Dodaj do ulubionych

Parkingi w Pradze

25.07.06, 00:12
Poszukuję informacji o parkingach w Pradze - szukałem na forum i nie tylko i jakoś nie znalezłem nic ciekawego.
Może doradzicie? Byłam kiedyś na Strahov swoją Skodą i było OK, ale teraz będę mieszkał w centrum i nie za bardzo wiem co zrobić z samochodem. Wyczytałem, że są parkingi przy stacjach metra, ale może polecicie któryś konkretny? A w centrum są w końcu opłaty czy nie ma? I jak z parkowaniem na ulicy i słynnymi kradzieżami? Jadę skodą, ale na polskich blachach smile
Obserwuj wątek
    • hiubi Re: Parkingi w Pradze 25.07.06, 00:44
      nie ma jak sobie samemu odpowiedzieć smile
      www.wirtualnapraga.pl/parkingi.php
      Ale Waszego zdania nadal jestem ciekaw.

• dream_brother Re: Parkingi w Pradze 26.07.06, 22:34
        A co to centrum dla Ciebie?
        Parkingów jest dosyć. Ceny dość podobne lub nieco wyższe niż w Polsce. Jest
        kilka P&R czyli Park'n'Ride'ów przy niektórych stacjach metra, ale chyba nie
        będą Cię dotyczyć. Jeśli będziesz spał w hostelu/hotelu to raczej nie powinieneś
        się mieć o co martwić. A ukraść auto mogą Ci wszędzie.
        • best-seler1 Re: Parkingi w Pradze 27.07.06, 15:48
          Byliśmy w zeszłym tygodniu, spaliśmy w centrum Pragi.Parkomaty dotyczą całego
          centrum, w godz 8-18.Za pargingi strzeżone liczą bezsensownie:24 godz x 30(albo
          40 Kc). Wybraliśmy parkowanie na ulicy za 30 Kc za godz.(samochodu nikt nie okradł)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka