po tym programie zmniejsze promien luku:)))

no i to... ze ludzie "puszysci" to zwykle dobre, cieple duszki z ogromnym
                  poczuciem humoru:)

• medea5 Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 14:30
      Witaj,
      dlaczego buc i cham, bo ma brudne buty? Bo nie interesuje go czy na niego
      głosują czy też nie? Każdy z nas ma wolny wybór i to czy głosujemy czy nie to
      nasza sprawa, a nie jego.
      A nazwanie kogoś bucem i chamem tylko dlatego, że powiedział coś co się Tobie
      nie spodobało to chyba lekka przesada. Czy zawsze tak reagujesz jak ktoś
      wygłasza opinie niezgodne z Twoimi. Przyjaciół też w ten sposób traktujesz.
      A wracając do butów, to po co Sołtysik zwracał uwagę na jego buty, ja do tej
      pory nie zauważyłam, że są brudne. Jeśli to są Twoje kryteria oceny drugiego
      człowieka to Ci współczuje.
      Trzymaj się ciepło, pozdrawiam.

• Gość: Metaxa Re: Wojtek - buc i cham IP: 212.244.106.* 18.03.02, 14:39
        Tiaa.. ludzie widzą źdźbło w oku bliźniego nie dostrzegając belki we własnym...
      • camerton Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 14:41
        nie chce mi się odkrecać tego co nakreciłaś

każdy ocenia innych według zasad które sam wyznaje i reprezentuje
        dla mnie on jest buc i cham i nie ustąpię
        jeśli dla ciebie jest uosobieniem wszystkich zalet - nie ma sprawy
        • Gość: pp Re: Wojtek - buc i cham IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 14:59
          nieustepliwosc i i brak reakcji na argumenty charakteryzuje wlasnie hamow i
          bucow, tylko krowa nie nmienia pogladow cameron. pozdrowienia
        • medea5 Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 15:00
          Witaj,
          ja wcale nie powiedziałam, że jest on usposobieniem wszelkich zasad.
          Bardzo zaskoczył mnie tylko tytuł twojego postu, bo dla mnie wyznacznikiem do
          oceny człowieka nie jest jego wygląd. A opinie o poznanych ludziach wygłaszam
          po dokładnym ich poznaniu, a nie po dwóch tygodniach oglądania ich na wizji.
          Pozdrawiam
          • camerton Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 15:07
            wygłoś swoje opinie 3 tygodnie po zakończeniu 3 edycji BB

napewno będą przemyślane

acha, pp - dla mnie ty też jesteś bucem i chamem
            ciebie łatwo rozpoznać po dwóch pierwszych zdaniach
            tfoje opinie nie będą przeze mnie czytane - i śmierdzi ci z ust
            • Gość: A Re: Wojtek - buc i cham IP: *.acn.waw.pl 18.03.02, 15:14
              fuj!
              brzydko!
              to nie jest argument w dyskusji... zwlaszcza netowej:(
              • vwdoka Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 15:17
                Gość portalu: A napisał(a):

> fuj!
                > brzydko!
                > to nie jest argument w dyskusji... zwlaszcza netowej:(
                Jaki poziom człowieka taki poziom argumentacji!

• camerton Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 15:19
                  zostałem zmuszony do zniżenia poziomu
                  żeby dotarło ;)))
                  • vwdoka Re: Wojtek - buc i cham 18.03.02, 15:33
                    camerton napisał(a):

> zostałem zmuszony do zniżenia poziomu
                    > żeby dotarło ;)))
                    Nie przekonałeś mnie. Człowiek powyżej pewnego poziomu nie dsięga po pewne
                    argumenty.

• Gość: pp Re:do cameron IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 15:22
              nie unos sie bo piszesz "tfoje" i moga sobie ludzie na forum pomyslec ze jestes
              jakims prostakiem, a przeciez tak nie jest jestes madry i inteligentny a to ze
              nie jestes przystojny to juz nie twoja wina, i ta wstawka o ustach czulem ze
              jeszcze chwila i znizysz sie do poziomu Wojtka.
              • camerton Re:do cameron 18.03.02, 15:27
                tfoje było napisane z rozmysłem
                i chyba tylko do ciebie nie dotarło
                • Gość: pp Re:do cameron IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 15:30
                  miales nie czytac wscibasku!! korcilo co?
                  • camerton Re:do cameron 18.03.02, 15:31
                    a buzi chcesz ?
                • Gość: pp Re:do cameron IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 15:33
                  odnosnie tfoje zalatw sobie zaswiadczenie o dysleksji i juz nikt nie bedzie
                  mial prawa nic ci powiedziec. widzisz staram ci sie pomoc a ty jestes taki
                  niemily
                  • camerton Re:do cameron 18.03.02, 15:34
                    merdasz ?
                  • Gość: pp Re:do cameron IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 15:35
                    nie mozesz sie powstrzymac?
                    • camerton Re:do cameron 18.03.02, 15:36
                      to ty przestań pierwszy
                      • Gość: pp Re:do cameron IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 15:38
                        nie moge podnieciles mnie
                    • Gość: Aśka Re:do cameron IP: *.chello.pl 18.03.02, 15:38
                      Proponuję założyć nowy wątek pt. "Camerton -buc i cham". Po jego wypowiedziach
                      nic dodać nic ująć...
                      • camerton Re:do cameron 18.03.02, 15:41
                        proponuj sobie
                        żebym ja ci nie wymyślił wątku...
                      • Gość: pp Re:do cameron IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 15:41
                        widzisz bucu kto mieczem wojuje.....i tak dalej, kuszacy ten nowy watek
            • Gość: steryd Camerton ty chyba udajesz kulturalnego.... IP: *.pl 18.03.02, 15:41
              camerton napisał(a):

> acha, pp - dla mnie ty też jesteś bucem i chamem
              > ciebie łatwo rozpoznać po dwóch pierwszych zdaniach
              > tfoje opinie nie będą przeze mnie czytane - i śmierdzi ci z ust

niby taki układny, poukładany a tylko ktoś coś powie "inaczej"(tak jak pp
              ironicznie acz słusznie, "że tylko krowa...") to wychodzi prawdziwe "ja".....

• camerton Re: Camerton ty chyba udajesz kulturalnego.... 18.03.02, 15:44
                to chyba jasne
                a ty lubisz dostawać po pysku ?
                co wtedy robisz, próbujesz rozmawiać ?
                • Gość: steryd Re: Camerton ty chyba udajesz kulturalnego.... IP: *.pl 18.03.02, 15:48
                  camerton napisał(a):

> to chyba jasne
                  > a ty lubisz dostawać po pysku ?
                  > co wtedy robisz, próbujesz rozmawiać ?

"chłop żywemu nie przepuści"???

jeśli chodzi o rozmowę to można sobie odpuścić...albo upomnieć kogoś kulturalniej
                  (rozumiem że zniżyłeś sie do pewnego poziomu pod wpłyywem chwili...bywa)

• Gość: pp Re: Camerton ty chyba udajesz kulturalnego.... IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 15:45
                tak chcialem tylko porozmawiac a on sie zrobil agresywny
                • camerton Re: Camerton ty chyba udajesz kulturalnego.... 18.03.02, 15:47
                  no dobra, na dziś starczy

pierwszy dzień na forum i od razu chcą mi wątki zakładać
                  ech, sława....
                  • Gość: pp Re: Camerton ty chyba udajesz kulturalnego.... IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 15:49
                    byle jaka ale slawa(rodzina frykowskich sie klania)
                    • camerton Re: Camerton ty chyba udajesz kulturalnego.... 18.03.02, 15:51
                      hłe, hłe...
                • Gość: A KONIEC KLOTNI! IP: *.acn.waw.pl 18.03.02, 15:50
                  A TERAZ PANOWIE GRZECZNIE PODADZA SOBIE PRAWE DLONIE I ZAPOMNA O MALO ISTOTNYM
                  WATKU!!!!!

CO WY SOBIE QWA MYSLICIE??????/
                  CHCECIE SIE BAWIC W "FIBINOW" I JEMU PODOBNYCH?!?????

JUZ <CMOK> NA ZGODE:)

P.S.
                  ktory z panow ma kody do onetu? moze tam sie cos waznego dzieje? a my tu czas i
                  energie na durne spory marnotrawimy!:)))))))
                  • camerton Re: KONIEC KLOTNI! 18.03.02, 15:56
                    hop hooop !!!
                    nikogo
                  • Gość: pp Re: KONIEC KLOTNI! IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 15:56
                    ja nie jestem kłutliwy z natury, owszem moze buc i cham ale nie klutliwy, jak
                    przystalo na chama zakoncze to pierwszy. Camerton lubie cie
                    • camerton Re: KONIEC KLOTNI! 18.03.02, 16:02
                      ale za co ?! :))
                      • Gość: pp Re: KONIEC KLOTNI! IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 16:07
                        za to ze zwrociles mi uwage na moj problem z nieswierzym oddechem, a ze jestem
                        w stosunku do siebie krytyczny to byla dla mnie bardzo cenna uwaga:-)
                        • camerton Re: KONIEC KLOTNI! 18.03.02, 16:08
                          no, teraz mi się podobasz ;)
                          "kł u tniku"
                          • Gość: pp Re: KONIEC KLOTNI! IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.03.02, 16:10
                            no to luzik
                            • camerton Re: KONIEC KLOTNI! 18.03.02, 16:10
                              do następnego...
                              • Gość: 31 Re: KONIEC KLOTNI! IP: *.chello.pl 18.03.02, 17:07
                                camerton napisał(a):

> do następnego...
                                czego? wątku, który sam sobie rozdmuchałeś?
                                zaspokoiłeś swoje ego? w ilości postów w temacie i tak nie jesteś najlepszy żebyś
                                nie wiem jak nabijał licznik. załóż sobie stronę...

• camerton Re: KONIEC KLOTNI! 19.03.02, 11:15
                                  nie jestem zaspokojony w żadnym wypadku
                                  sam mi jeszcze rozdmuchujesz
                                  a ja dopiero się rozgrzewam...
                                  • mallina Re: KONIEC KLOTNI! 19.03.02, 11:50
                                    poczytalam..i niby to miala byc klotnia????????

:-))))))))))))))))
                                    • camerton Re: Jaka kłótnia ? 19.03.02, 11:51
                                      nic o tym nie wiem ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka