Gość: Beta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 00:54 Witam !!! Wiecie można gdzie można kupić buldoga angielskiego w województwie mazowieckim (najlepiej). Z góry dzięki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: Buldog 01.09.04, 09:44 pytałaś w Związku Kynologicznym aby ci hodowlę polecili? Zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: Buldog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 14:03 Nie pytałam, ale mam złe doświadczenia z hodowlami polecanymi przez Związek Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_z_lotniska Re: Buldog 01.09.04, 17:45 szukasz psa przyjaciela, czy psa na wystawy? Odpowiedz Link Zgłoś
neta.hard Re: Buldog 01.09.04, 17:54 gosc_z_lotniska napisał: > szukasz psa przyjaciela, czy psa na wystawy? Pies na wstawy jest tak samo psem przyjacielem wiec nie wiem po co te pytane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: Buldog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 19:48 Nie chcę psa na wystawy, gdyż nie mam czasu z nim na nie jeździć a poza tym nie lubię wystaw. Interesuje mnie buldog angielski i chciałabym zaznaczyć że nie chcę psa ze schroniska (chyba że byłby buldog). Mam już bokserka i choć jest "typowym" bokserem to nie ma rodwodu (ma krzywe zęby) ale ma rodziców z rodowodem. Na podobnej zasadzie chciałabym kupić buldoga. Więc jeśli możecie polecić mi jakąś hodowlę to będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Buldog 02.09.04, 08:11 to chyba stary już ten bokserek, bo teraz również psom z wadami dają rodowód. Także teraz dostaniesz rodowód dla pieska z wadą, natomiast będzie to argument do obniżenia ceny. Chyba że zdecydujesz się na psa z pseudohodowli, wtedy możesz rodowodu nie dostać, ale zrobisz jak uważasz. Życzę znalezienia wspaniałego psa, którego obdarzysz przyjaźnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: Buldog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 16:14 Dzięki :) Mój bokser ma 7 lat i może był to pseudohodowca (w co wątpie) ale pies jest kochany Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Buldog 03.09.04, 07:47 a ja mam psa, nawet nie z pseudohodowli, tylko kundla z targu. To mój ulubieniec, żyje jak w raju, ale nie o to mi chodzi... tylko o to że drugi raz nie kupię psa od nieodpowiedzialnych ludzi, bo w ten sposób nakręcam im biznes. Dzięki takim ludziom jak ja oni zarabiają, a w jakich warunkach oni trzymają zwierzęta, w jakich je rozmnażają ( 2 ciąże na rok) to nie jest bajka... Odpowiedz Link Zgłoś