coronella 05.02.08, 14:52 Próbuje zarezerowac noclegi w Pradze, ale cos nie mogę sie dogadac )) nie znam czeskiego, niestety. Czy mógłby ktos mi pomóc, zadzwonic do tych państwa, i potwierdzić mi noclegi? Podałabym wszystkie informacje na priv. Byłabym ogromnie wdzięczna!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bavaro Re: Do osób z Pargi, prośba o pomoc :) 05.02.08, 18:31 napisz na lodziak@hotmail.com, to ci pomogę Odpowiedz Link
japolan Re: Do osób z Pargi, prośba o pomoc :) 06.02.08, 01:23 Dobry wieczór, Proszę powiedzieć - przykładowo - w transkrypcji: [Vażeny Panie / Vażena Pani, Dal mam zajem o ubytovani u Vas, podle zakazky, ktere byla vam jiż zaslana. Doufam, że przijedem do Vas dne ... v ... hodin.] Powodzenia życzę, Odpowiedz Link
coronella Japolan 06.02.08, 12:31 nie, nie, no nie bede robić z siebie błazna ) tym bardziej, że chce dowiedziec się np o cenę, o ew. znizki dla dzieci, sniadanie, itp Ale dzieki za chec pomocy Odpowiedz Link
japolan Atlas 06.02.08, 21:46 Dobry wieczór, Proszę zajrzeć na strony: www.ubytovnaatlas.cz Kiedyś mieli dwujęzyczny (po czesku i po polsku) regulamin noclegowy. Więc z dogadaniem się po polsku chyba nie powinno być problemów. Z poważaniem, Odpowiedz Link