carrramba 07.02.05, 15:44 Usłyszałam, taka informację i nie moge się doczekać. Będzie to moje pierwsze spotkanie z Jaromirem. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: uważaj 08.02.05, 09:10 masz racje ) w zasadzie juz "Sarajevo" odmieniło moje zycie ) Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: uważaj 08.02.05, 10:54 > masz racje ) w zasadzie juz "Sarajevo" odmieniło moje zycie ) moje równieź, ale to czeskie;to jedna z moich ulubionych piosenek Polskie niestety nie przypadło mi do gustu, nie ma atmosfery oryginału Odpowiedz Link
kubek Re: W kwietniu bedzie w Warszawie 08.02.05, 13:24 Gdzie, kiedy proszę proszę Bardzo Bardzo ! Pomocy pomocy muszę zanać miejsce i czas i gdzie juz rezerwować ! Odpowiedz Link
carrramba Re: W kwietniu bedzie w Warszawie 08.02.05, 18:23 kubek napisał: > Gdzie, kiedy proszę proszę Bardzo Bardzo ! > Pomocy pomocy muszę zanać miejsce i czas i gdzie juz rezerwować ! kubek, wyslę Ci maila, jak będę cos wiedziała ) Odpowiedz Link
stoik1 sorry sorry sorry 08.02.05, 14:29 to chyba nie ten rok vasermon, usuń to proszę, żeby nie dezinformować ludności Odpowiedz Link
gin-z-tonikiem Re: sorry sorry sorry 08.02.05, 15:01 Zgadza się. Oto dowód: Nejméně do začátku léta 2005 nebude Jaromír Nohavica koncertovat. Tak napisano na czeskiej wersji stronki www.nohavica.cz/cz/index.html najprawdopodobniej z powodu czasu jaki zajmuje zaangażowanie w spektakl "Cieszyńskie niebo" Pozdrowienia dla Stoika! Odpowiedz Link
vasermon JN w drodze 08.02.05, 16:28 gin-z-tonikiem napisała: > Zgadza się. Oto dowód: Nejméně do začátku léta 2005 nebude Jaromír Nohavica > koncertovat. Tak napisano na czeskiej wersji stronki > www.nohavica.cz/cz/index.html > > najprawdopodobniej z powodu czasu jaki zajmuje zaangażowanie w > spektakl "Cieszyńskie niebo" Czyli do lata. Na razie nie ma nic potwierdzonego, ale zawsze można napisać do Tolka Murackiego, m. in. organizatora koncertów na terenie polski: tolek.muracki@wp.pl W Cieszyńskim niebie jest angażowany tylko jego głos, no i piosenki jego autorstwa. Wystarczy napisać do JN, by otrzymać autoreplay z treścią "Děkuji Vám za Vaši zprávu. Odpovím Vám na ni až po svém návratu z cest, koncem března t.r. Zdravím Vás Jaromír Nohavica" Tzn. do końca marca o nic od niego nie usłyszymy, bo podróżuje. Odpowiedz Link
stoik1 hmmm, a czym sobie zasłużyłem ? 08.02.05, 21:55 dziękuję, również pięknie pozdrawiam Odpowiedz Link
gin-z-tonikiem Re: hmmm, a czym sobie zasłużyłem ? 09.02.05, 08:59 Po prostu lubię czytać Twoje komentarze. Są najbardziej rozsądne, a jednocześnie w sympatycznym stylu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
stoik1 Re: hmmm, a czym sobie zasłużyłem ? 09.02.05, 12:54 od jakiegos czasu jestem doszczetnie wypisany przydalby sie jakis odwyk ☼☼☼ <a href="forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15232" target="blank">WSC</a> Odpowiedz Link
stoik1 kiedy ja sie naucze porzadnie wstawiac te linki.. 09.02.05, 12:55 trzeba potrenowac gdzies na boku Odpowiedz Link