carduelis 03.08.05, 23:42 www.bavarianbirds.de/what/cbirding.html To jest bardzo fajna strona z quizem o rozpoznawaniu ptaków. Polecam! Niezła zabawa Pozdrawiam carduelis Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carduelis do cereusfoto 03.08.05, 23:47 Czy daloby rade dorobić "r" do tematu wątku, bo widac w pośpiechu zjadłam literke a teraz mnie to strasznie irytuje Pozdrawiam Odpowiedz Link
cereusfoto Re: do cereusfoto 04.08.05, 09:46 Niestety nie mam aż takiej władzy. Mogę jedynie skasować Twój wątek, a Ty go rozpoczniesz jeszcze raz. Ale musisz się zgodzić... Odpowiedz Link
carduelis Re: do cereusfoto 04.08.05, 15:24 Póki co, nikt jeszcze nie skomentował, więc może usuń ten wątek a ja rozpocznę go na nowo. No chyba, że ktoś coś dopisze, wtedy zostaw jak jest... Odpowiedz Link
uwazna Re: do cereusfoto 04.08.05, 15:40 Nie przejmuj się tak . To przecież zwykła literówka, każdemu może sie zdarzyć. Powiem nawet, że jej nie zauważyłam (czas chyba zmienić nick). Dopiero Twój kolejny wpis zwrócił na nią uwagę. A strona jest świetna! Od rana się sprawdzam... Odpowiedz Link
carduelis Re: do cereusfoto 04.08.05, 15:58 Spoko, nie zadręczam się tym Quiz wciąga niezwykle, ale niestety z czasem kiepsko więc rzadko tam bywam... Życzę powodzenia Odpowiedz Link
marta_znawca Re: do cereusfoto 04.08.05, 19:06 super stronka.Ja nieznam się za bardzo na brodzcach i dlatego w tym konkursie przegrywam. Odpowiedz Link