liptovskii 24.11.06, 15:21 Umówić się w radiu na debatę a potem wszystkich zrobić z konia i nie przyjechać.. p.s. to dla svena60 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wloszczowa_rulz Re: PRZEPIS NA..... PAMPERSA !!! 24.11.06, 15:23 ile Ci Pan S. placi za agitacje czlowieku? Bo to wresz nienaturalnie wyglada. Pojutrze sie okarze, kogo miasto wybierze, i Twoje usilne starania i tak sie na nic tu zdadza, bo kazdy ma swoj rozum! Odpowiedz Link
liptovskii Re: PRZEPIS NA..... PAMPERSA !!! 24.11.06, 15:25 A może płaci mi Pan D. jak myślisz ? Odpowiedz Link
wloszczowa_rulz Re: PRZEPIS NA..... PAMPERSA !!! 24.11.06, 15:31 he, tutaj nie trzeba nawet specjalnie myslec, zeby po przeczytaniu kilku Twoich postow trzezwo ocenic jak to wszystkimi sposobami jakie tylko sa starasz sie zbesztac Pana D. i jednoczesnie wychwalasz pod niebiosa jego konkurenta. Nieladnie. Ale i tak kazdy zadecyduje sam. Odpowiedz Link
liptovskii Re: PRZEPIS NA..... PAMPERSA !!! 24.11.06, 15:33 GŁOSUJMY NA PAMPERSA !!! Sven60 prosiaczku gdzie jesteś ? Odpowiedz Link
sven60 Re: PRZEPIS NA..... PAMPERSA !!! 24.11.06, 16:43 Jestem obywatelko Łachowa.......narazie tyle czekam na dalsze posty..... Odpowiedz Link
sven60 Re: PRZEPIS NA..... PAMPERSA !!! 24.11.06, 16:44 Czy chcesz dalej polemizować w tonie próby obrażania?(bo nie jestes w stanie nikogo obrazić) Odpowiedz Link
qazwsx46 Re: Solecki pójdzie siedzieć 24.11.06, 19:41 Solecki pójdzie siedzieć prokuratura w Kielcach oskarżyła go o niegospodarność zobacz dokumenty rapidshare.com/files/4455265/Krzysztof_S.rar.html 1. na dole ekranu kliknij przycisk free, 2. odczekaj 30-40 sekund 3. wpisz kod z obrazka do okienka obok, 4. kliknij przycisk download... obok wpisanego kodu Odpowiedz Link
wloszczowa_rulz Re: Solecki pójdzie siedzieć 24.11.06, 21:10 jezeli to prawda to wszystkie Twoje argumenty Lipovski poszly z dymem :-DDD Odpowiedz Link
coldest4 Re: Solecki pójdzie siedzieć 26.11.06, 12:48 Trochę poczytałem i wydaje mi się, że problem Pana Liptovskiego nie tkwi w tym, ile kto mu płaci, lecz w świadomości, że jedynie w Necie może wypowiadać swoje poglądy, natomiast w życiu codziennym po prostu nie ma juz z kim pogadać. Co virtual to virtual - brawo. Odpowiedz Link
senioritta22 Re: PRZEPIS NA..... PAMPERSA !!! 26.11.06, 20:38 Mr. liptovskii zastanawiam sie jak bys Ty postapil w przypadku kandydata Dorywalskiego? Najlatwiej kogos krytykowac, usiasc na obrotowym krzesle i wystukiwac bez sensu w klawisze klawiatury...Jesli takim jestes ,,kibicem" pana S. to mow o tym otwarcie a nie takie zenujace chwyty polegajace na krytyce kandydata i wyzucaniu w niego jakimis bez sensownymi zarzutami. Moze przepis na pampersa...?:) pozdro! Odpowiedz Link
iskierka17_89 Re: PRZEPIS NA..... PAMPERSA !!! 26.11.06, 22:00 Panu liptovskiemu juz podziekujemy!! Niestety przepis na pampersa sie nie udal gdyz wygrala mlodosc!!!! Wybory rozstrzygniete!!! Bartek mial powyzej 5tys glosow a Solecki 2.5!!haha Odpowiedz Link
coldest4 Re: PRZEPIS NA..... PAMPERSA !!! 27.11.06, 12:37 Gratuluję Bartkowi, głosowałem na niego. Oddałem głos na kandydata, który nie miał planów, nie miał wizji... Czyż naprawdę trzeba to mieć, żeby coś znaczyć ? O ile sobie przypominam, Pan Grabalski też miał wizje usadzać swoich kolegów z Lewicy na lepszych krzesełkach. Sam tez juz znalazł posadę, witajmy nowego Kierownika Hali sportowej ! Odpowiedz Link