Dodaj do ulubionych

Prezent dla psa

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.09.02, 17:13
Mam pieska małej rasy, który niedługo ukończy 1 rok. Chciałabym mu sprawić
jakiś naprawde fajny prezent, z którego by się ucieszył, jednak nie mam
żadnego pomysłu. ( Chcę żeby to pies się cieszył, a nie właściciel gdyż
wierzę, że psy też mają uczucia. Jeżeli uszyję mu np. śliczny strój klałna to
jego radość napewno będzie "ogromna" )
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Prezent dla psa IP: 213.241.45.* 09.09.02, 12:45
      Ja swojej suni dawałam prezenty w postaci zabawek dla psów takich piszczących-
      ona to uwielbiała.
      • Gość: ooli Re: Prezent dla psa IP: 217.11.143.* 15.09.02, 19:21
        Może pilka? Nie polecam jednak piszczących, bo jeśli pies będzie się nią ciągle
        bawił to może doprowadzić domowników do szaleństwa:))) Moja suczka dałaby sie
        pokroić za piłkę, wszystkich katuje przynosząc ją co chwila i wymagając by ją
        rzucac. Jak tylko zobaczy, że wchodzi do nas jakis gość, natychmiast biegnie po
        piłkę i zaczyna się "molestowanie". Podanie piłki do gościa, wpatrywanie się w
        niego czy ma zamiar rzucić... jeśli nie, to stoi i podtyka mu tą piłkę do
        znudzenia:))))) Nigdy nie ma dosyć:))) Śpi oczywiście też z piłką. Ba! Nawet,
        gdy piłka przed snem gdzieś się zawieruszy, to trzeba ją koniecznie odnaleźć,
        bo inaczej zaczyna sie "jęczenie":))))))i nie da nikomu się położyć.
        Życzę udanych zakupów i dużo radości z nich.
        • piasia Re: Prezent dla psa 16.09.02, 09:23
          Mój Urwis uwielbiał gumową głowę od pacynki. Głowa miała długi nos, odstające
          uszy i kępkę długich włosów na czubku - taki Gapcio. Przez kilka lat
          kupowaliśmy mu to pod choinkę. Radość była nieziemska.
          Obecny Szeryf w prezencie dostaje wędzoną krtań. Tez jest wesoło.
          Zapytaj w sklepie z rzeczami dla psa i kota - doradzą, pokażą co mają, co
          chwalą właściciele.

PS. a myślałam, że jestem okropna wariatka, bo kupuję psiakowi prezenty ;))))))
    • Gość: magda Re: Prezent dla psa IP: *.smsnet.pl / 192.168.3.* 27.09.02, 18:34
      Moja sunia też uwielbia piłeczki. - to dla niej najlepszy prezent.A czasem np
      na Dzień Kobiet(hehe) kupuje jej w sklepie zoologicznym "żwacze". - wszystkie
      psy to uwielbiają, ale uprzedzam strasznie smierdzi.Kupuje tez w prezencie
      ciasteczka bebe (ale to tak bezokazyjnie)pozdrawiam wszystkich wlascicieli
      wspanialych czworonogów:)
    • m.pw Re: Prezent dla psa 27.09.02, 20:01
      kup mu duzo roznego, pysznego zarcia. z tego na pewno sie ucieszy! :)
    • miriam_73 Re: Prezent dla psa 28.09.02, 15:53
      Moja Myszka na 1 urodziny dostała misia, którego uwielbia tarmosić za ucho oraz
      ciasteczka dla psów, które jej baaaardzo smakują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka