Dodaj do ulubionych

słuchajcie sensowne panienki :D

• 0yotte Re: słuchajcie sensowne panienki :D 29.01.12, 17:29
      oooo maaatko, Kogut oczadział big_grin
      • yuka4 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 29.01.12, 18:17
        co go nie zabije to go wzmocni big_grin
        • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 29.01.12, 18:30
          święta racja big_grin to dawaj z tym tańcem brzucha coś mi kiedyś obiecała big_grin
          • yuka4 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 29.01.12, 18:42
            prosze bardzo

www.youtube.com/watch?v=ECF0G_onKDE&feature=related
            • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 29.01.12, 19:18
              big_grin
      • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 29.01.12, 18:29
        ciesz się że nie ocipiał big_grin
        • hardy1 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 29.01.12, 18:57
          ...już kiedyś miałem podejrzenie i nim się podzieliłem...suspicious
          • droga_mleczna_1 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 13:09
            Panienki można mówić na mężczyzn.
            Bajka dlaczego nie, skoro już to;
            - proste, logiczne, dające do myślenia.
            • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 13:40
              eeeeeeeee dziumdzia ! odstosunkujesz się ode mnie czy chcesz się przekonać co to znaczy naprawdę mnie wpienić ?

droga_mleczna_1 napisała:

> Panienki można mówić na mężczyzn.
              > Bajka dlaczego nie, skoro już to;
              > - proste, logiczne, dające do myślenia.
              >
              • droga_mleczna_1 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 13:54
                Boże, ale numer. Grubo się mylisz kimkolwiek jesteś.
                Kiedyś zapytałam kumpla dlaczego zaprzestał pisania w necie powiedział;
                co mam się spotykać w parku ze starymi babami.
                To było cudowne, poprawiające humor. Idź może Cię ktoś przytuli, lub przygarnie, na mnie nie licz. A odnosić się do wpisów na forum to normalność, więc nie rób sobie nadziei, nie należysz do wyjątkowych osób. Broń piór, sypią się często, koleżanki dbają o to smile
                Poszukaj sobie bliższego w "rodzinie", ze mnie bezguście. Siusiu mi się kce, więc biegnę.
                Cześć smile
                • 0yotte Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:00
                  > Idź może Cię ktoś przytuli, lub przygarnie na mnie nie licz.

Kogut, masz czarno na białym big_grin
                  zapisz to dobrze i się powołuj, jak przyjdzie co do czego big_grin
                  • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:06
                    co Ty big_grin baba zapomni zanim ze szczania wróci big_grin toż dwa lata się odgraża że się wreszcie ode mnie odczepi big_grin
                    • 0yotte Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:08
                      myślisz, że za dużo śmietany daje do pomidorowej? suspicious
                      • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:11
                        myślę że w jej stanie, to raczej dodaje....pomidorowej do śmietany......big_grin
                • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:04
                  goń się sierotko

> Boże, ale numer. Grubo się mylisz kimkolwiek jesteś.
                  > Kiedyś zapytałam kumpla dlaczego zaprzestał pisania w necie powiedział;
                  > co mam się spotykać w parku ze starymi babami.
                  > To było cudowne, poprawiające humor. Idź może Cię ktoś przytuli, lub przygarnie
                  > , na mnie nie licz. A odnosić się do wpisów na forum to normalność, więc nie ró
                  > b sobie nadziei, nie należysz do wyjątkowych osób. Broń piór, sypią się często,
                  > koleżanki dbają o to smile
                  > Poszukaj sobie bliższego w "rodzinie", ze mnie bezguście. Siusiu mi się kce, w
                  > ięc biegnę.
                  > Cześć smile
                • 0yotte Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:06

no własnie Milky, co my się mamy z Tobą spotykać? suspicious
                  • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:11
                    Ty weź nie strasz big_grin
                    • 0yotte Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:17
                      no nie mów, ze się boisz spotkać Milky w parku? suspicious
                      • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:21
                        no sorry - patrząc na to tu - chyba mam uzasadnione obawy....suspicious
                        • 0yotte Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:24
                          no ale czego się boisz, przeca napisała, ze przytulać nie będzie big_grin
                          • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:29
                            tak jak dawno powiedziała że się odczepi - sklerozę ma abo cóś gorszego suspicious wolę nie ryzykować suspicious
                • cieplanata Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:10
                  Boże, ale numer. Grubo się mylisz kimkolwiek jesteś.
                  > To było cudowne, poprawiające humor. Idź może Cię ktoś przytuli, lub przygarnie
                  > , na mnie nie licz. A odnosić się do wpisów na forum to normalność, więc nie ró
                  > b sobie nadziei, nie należysz do wyjątkowych osób. Broń piór, sypią się często,
                  > koleżanki dbają o to smile
                  > Poszukaj sobie bliższego w "rodzinie", ze mnie bezguście. Siusiu mi się kce, w
                  > ięc biegnę.

że bezguście to prawda, a jak jeszcze raz w ten sposób sie odezwiesz, to pióra z ciebie polecą, już ci kiedyś pisałam, albo piszesz tak jak my wszyscy albo idź na fora dla takich jak ty, tylko, że nie znalazłam jeszcze ani jednego założyciela, którego byś nie wpieniała
                  • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:13
                    Co Ty - pogonili ją już chyba ze wszystkich forów big_grin a skąd niby ciągle nowy nick big_grin big_grin big_grin
                    • 0yotte Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:16
                      pogonili, ale niczego to kobity nie nauczyło... a niby taka mądra...
                      • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:20
                        niestety...umiejętność wyciągania wniosków to domena ludzi inteligentnych......widać ma braki...big_grin
                  • droga_mleczna_1 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:54
                    Bo nie wiesz gdzie piszę... a to forum jest nazwane porażką przez osoby Agory smile
                    Drap denko od spodu dalej, możesz pisać po iloma "imionami" chcesz, to Twoje prawo, Twoje forum i nie jesteś w tanie mnie obrazić. Poniżej pewnego poziomu nie schodzę. Gratuluję skrobania denka od spodu smile Reagowanie agresywne, świadczy o osobie , o jej podejściu do życia, do problemów, do zagadnienia. Jak nie jest się tolerancyjnym i z racji wieku uważa się, ze zjadło się wszystkie rozumy, to już w swoim gronie kisić się wypada. Od zawsze powtarzam, spokój, spokój, umiar i opanowanie. Wiedza Twoja Naciu jest powalająca, inteligencja to coś więcej niż wykształcenie, ale cóż będę pisać. Nie ma czegoś takiego jak MY, mów za siebie, My byli za czasów komuny. Pisz w swoim imieniu, choć i tak nie zawsze możesz być pewna, czy jesteś siebie pewna, a co dopiero innych osób. Paniała ?
                    Wyczerpałaś limit dobroci i chęci rozmowy na Twoim forum.
                    • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 15:01
                      Bo nie wiesz gdzie piszę... a to forum jest nazwane porażką przez osoby Agory

to sp....tam gdzie piszesz i na szczęście nie wiem....big_grin a naszą "porażkę" zostaw wreszcie w spokoju to przestanie być porażką big_grin big_grin big_grin

no już ...big_grin sio niunia big_grin
                      • droga_mleczna_1 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 15:12
                        Jajeczko Ci niedojrzało, czy co ?
                        Jaja jak berety.
                        Nie kciałbyś dostać się w rączki...
                        Tak pieszczotliwie piszesz, aż się zarumieniłam smile
                        Ciastusi się upiekło, pachnie, żałuj!
                        ( zacytuje z pamięci... oby nie były za twarde pestki żalu do rozbicia,
                        jakiś donżuan kiedyś to napisał...
                        na przeczyszczenie mógł lepiej wziąć z mamunią )
                        • 0yotte Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 15:15
                          krupnik Ci się nie przypalił? suspicious
                          • droga_mleczna_1 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 18:06
                            Nie, cos innego było. Mniam smile
                            Skoro mnie nie było, to coś innego jeszcze robiłam....
                            Masz tyle czasu na forum, jak to robisz ?
                            Jakoś nie mam czasu jak widać, a czytać...
                            Wstałam rano, jedno oczko, drugie oczko, kawusia, siku, prysznic, przebieranko, sukienka, spodenki z koroneczką, spacerek z pieskiem, ach, zmęczyłam się, odpoczynek w pozycji horyzontalnej, ech, może ktoś zaniesie mnie do łóżeczka...
                            I potem czytają to faceci i się... wściekają, a gdy zobaczą osobiście szczęka im opada, łup.
                            Bułkę przez bibułkę, a może buzi do ekranu... Śmieszy mnie to bardzo.
                            Lepiej cos budować, przeczytać niż czytać jak to liżą sobie łapki. Z facetem dasz sobie po razie i idziesz na piwo, nie ma problema jak trzeba też wypiję, a z babą, a bo się obrazi, a to znowu nie daj Boże, gdy ma okres przejściowy, urwanie kapelusza. Teraz mnie atakują w grze przez net, nie potrzeba mi twojej adrenaliny... mam pod dostatkiem mmm smile Jestem bezpośrednia, kobiety tego nie lubią i wiem czego chcę i pragnę. Więc podnosząc ciśnienie szanownej "koleżance" mam nadzieję, że krew krąży szybciej i... żyć się chce smile)))
                            Wnet bym napisała sensualne, a nie sensowne smile))))))) Idę ciupnąć jednego gościa bo mnie atakuje... a ja buduję się znakomicie. Ten jest do odstrzału z cała osadą, już ostrze sobie na niego pazurki, jest do przejęcia smile A w domu leci...
                            • 0yotte Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 18:19
                              mój czas, moja sprawa
                              i moje gacie z koronką też big_grin
                              • droga_mleczna_1 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 18:50
                                Oooo, odgapiłaś, koronki i spodenki smile
                                Wyglądają znakomicie pod zwiewną sukienką lub białymi spodniami.
                                Na teraz dość, można unieść się... smile

wspaniałe ciasto z czekoladą
                                jednak smakowite twoje usta
                                kosztować
                                gryźć
                                uwiodła soczystość w smaku
                                zapachu
                                dojrzałych jagód
                                z słodką bita śmietaną
                                kojąca słodycz kochany
                                gdy całujesz
                                odlatuję w rejony ciepłych krajów
                                stępują niebiosa raju
                                najszczęśliwszą kobietą jestem
                                fantazją

Tygryska ze sobą i w drogę smile
                        • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 15:26
                          spadaj sierotko
                          najlepiej w błotko big_grin

> Jajeczko Ci niedojrzało, czy co ?
                          > Jaja jak berety.
                          > Nie kciałbyś dostać się w rączki...
                          > Tak pieszczotliwie piszesz, aż się zarumieniłam smile
                          > Ciastusi się upiekło, pachnie, żałuj!
                          > ( zacytuje z pamięci... oby nie były za twarde pestki żalu do rozbicia,
                          > jakiś donżuan kiedyś to napisał...
                          > na przeczyszczenie mógł lepiej wziąć z mamunią )
                          >
                          >
                          >
                    • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 15:07
                      Reagowanie agresywne, świadczy o osobie , o jej podejściu do życia, do problemów, do zagadnienia

no kuźwa big_grin właśnie jestem w wątku pt - słuchajcie sensowne panienki big_grin
                      wklejam kreskówki big_grin do czego ja mam podchodzić poważnie ??? big_grin "zagadnienie" samo w sobie poważne nie jest - a jak masz problemy to nie do mnie tylko do specjalisty big_grin

aaaaaa tu jak za starych dobrych komunistycznych czasów - jesteśmy MY - a ty do MY nie należysz big_grin
                    • 0yotte Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 15:10
                      Droga Milky...
                      teraz też jesteśmy MY i nie ma to nic wspólnego z komuną

zatrzymaj się na chwilę i zastanów, czy sama jesteś tolerancyjna, czy przypadkiem nie reagujesz agresywnie i z racji wieku nie zjadłaś wszystkich rozumów...?
                      notorycznie obrażasz ludzi, wyniośle pouczasz, a potem się dziwisz, że ktoś reaguje?
                      to normalne, bo ta grupa, która się kisi w swoim gronie jest zgrana, szanuje się wzajemnie i wspiera,
                      a czy zastanowiłaś się kiedyś, dlaczego nikt Ciebie nie wspiera???

jak się czyta, to co napisałaś, to jakbyś sama siebie opisywała... spójrz w lustro Milky i się dobrze zastanów nad swoim podejsciem do życia, do problemów, do zagadnienia...
                • yuka4 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:22

Poszukaj sobie bliższego w "rodzinie", ze mnie bezguście

tego się nie spodziewałam ,
                  normalnie jestem w szoku
                  • 0yotte Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:25
                    zaskoczyła Cię ta miażdżąca samokrytyka? wink
                  • cieplanata Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:26
                    ma odwagę dziewczyna, rzadko kto się do czegoś takiego przyzna smile
                    • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:29
                      Nata nie osłabiaj mnie big_grin big_grin big_grin
                    • yuka4 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:43
                      cieplanata napisała:

> ma odwagę dziewczyna, rzadko kto się do czegoś takiego przyzna smile

dlatego w dalszym ciągu jestem tym szczerym wyznaniem zaskoczona
                      • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:49
                        Dlatego dziw się i nie próbuj zgłębiać. Są takie rzeczy w niebie i na ziemi, O których się nie śniło filozofom....

W.S. Hamlet

big_grin big_grin big_grin

yuka4 napisała:

> cieplanata napisała:
                        >
                        > > ma odwagę dziewczyna, rzadko kto się do czegoś takiego przyzna smile
                        >
                        > dlatego w dalszym ciągu jestem tym szczerym wyznaniem zaskoczona
                        >
                        >
                  • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:28
                    niech mnie ktoś przytuli big_grin big_grin big_grin
                    • 0yotte Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:30
                      no chodź, chodź... biedactwo... big_grin
                      • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:33
                        nie wiem tylko czy odpowiadasz postawionym wymogom ....big_grin
                        • 0yotte Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:38
                          no ja też nie jestem pewna...
                          warto by to dookreślić, wtedy pogadamy... albo nie tongue_out
                          • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:41
                            ja się jednak boję bab suspicious
                            • 0yotte Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:48
                              ale tylko tych w parku? suspicious
                              • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 14:53
                                tych w parku szczególnie ...suspicious
                                • rudka-a Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 17:33
                                  takiej osobie, jak Mliky ciezko musi byc w zyciu...
                                  Twoja filozofia kiedys Cie skopie po dupie...bezlitosnie...
                                  a moze juz tego doznalas, stad ta zlosliwosc...
                                  • kogucik-2972 Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 17:34
                                    eeeeee Ruda big_grin szkoda nerw big_grin
                                    • rudka-a Re: słuchajcie sensowne panienki :D 30.01.12, 18:09
                                      noo coo mnie uciszasz....suspicious
                                      i tak napisze, co mysle..
                                      nie ma kumcium z baciarami...wink
                                  • droga_mleczna_1 Do Rudki 30.01.12, 19:34
                                    Kiedyś zapytałam Przyjaciela:
                                    Coby było gdyby tak pisała Twoja Żona lub Córka w necie, lub gdybyś Ty jako Mąż to czytał...
                                    Odpowiedź jasna. Teraz myślcie, który z mężczyzn Tu piszących tak powiedział.
                                    Bo w życiu jest tak. Pisać, aby kokietować, podrywać to jedno, a pisać prawdę do kogoś to drugie. Poza tym napisać prawdę, to czysta bzdura, to tak jakby iść na rozmowę kwalifikacyjną do pracy i powiedzieć wszystko. Pisać na ważne tematy na czasie, a pisać, aby tylko stukać w klawiaturę to coś innego. Nie mam problemów z facetami tylko z kobietami. To proste. Zachowujesz się jak troll.

Niechaj, kogo wiek zamroczy,

Chyląc ku ziemi poradlone czoło,

Takie widzi świata koło,

Jakie tępymi zakreśla oczy.
                                    • 0yotte Re: Do Rudki 30.01.12, 20:14
                                      To co napisałaś idealnie określa Ciebie samą Milky smile
                                      słowo w słowo, taka właśnie jesteś, też pytałam o Ciebie Przyjaciela smile
                                    • kogucik-2972 Ty !! baton !! 30.01.12, 21:07
                                      bo widzę koleżanki coś grzeczne - ja nie muszę - mi bardzo odpowiada opinia chama.

weź ty może zmień lekarza, bo ten cię chyba okłamuje, albo może taki....hydraulik by się przydał żeby kanał przeczyścić - ale od nas się odstosunkuj (aha - odstosunkuj to nie od stosunku tylko kulturalniejsze - odpi...l się) ja rozumiem że starasz się bardzo, idiotyczną "elokwencją" tuszować ewidentne braki..... ale rób to gdzie indziej. Na tym forum w większości pisze się właśnie o dupie marynie - poważne tematy zaś traktowane są poważnie. Niestety nie nadajesz się ani do rozmów o głupotach ani do sensownej wymiany zdań na jakikolwiek temat. Weź może zajmij się czymś co nie sprawia ci problemów - bo relacje z ludźmi absolutnie ci nie wychodzą. Nie wiem kim trzeba być, żeby tak nachalnie włazić tak gdzie mówią tyle razy wynocha.

a propos - twój mąż czyta to co piszesz ? może od tego zacznij - bo strasznie mnie ciekawi jego reakcja.

a problemy to ty masz przede wszystkim ze sobą - radziłbym poważnie się tym zająć bo to może się udzielić innym - odpowiedzialność wtedy spora za straty moralne.

i jeszcze raz mi obraź tu kogokolwiek a dopilnuję żeby w każdym jednym miejscu gdzie się pojawisz towarzyszyła ci opinia psychola

a jak czegoś nie rozumiesz to poproś psychiatrę - może ci to jakoś przełoży

> Kiedyś zapytałam Przyjaciela:
                                      > Coby było gdyby tak pisała Twoja Żona lub Córka w necie, lub gdybyś Ty jako Mąż
                                      > to czytał...
                                      > Odpowiedź jasna. Teraz myślcie, który z mężczyzn Tu piszących tak powiedział.
                                      > Bo w życiu jest tak. Pisać, aby kokietować, podrywać to jedno, a pisać prawdę d
                                      > o kogoś to drugie. Poza tym napisać prawdę, to czysta bzdura, to tak jakby iść
                                      > na rozmowę kwalifikacyjną do pracy i powiedzieć wszystko. Pisać na ważne tematy
                                      > na czasie, a pisać, aby tylko stukać w klawiaturę to coś innego. Nie mam probl
                                      > emów z facetami tylko z kobietami. To proste. Zachowujesz się jak troll.
                                      >
                                      > Niechaj, kogo wiek zamroczy,
                                      >
                                      > Chyląc ku ziemi poradlone czoło,
                                      >
                                      > Takie widzi świata koło,
                                      >
                                      > Jakie tępymi zakreśla oczy.
                    • cieplanata Do Milky 30.01.12, 20:24
                      Uważaj, bo moja cierpliwość sie kończy.
                      Jeszcze jeden raz napiszesz tak jak piszesz o którejś z forumowiczek a wylecisz z Dworca w podskokach i NIGDY już nie napiszesz ani jednego słowa.Myslę, że teraz czyta cie wielu założycieli for i wiedzą już co mają zrobić
                      • droga_mleczna_1 Re: Do Milky 31.01.12, 09:43
                        Masz rację. Skoro to dworzec, z którego pociągi rzadko odjeżdżają, to po co komu wagony i skład klekoczący. Nigdy nie mów nigdy, tak mówi porzekadło.
                        Zastanów się Naciu ile było ataków na mnie i to niewybrednych i jakoś nie zwariowałam, a jak widać psychiatra, którego leczyć trzeba, sam wystawia opinie druzgocące w samej tylko formie skreślenia literek.
                        Nie mam nic do Ciebie jako osoby, tylko nie każde przekonanie jest zgodne z moim. Żarty żartami... tu piszę o robieniu hec, ale w każdym żarcie jest ziarno prawdy. Pomyśl tylko, czy każdy z piszących tutaj, byłby zachwycony, gdyby znajomi prawdziwi, nie wirtualni wiedzieli co robi i jak się zachowuje. Czy taka osoba byłaby zadowolona z tego. Wątpię!
                        Tak jak for, tego kwiatu jest pół światu... Za szczwany lis jest ze mnie, abym dała się wplątać w jakieś niewybredne gierki.
                        Coś od siebie.
                        Prawdziwe piękno ma inny wymiar, to jest to co wypływa z wnętrza osoby. To jest, to jaka jest naprawdę, to tylko można zobaczyć, gdy jest się z tą osobą w bliskich relacjach.
                        Ponadto, mnie wystarczą pierwsze słowa zamienione w poście z Tobą. Tam nie było "rozmowy", choć to dotyczyło jakiejś dziewczyny, która została oszukana i byłam całym sercem za nią, a nie za tym dupkiem, ale naskoczyłaś tak na mnie, choć jestem jak to kiedyś mnie ktoś nazwał Matka Polką i bronie kobiet do ostatniej krwi, choć nieraz nie są tego warte!
                        Trzeba się samemu szanować, aby tego wymagać od innych. Nie sztuka jest pisać w grupie, do tego pod wieloma nikami, udając niekiedy mężczyzn, lub kobiety i robić, pisać to co odpowiedzialnej osobie nie przystoi/ wypada. Na prawdziwą przyjaźń pracuje się latami i za taką osobą idzie się w ogień. Dlatego jestem tam gdzie mogę iść w ogień. I zaraz idę, bo być tam, to jest; Ta sama miłość tylko dwa światy. Trzeba wiedzieć z komu, gdzie i jak być. Bo być całym sobą i móc siedzieć obok, lub istnieć bez słowa to rozumienie się na odległość. Niby osobno, a jednak razem. Dobrego dnia.
                        • cieplanata Re: Do Milky 31.01.12, 09:54
                          no i masz....ja o zupie o ty o dupie
                          • 0yotte Re: Do Milky 31.01.12, 09:59
                            a bo to typowe, Natko big_grin
                            ja to już się zaczynam naprawdę dobrze bawić czytając te teksty, no mamy niezły cyrk na dworcu big_grin
                        • 0yotte Re: Do Milky 31.01.12, 09:56
                          Pomyśl tylko, czy każdy z piszących tutaj, byłby zachwycony, gdyby znajomi prawdziwi, nie wirtualni wiedzieli co robi i jak się zachowuje. Czy taka osoba byłaby zadowolona z tego. Wątpię!

Milky, a jak tam Twoi znajomi? suspicious
                          w ogóle masz jeszcze jakichś realnych? Może się nimi zainteresuj i pokaż jakie miłe rzeczy wypisujesz smile Na pewno będą zachwyceni Twoją kulturą i elokwencją smile
                          • droga_mleczna_1 Re: Do Milky 31.01.12, 10:15

Posłuchaj jeszcze, hej panienki posłuchajcie raz, dwa, trzy. Kukiza.
                            Znakomite. Wiem co piszę.
                            Oyotte, idź uwodzić, mamić,
                            podpuszczać w tym jesteś niezastąpiona w słowach.
                            Tak mam znajomych, tylko czasem popatrzę jak głupota fruwa.
                            Na piwo idę i na kręgle dzisiaj gdybyś chciała wiedzieć, wirtualna kawka nie pasi.
                            • 0yotte Re: Do Milky 31.01.12, 10:23
                              > Oyotte, idź uwodzić, mamić,
                              > podpuszczać w tym jesteś niezastąpiona w słowach.

aaaa, tu Cię boli big_grin

idź, idź, tylko uważaj, żeby Cię jakaś kobieta nie ograła, bo potem całą frustrację znowu na nas wylejesz smile
                            • cieplanata Re: Do Milky 31.01.12, 10:30
                              Przeholowałaś Milky
                              I pamietaj teraz będę cię ścigała aż po krańce świata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              • 0yotte Re: Do Milky 31.01.12, 10:38
                                Natko, szkoda nerwów
                                ja się nawet cieszę, że Milky się wreszcie wprost określiła, co ją tak uwiera

bo czepia się mnie nie od dziś...
                                choć dziś przynajmniej ma się do czego odnieść, bo weszłam z nią w dyskusję,
                                a wielokrotnie mnie pouczała i obrażała ni z gruszki ni z pietruszki...
                              • kogucik-2972 Re: Do Milky 31.01.12, 11:34
                                to była moja groźba big_grin no to mamy tandem big_grin
                        • kogucik-2972 Re: Do Milky 31.01.12, 11:33
                          krótka opinia - mania prześladowcza połączona ze słowotokiem, pozbawionym sensu zarówno merytorycznego jak i nieumiejętność zachowania sensownej składni zdań i całej wypowiedzi. Tok myślenia niespójny, często w jednym zdaniu widać przeskoki na zupełnie różne - nie związane ze sobą tematy - w wypowiedzi ogólny chaos myślowy. Zdania niegramatyczne, zdarzają się błędy ortograficzne. Całość daje wrażenie całkowitego oderwania od rzeczywistości. Zapewne problemy z samooceną - co popycha do zwrócenia na siebie uwagi za wszelką cenę. Przesadne zainteresowanie męską częścią społeczności forum - sugeruje problemy natury emocjonalnej. Nerwica natręctw.

gratis.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka