rudka-a 16.05.12, 21:47 Latawice z n-k ..nigdy nie wiesz, kto siedzi po drugiej stronie.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koguciik-2972 Re: 30 na 500 16.05.12, 22:23 no niestety, czasem przekonujemy się o tym za późno Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: 30 na 500 16.05.12, 22:24 chwyciłam sie kurczowo myśli "Odrzucanie zasad to także zasada." obiema rencami Nie pomogło(: Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: 30 na 500 16.05.12, 23:09 Ale bo to dla kogo jest NK? I dla jakiego przedziału wiekowego! : D Odpowiedz Link
ejno Re: 30 na 500 16.05.12, 23:19 Mi ręce do podłogi opadły...ale tak swoją drogą, ciekawe co by było gdyby taki eksperyment zrobić od strony kobiety Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: 30 na 500 16.05.12, 23:21 Na NK i na fejsie siedzi głównie dzieciarnia. Nic dziwnego, ze i reakcje są takie ... dziecinne : ))) Odpowiedz Link
ejno Re: 30 na 500 16.05.12, 23:37 Czy ja wiem, po primo, ja tez korzystam z fb, jakoś nie czuje aby to było o mnie, a po drugie, eksperyment był przeprowadzany nie na gówniarzerii ale na osobach dorosłych (mężatki, wdowy, rozwódki itp), reakcje chyba raczej wynikają z głupoty a nie z wieku... Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: 30 na 500 16.05.12, 23:40 Szczerze, to nie miałam nigdy konta, więc tylko powtarzam zasłyszane. Ale tak jakoś mi się utrwaliło, ze dominantem NK są dzieciaki? Może się mylę : ) Odpowiedz Link
ejno Re: 30 na 500 16.05.12, 23:47 Trzeba zawsze wziąć pod uwagę głupotę a nie wiek, zobacz ile trolli pisuje na forach....odpowiedź sama się nasuwa... Odpowiedz Link
0yotte Re: 30 na 500 16.05.12, 23:56 co do NK to nie wiem, bo się stamtąd szybko wymiksowałam, poziom tego portalu był wtedy żenujący... i faktycznie zaczepiali mnie jacyś nawiedzeni... na FB jestem, ale nie po to, by poznawać nowych ludzi, mam ukryty profil i uczestniczę głównie w wymianie informacji w obrębie pewnej hobbystycznej grupy i tyle... co robią tam inni - nie wnikam, ale słyszy się, ze przez NK czy FB można stracić męża albo pracę... tylko pytanie - czy na pewno winny temu jest sam portal??? wszystko jest dla ludzi... mądrych jak ktoś bez oporów wstawia serię swoich fotek w bikini z imprezy na plaży i pokazuje to całemu światu, albo w ogólnie dostępnych komentarzach nazywa ch*** swojego szefa, to... no właśnie... Odpowiedz Link
0yotte Re: 30 na 500 17.05.12, 00:01 > Na NK i na fejsie siedzi głównie dzieciarnia. Nic dziwnego, ze i reakcje są tak > ie ... dziecinne : ))) Szaliczku, spotkałam na swojej drodze parę pozornie nobliwych pań, które były tak infantylne i naiwne, ze aż zgroza... Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: 30 na 500 17.05.12, 00:08 kochany Kojociku - co do tego to racja! : ))) (no i tak w ogóle fajnie ) Odpowiedz Link
0yotte Re: 30 na 500 17.05.12, 09:52 w ogóle to fajnie, że znowu się spotykamy na forum, bo mam do Ciebie ogromny sentyment Odpowiedz Link
rudka-a Re: 30 na 500 17.05.12, 10:21 Mam profil na n-k od samego początku, a w nim sama młodzież w moim i starszym wieku chyba 2 x otrzymałam zaproszenie od nieznajomych mi kompletnie osób, ale wrzuciłam do kosza i z randkowania nici dzięki n-k odnalazłam po 40 latach mojego Przyjaciela z piaskownicy z którym zawsze walczyłam o łopatkę i wiaderko. Spotkaliśmy się 3 lata temu, kiedy gościł w Polsce....Nie potrzeba n-k, czy Fb, by zawierać dość dziwne znajomości.... takie, jak opisane w linku... forum też niezłe miejsce, by działy sie rózne hocki - klocki ) Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: 30 na 500 17.05.12, 12:17 Rudziu, może i tak, może niepotzrebnie się odzywam, bo po prostu nie znam Naszej Klasy )) A co do forum - to taaaaak! )) Odpowiedz Link
0yotte Re: 30 na 500 17.05.12, 13:37 niestety nie miałam na NK jakichś specjalnie miłych doświadczeń, byłam tam jeszcze w czasie, gdy nie było obostrzonych ustawień prywatności (teraz podobno są), wiec z uporem maniaka zaczepiała mnie tam pewna osoba, z którą kontaktów sobie nie życzyłam... w sumie to głównie dlatego skasowałam tam konto... znalazłam sporo ludzi ze szkół, ale nie skutkowało to niczym poza zbieraniem znajomych "do kolekcji", kto więcej... FB też nie jest idealny, sporo tam spamu, jakichś dziwnych akcji, które zwykle spławiam, ale ma tę przewagę, że jest międzynarodowy, poza tym można się tam całkiem ładnie zakamuflować, tak że żadna glizda nie podejrzy mojego profilu bez akceptacji z mojej strony > Nie potrzeba n-k, czy Fb, by zawierać dość dziwne znajomości.... takie, jak opisane w linku... forum też niezłe miejsce, by działy sie rózne hocki - klocki ) dokładnie tak!!! portal to tylko narzędzie, do czego je wykorzystamy to już sprawa każdego użytkownika... to tak jak z siekierą można se drew do kominka narąbać, a można też se odrąbać kończynę, albo ciuknąć sąsiada Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: 30 na 500 17.05.12, 12:16 To już tyle lat : ))))) No i pewna wspólnota czterołapna : D Odpowiedz Link
0yotte Re: 30 na 500 17.05.12, 13:29 prawda? już trochę lat minęło... no i nie tylko 4 łapy, jest jeszcze coś Odpowiedz Link