Dodaj do ulubionych

Działanie

17.09.12, 10:08
Działanie nie zawsze przynosi szczęście ale nie ma szczęścia bez działania - powiedział Benjamin Disraeli.
Działajmy więc, bo w marazmie się zagubimy, ja wiem, że cała ideologia forumowania sie wypalił, czuje to po sobie, nawet jak coś czytam na jakimś forum to już mi sie nie chce odpowiadać, może to dlatego, że były wojenki? może dlatego, że ludzie się zawiedli? może to dlatego, że okazało się, że życie realne jest sto razy więcej warte niż wirtualne?
Jak mamy wiec działać? jak opowiedzieć światu o sobie? o swoich przemyśleniach? o swoich niepokojach? o swoich uwagach o tym co sie wokół dzieje
Obserwuj wątek
    • dunka_redunka Re: Działanie 17.09.12, 13:14
      Ja nie chcę opowiadać światu aż tyle z siebie.
      • cieplanata Re: Działanie 17.09.12, 16:21
        o sobie może nie, ale niekiedy coś fajnego przeczytasz, zobaczysz jakiś film i chcesz to powiedzieć, niekiedy nawet wykrzyczeć
        • mala200333 Re: Działanie 17.09.12, 17:47
          cieplanata napisała:

> o sobie może nie, ale niekiedy coś fajnego przeczytasz, zobaczysz jakiś film i
          > chcesz to powiedzieć, niekiedy nawet wykrzyczeć

Tak, wlasnie tak!
        • dunka_redunka Re: Działanie 18.09.12, 17:27
          A jak tak to tak smile
          • cieplanata Re: Działanie 18.09.12, 18:12
            w czasie odpoczywania od Gazety.pl. najbardziej mi właśnie brakowało tego dzielenia się myślami, spostrzeżeniami, niekiedy widzę coś na ulicy, już chciałoby się wejść, opowiedzieć, skomentować i .................nie piszę, może dlatego zaczęłam umieszczać fotki na Flogu i tam pisać swoje przemyślenia, ludziom to się spodobało i teraz jak nic nie napiszę pod zdjęciem to sie upominają, widocznie tak jak mnie potrzeba przekazać to co sobie myślę tak ludziom niekiedy potrzeba jest przeczytać to co ktoś ma na myśli smile
    • darima_ka Re: Działanie 17.09.12, 18:26
      Całe nasze życie to działanie,obojętnie co robisz to działasz.
      Niekoniecznie jednak trzeba mieć ochotę o tym opowiadać,
      czy się chwalić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka