Dodaj do ulubionych

nie no, szlag mnie jednak trafia

06.11.13, 17:23
jak czytam tych palantów w sukienkach, co to ich dzieci na złą drogę zwiodły.
Największa banda hipokrytów i psycholi.
Jak dupek jeden z drugim wybiera życie w celibacie, to nie ma znaczenia kogo posuwa - łamie celibat. To tak ogólnie.
Jak palant twierdzi, że 10 letnie dziecko samo pcha się do wyrka - to widać tłumaczy sam siebie z pedofilskich zachowań. Bo nawet, jeśli dzieci żyją w dziwnym świecie, który każe im zabijać czy nawet się prostytuować - to do jasnej cholery - ten psychol w sukience to niby co - nie jest dorosłym z rozumem ?
Rzadko się tak wkurwię, ale od paru dni, kiedy na topie są te straszne dzieci, co to palantów uwiodły - nie wytrzymuję tych bzdur. Zacznijmy kochać gwałcicieli, bo baby się same o to proszą. Morderców, bo ofiary widać do bani były, skoro taki biedny człowiek musiał je zabić.
A redaktorzy radośnie publikują te herezje.

a zerżnąć wszystkich dla przykładu.

wiadomosci.onet.pl/kraj/rektor-kosciola-akademickiego-w-piotrkowie-dzieci-same-wchodzily-do-lozek-doroslych/2cr2e
Obserwuj wątek
    • hardy1 Re: nie no, szlag mnie jednak trafia 06.11.13, 21:56
      Dokładnie, zgodnie z ostatnim zdaniem.
      • fenikss.2972 Re: nie no, szlag mnie jednak trafia 06.11.13, 22:29
        i taki zbok jeden z drugim śmie twierdzić, że no homoseksualizm to zło - no kurwa - ale homoseksualiści to ludzie dorośli i ich seksualność jest ich sprawą.
        Taki zbok wpieprza się w rodzinę - no róbcie dzieci, będą mieli do zabawy.
        Taki zbok wypowiada się o moralności, grzeszeniu, słucha naszych spowiedzi i łaskawie rozgrzesza !!
        To środowisko jest z definicji patogenne.
        A reporterzy po takich słowach powinni zboka olać a nie cieszyć się sensacją. Że niby trzeba nagłośnić ?? a co niby takiemu się stanie ? Był, jest i będzie rektorem ! Właśnie nie powinno im się poświęcać ŻADNEJ uwagi, a sprawy załatwiać bez rozgłosu - rozgłos należy nadawać sprawom zakończonym skazaniem !

najgorsze jest to, że teraz nie wiem, co ja mam robić. Bo otóż w trakcie tego jak się pieniłem, uzmysłowiłem sobie, że mi do łóżka włażą psy.......wink

https://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201311/1383688030_5y00gd_600.jpg

hardy1 napisał:

> Dokładnie, zgodnie z ostatnim zdaniem.
        • fenikss.2972 Re: nie no, szlag mnie jednak trafia 07.11.13, 00:20
          Ale mamy i dzieci 10-letnie, trochę starsze i znam przypadki, gdzie ich życie intymne potrzebowało wcześniejszego zaspokojenia. Same dzieci "wchodziły" do łóżek dorosłych, chcąc być spełnionym. I to był wybór dziecka - stwierdził piotrkowski duchowny.

wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/ks-isakowicz-zaleski-slowa-ks-bochynskiego-sa-szokujace-musi-byc-reakcja/k3e85
          • tropem_misia1 Re: nie no, szlag mnie jednak trafia 07.11.13, 10:10
            Słucham o tym ww TV....i się zastanawiam ..jeśli ktoś zna takie przypadki "......." jak określił w wypowiedzi i na nie się powoływał to czy takie przypadki nie powinny być wzięte pod uwagę paragrafu ,że tak powiem?......bo ktoś te dzieci,które "właziły" przygarniał pod kołderkę.
            • fenikss.2972 coś pięknego 07.11.13, 12:31
              no i masz odpowiedź Misiu smile

wiadomosci.onet.pl/lodz/skandaliczna-wypowiedz-ksiedza-sprawa-w-prokuraturze/6mf26

"On albo ukrywa pedofilię, albo sam jest pedofilem"

Dzi­siaj Ja­nusz Pa­li­kot w Radiu ZET za­po­wia­dał, że jeśli pro­ku­ra­tu­ra nie prze­słu­cha ks. Ire­ne­usza Bo­chyń­skie­go, to jego klub par­la­men­tar­ny wy­stą­pi do służb śled­czych w tej spra­wie.
              • fenikss.2972 Re: coś pięknego 07.11.13, 12:34
                z innej beczki

wiadomosci.onet.pl/wroclaw/cialo-ksiedza-zostalo-ekshumowane-teraz-badania-dna/0bwe1

eśli były rektor Papieskiego Wydziału Teologicznego we Wrocławiu faktycznie był ojcem Kubusia i badania to potwierdzą – Wiesława Dargiewicz zapewnia, że będzie się domagać od wrocławskiej kurii płacenia alimentów. O tym czy je otrzyma zdecyduje sąd.

To sąd po przeprowadzonych badaniach rozstrzygnie także, czy dziecko będzie miało prawo do majątku po księdzu Waldemarze Irku. W spadku po sobie duchowny zostawił między innymi jednorodzinny dom w Oławie.
              • hardy1 Re: coś pięknego 07.11.13, 13:48
                Zobaczymy, co prokuratura zrobi z x.Bochyńskim, czy go przesłucha. Podobno chce go wezwać.
                Nie wiem, jak stanowi prawo. Dla mnie tajemnica spowiedzi nie dotyczy ukrywania przestępstw. Wszyscy są równi wobec prawa, wszyscy obywatele mają obowiązek zgłoszenia przestępstwa.
                • fenikss.2972 Re: coś pięknego 07.11.13, 16:39
                  tym bardziej, że sukienkowy albo złamał tą tajemnicę, opowiadając o tym reporterom, albo zwierzył się nieopatrznie z własnych doświadczeń

hardy1 napisał:

> Zobaczymy, co prokuratura zrobi z x.Bochyńskim, czy go przesłucha. Podobno chce
                  > go wezwać.
                  > Nie wiem, jak stanowi prawo. Dla mnie tajemnica spowiedzi nie dotyczy ukrywania
                  > przestępstw. Wszyscy są równi wobec prawa, wszyscy obywatele mają obowiązek z
                  > głoszenia przestępstwa.
                  • fenikss.2972 rozdać im jamniki 07.11.13, 16:46
                    bo przy "takim jamniku, można mu wybaczyć" wink

wiadomosci.onet.pl/lodz/prokuratura-sprawdza-sprawe-wypowiedzi-ks-bochynskiego/tdsc9
                    • izydor88 Re: rozdać im jamniki 07.11.13, 17:46
                      Jestem Wielkopolanką i jestem poznanianką,bo mój mąż jest poznaniakiem z dziada pradziada...
                      Przeczytałam dziś artykuł w Dużym Formacie o Wojciechu Kroloppie - dyrygencie chóru .Czy mnie to zdziwiło?Nie,bo od dawien dawna wiem,że w Poznaniu pewne sprawy - odbywają się za zamkniętymi firankami.
                      Bo co znaczy " dupa "kilku chórzystów,wobec interesu społecznego?
                      Sprawa arcybiskupa Paetza to ten sam problem.
                      Listy poparcia podpisane przez tłumy osób z poznańskich kręgów nauki i kultury...oczywiście w interesie Paetza i Kroloppa....
                      Jestem patriotką wielkopolską,ale mam też teściów Wielkoplan i wiem,że ...to wszystko było możliwe.
                      • fenikss.2972 Re: rozdać im jamniki 07.11.13, 18:13
                        chyba nie ma znaczenia, kto skąd jest. Znaczenie ma kto kim jest.

izydor88 napisała:

> Jestem Wielkopolanką i jestem poznanianką,bo mój mąż jest poznaniakiem z dziada
                        > pradziada...
                        > Przeczytałam dziś artykuł w Dużym Formacie o Wojciechu Kroloppie - dyrygencie c
                        > hóru .Czy mnie to zdziwiło?Nie,bo od dawien dawna wiem,że w Poznaniu pewne spra
                        > wy - odbywają się za zamkniętymi firankami.
                        > Bo co znaczy " dupa "kilku chórzystów,wobec interesu społecznego?
                        > Sprawa arcybiskupa Paetza to ten sam problem.
                        > Listy poparcia podpisane przez tłumy osób z poznańskich kręgów nauki i kultury.
                        > ..oczywiście w interesie Paetza i Kroloppa....
                        > Jestem patriotką wielkopolską,ale mam też teściów Wielkoplan i wiem,że ...to ws
                        > zystko było możliwe.
                        • k.karen Re: rozdać im jamniki 07.11.13, 20:52
                          fenikss.2972 napisał:

> chyba nie ma znaczenia, kto skąd jest. Znaczenie ma kto kim jest.

Myślę, że nie ma znaczenia kto skąd jest, ale także kim jest. Najważniejsze JAKI jest.

Feniksie, napisałeś we wstępniaku wszystko co i ja mogłabym na ten temat napisać.

Takie opinie, tym bardziej że księdza i do tego z doktoratem, są obrzydliwe!!!
                          • fenikss.2972 Re: rozdać im jamniki 07.11.13, 20:58
                            to moje "kim" to raczej właśnie określenie charakteru człowieka i całości zachowań. Nie miałem na myśli poziomu wykształcenia czy statusu społecznego - tylko w domyśle kim - człowiekiem czy bydlęciem ...smile

k.karen napisała:

> fenikss.2972 napisał:
                            >
                            > > chyba nie ma znaczenia, kto skąd jest. Znaczenie ma kto kim jest.
                            >
                            > Myślę, że nie ma znaczenia kto skąd jest, ale także kim jest. Najważniejsze JAK
                            > I jest.
                            >
                            > Feniksie, napisałeś we wstępniaku wszystko co i ja mogłabym na ten temat napisa
                            > ć.
                            >
                            > Takie opinie, tym bardziej że księdza i do tego z doktoratem, są obrzydliwe!!!
                            • k.karen Re: rozdać im jamniki 07.11.13, 21:05
                              A z tym szlagiem, jak już ma trafiać, to lepiej niech trafia w takie "bydlęcia".
                              • 1zorro-bis Re: rozdać im jamniki 08.11.13, 13:22
                                a to ....na czasie?big_grinbig_grinbig_grin
                                artyzm.com/obrazy/lipowczan-bavarian.jpg
                                • tan.nawe Re: rozdać im jamniki 08.11.13, 13:42
                                  A czemu błazen padł??? To chyba jedyny mądry w tym towarzystwie...
                                  • 1zorro-bis Re: rozdać im jamniki 08.11.13, 13:46
                                    pewnie jak zobaczyl wielebnego....spowiednika.big_grin
                                    tan.nawe napisała:

> A czemu błazen padł??? To chyba jedyny mądry w tym towarzystwie...
                                  • 1zorro-bis Tan.nawe..... 08.11.13, 13:49
                                    jestes juz na indeksie. Tna Ciebie szybciej nie mnie.
                                    Towarzyszka Skiela nie popusci. Przed toba i mna juz tylko......:BAN.big_grin
                                    • 1zorro-bis Re: Tan.nawe..... 08.11.13, 13:54
                                      a za to, to kolko gospodyn wiejskich na stosie by spalilo....big_grinbig_grinbig_grin
                                      www.mayagaleria.com/galerie-artystow/image.raw?type=orig&id=1041
                                    • tan.nawe Re: Tan.nawe..... 08.11.13, 14:53
                                      1zorro-bis napisał:

> jestes juz na indeksie. Tna Ciebie szybciej nie mnie.

... czyli komplementują mnie ? wink
                                      Przeżyję. Ale o tym, co tam - tutaj: sza!
                                      • 1zorro-bis Re: Tan.nawe..... 08.11.13, 14:59
                                        smirk
                                        tan.nawe napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                                        >
                                        > > jestes juz na indeksie. Tna Ciebie szybciej nie mnie.
                                        >
                                        > ... czyli komplementują mnie ? wink
                                        > Przeżyję. Ale o tym, co tam - tutaj: sza!
                                      • fenikss.2972 Re: Tan.nawe..... 08.11.13, 22:28
                                        ja Was chyba jednak wyszczelam jak kaczki suspicious

tan.nawe napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                                        >
                                        > > jestes juz na indeksie. Tna Ciebie szybciej nie mnie.
                                        >
                                        > ... czyli komplementują mnie ? wink
                                        > Przeżyję. Ale o tym, co tam - tutaj: sza!
                                        • tan.nawe Re: Tan.nawe..... 09.11.13, 01:10
                                          Za co??? Przecież cicho siedzę. Szaaa!!!

P.S.Kogut kaczek nie lubi... ale ja też. big_grin
                                          • 1zorro-bis Re: Tan.nawe..... 09.11.13, 07:05
                                            kaczki lubiem bardzo. W jablkach albo lakierowane. Po chinsku. big_grin
                                            tan.nawe napisała:

> Za co??? Przecież cicho siedzę. Szaaa!!!
                                            >
                                            > P.S.Kogut kaczek nie lubi... ale ja też. big_grin
                                            • fenikss.2972 Re: Tan.nawe..... 09.11.13, 10:44
                                              już zaczynam liczyć naboje.........suspicious
                                              • hardy1 Re: Tan.nawe..... 10.11.13, 11:44
                                                Chcesz podarować je dla Zorra?!
                                                To tak, jakby karp nie mógł doczekać się wigilii...suspicious
                                                • fenikss.2972 Re: Tan.nawe..... 10.11.13, 13:27
                                                  tak tak suspicious podarować suspicious
                                                  lub precyzyjniej - ulokować......suspicious

hardy1 napisał:

> Chcesz podarować je dla Zorra?!
                                                  > To tak, jakby karp nie mógł doczekać się wigilii...suspicious
                                                  • hardy1 Re: Tan.nawe..... 10.11.13, 18:26
                                                    uważaj na odbicia w lustrze...suspicious
                                              • 1zorro-bis Re: Tan.nawe..... 10.11.13, 12:43
                                                a te kaczki to potem maja byc po chinsku czy jednak w jablkach na sposob rodzimy?big_grin
                                                fenikss.2972 napisał:

> już zaczynam liczyć naboje.........suspicious
                                                • hardy1 Re: Tan.nawe..... 10.11.13, 13:07
                                                  Farsz na nowy sposób - jabłka z kurzęcymi jajami wink
                                                  • fenikss.2972 Re: Tan.nawe..... 10.11.13, 13:29
                                                    indycze byłyby lepsze do tego celu wink

hardy1 napisał:

> Farsz na nowy sposób - jabłka z kurzęcymi jajami wink
                                                  • 1zorro-bis Re: Tan.nawe..... 10.11.13, 13:40
                                                    w pomaranczach? moze byc!big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Tan.nawe..... 10.11.13, 13:53
                                                    noooooo
                                                    i nam zaraz mandarynka wyjdzie big_grin

1zorro-bis napisał:

> w pomaranczach? moze byc!big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Tan.nawe..... 10.11.13, 16:36
                                                    albo.....mandaryn!big_grin
                                                  • hardy1 Re: Tan.nawe..... 10.11.13, 18:30
                                                    fenikss.2972 napisał:
                                                    > indycze byłyby lepsze do tego celu wink

Indycze to tylko na królewski stół. W barze dworcowym podają tylko kurzęce tongue_out
                                                • fenikss.2972 Re: Tan.nawe..... 10.11.13, 13:29
                                                  otóż z kaczusi jest pyszny rosołek big_grin
                                                  zdecydowanie preferuję pieczoną, tyle że wolę w pomarańczach big_grin

1zorro-bis napisał:

> a te kaczki to potem maja byc po chinsku czy jednak w jablkach na sposob rodzim
                                                  > y?big_grin
                                                  > fenikss.2972 napisał:
                                                  >
                                                  > > już zaczynam liczyć naboje.........suspicious
                                                  >
                                                  >
                                        • 1zorro-bis Re: Tan.nawe..... 09.11.13, 07:04
                                          kogut chce kaczki wyszczelac?!big_grin niedoczekanie.....smirk
                                          fenikss.2972 napisał:

> ja Was chyba jednak wyszczelam jak kaczki suspicious
                                          >
                                          >
                                          > tan.nawe napisała:
                                          >
                                          > > 1zorro-bis napisał:
                                          > >
                                          > > > jestes juz na indeksie. Tna Ciebie szybciej nie mnie.
                                          > >
                                          > > ... czyli komplementują mnie ? wink
                                          > > Przeżyję. Ale o tym, co tam - tutaj: sza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka