sex_me_up 20.02.08, 11:01 Hej, czy zna ktos moze jakis hotel/pension w Pradze, cena ok 1000Kc za pokoj dwuosobowy (para) ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek70 Re: nocleg w Pradze 20.02.08, 15:09 Ja znalazłam nocleg w pokoju dwuosobowym poprzez tę stronkę: www.booking.com np Barfo hotel za 84e za trzy noce! Musisz poświęcić troszkę czasu i pogrzebać w necie Odpowiedz Link
japolan Re: nocleg w Pradze 20.02.08, 16:39 Dzień dobry, Proponuję skorzystać z bazy danych o noclegach: www.firmy.cz/Cestovni-sluzby-a-pohostinstvi/Ubytovaci-sluzby i wybrać. Można też frazę: "Praha, ubytovani" wstawić / wpisać do formularza na stronie z mapami: mapy.cz . Odnośnie do komnkretów - "KDM" (obok Placu Pokoju, gdzie jest metro): kdm.cz Na ten temat było już sporo pytań i wskazówek na tym forum - proszę skorzystać z wynajdywarki. Z poważaniem, Odpowiedz Link
milaf Re: nocleg w Pradze 21.02.08, 15:30 Witaj propozycji jest wiele wybrałam ci pare abyś miała z czego wybrać w raxie problemu pisz może ud mi sie jakośc pomóc www.tzpraha.cz/ www.super-ubytovani.cz/ubytovaci-zarizeni/995193-zdenka-kotvova-privat-kotva.html www.super-ubytovani.cz/ubytovaci-zarizeni/892471-pension-kotlarka-sro.html www.super-ubytovani.cz/ubytovaci-zarizeni/487185-katarina-kahounova.html Możesz tez poszukać na własna ręke wpisując w wyszukiwarke :Ubytování Praha Życzę owocnych poszukiwań i pozdrawiam Odpowiedz Link
endiwu Re: nocleg w Pradze 22.02.08, 21:40 Polecany już na tej stronie pensjonat www.pension15.cz/ Wygląda dobrze. Odpowiedz Link
jacoslav Re: nocleg w Pradze 14.05.08, 10:57 Polecam akademiki i pensjonaty od 196 Kć www.wirtualnapraga.pl/aktualnosci_wiecej.php?id=274 Odpowiedz Link
kanapony Re: nocleg w Pradze 14.05.08, 23:12 o kocię! nie zauważyłam dat wpisów... czytam... i szok - japolan odblokowany? wiecie, że nawet się ucieszyłam? Odpowiedz Link
amberklas Re: nocleg w Pradze 02.06.08, 15:10 Poszukaj na www.wirtualnapraga.pl Ja jestem zadowolona, cena bardzo przyzwoita, stosunkowo blisko centrum. Odpowiedz Link
ottoni Piec nocy (i dni :) w Pradze. 04.06.08, 05:55 Witam wszystkich, w sierpniu bede mieszkal przez przez piec dni w hotelu Courtyard Prague Flora przy ul. Lucemburska 46. Czy ktos znajacy Prage moglby mi przyblizyc okolice hotelu, jego polozenie w stosunku do centrum miasta i dworca kolejowego. Za ewentualne sugestie co do tego co powinienem zobaczyc w tym czasie i gdzie mozna dobrze i ciekawie jesc bede rowniez wdzieczny. Pozdrowienia, o. Odpowiedz Link
ondrys Re: Piec nocy (i dni :) w Pradze. 04.06.08, 08:24 Hostel "5", Plzenska 23, Praga 5. Hostel z lazienka wspolna na korytarzu. Blisko centrum, 734 CZK / 2-osobowy / noc. Odpowiedz Link
leniwy_krasnal Re: Piec nocy (i dni :) w Pradze. 04.06.08, 16:50 www.hostel-klamovka.com www.ubytovani-alfa.cz Przyzwoity standard za ok 300 kc raz spałem w www.ubytovnanovovysocanska.cz/ chyba najtaniej w pradze ale to wyzwanie dla odważnych Odpowiedz Link