fenikss.2972 30.03.14, 21:54 z dzisiejszego łażenia po krzaczorach lokomotywy nie spotkałem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: bzykanko 30.03.14, 22:26 no, niezłe makro bzyka... mam i ja, ale jakos pozować za bardzo nie chciał Odpowiedz Link
rudka-a Re: bzykanko 30.03.14, 22:38 Dziekuję, Karen ) amatorsko, dla zabawy z aparatem... bo zawsze coś w trawie....piszczy Odpowiedz Link
k.karen Re: bzykanko 30.03.14, 22:52 Amatorsko, dla zabawy, ale efekt jest całkiem profesjonalny. Barwo! Oj, piszczy, piszczy i to nie tylko w trawie Czasem obiektywem można upolować nawet jakieś monstrum Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:01 miałem takie - w selerze kupiłem - wszyscy wrzeszczeli - bleeeeeeeeeeeeeeee piękny ogromny goły ślimak k.karen napisała: > Amatorsko, dla zabawy, ale efekt jest całkiem profesjonalny. Barwo! > > Oj, piszczy, piszczy i to nie tylko w trawie > > Czasem obiektywem można upolować nawet jakieś monstrum Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:15 ja dopiero zapoluję na nowego wolę gołe rudka-a napisała: > Mój juz 'dorobiony' > własną chałupę ma > > Odpowiedz Link
rudka-a Re: bzykanko 30.03.14, 23:18 Te gołe, to juz niedługo przyczołgają jak kwiatki posadzę... znowu mi wetną....ale przypilnuję sobie w tym roku posole kufer Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:21 w nocy opier...............zją Ci kfiatki - nic im nie zrobisz rudka-a napisała: > Te gołe, to juz niedługo przyczołgają jak kwiatki posadzę... > znowu mi wetną....ale przypilnuję sobie w tym roku > > posole kufer Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 22:45 łatwizna, każdy może k.karen napisała: > Cudne robicie te fotki! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 22:30 mojego zobaczyłem dopiero w kompie - czysty przypadek, ale fajnie wyszedł rudka-a napisała: > no, niezłe makro bzyka... > mam i ja, ale jakos pozować za bardzo nie chciał Odpowiedz Link
rudka-a Re: bzykanko 30.03.14, 22:34 Dzisiaj widziałam trzmiela...ogromniasty był... ugoniłam sie za nim..wreszcie usiadł...już go prawie miałam, ale sie wkurzył nieżle a że mnie w ubiegłym roku użarł podobny, to już nie zaryzykowałam lezenia na trawie nieee, to nieee ))))) Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: bzykanko 30.03.14, 22:38 I znowu muszę chwalić Piękne, po prostu piękne Odpowiedz Link
rudka-a Re: bzykanko 30.03.14, 22:39 A może i Ciebie, Wirku da sie namówić na pstrykanko? ) Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: bzykanko 30.03.14, 22:46 rudka-a napisała: > A może i Ciebie, Wirku da sie namówić na pstrykanko? ) Ja Ciebie już zaczynam namawiać Zaczynaj pstrykanko Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 22:49 chwal chwal chwalenie jest bardzo cacy wirujacypunkt napisał: > I znowu muszę chwalić > Piękne, po prostu piękne Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: bzykanko 30.03.14, 22:55 Pewno, że cacy, ale mnie się naprawdę podoba. Dlaczego mnie tak zdjęcia nie wychodzą, a tak się staram. fenikss.2972 napisał: > chwal chwal > chwalenie jest bardzo cacy > > wirujacypunkt napisał: > > > I znowu muszę chwalić > > Piękne, po prostu piękne > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:02 aaaaaaaa bo to trzeba mniej "się starać" a bardziej iść na żywioł wirujacypunkt napisał: > Pewno, że cacy, ale mnie się naprawdę podoba. > Dlaczego mnie tak zdjęcia nie wychodzą, a tak się staram. Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 22:46 przecież trzmiele nie żrą rudka-a napisała: > Dzisiaj widziałam trzmiela...ogromniasty był... > ugoniłam sie za nim..wreszcie usiadł...już go prawie miałam, ale sie wkurzył ni > eżle > a że mnie w ubiegłym roku użarł podobny, to już nie zaryzykowałam lezenia na tr > awie > nieee, to nieee ))))) Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 22:53 jak mnie szerszeń up..........trafił, to się w szpitalu obudziłem. Ale chociaż pielęgniarka fajna była rudka-a napisała: > Tylko mi nie mów, że to był..szerszeń Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: bzykanko 30.03.14, 22:58 Chociaż tyle radości zaznałeś Po złej przygodzie coś się należało fenikss.2972 napisał: > jak mnie szerszeń up..........trafił, to się w szpitalu obudziłem. Ale chociaż > pielęgniarka fajna była > > rudka-a napisała: > > > Tylko mi nie mów, że to był..szerszeń > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:04 eeeeee to ze dwa lata abo trzy temu nazad było w lecie centralnie w pysk mię trafił wirujacypunkt napisał: > Chociaż tyle radości zaznałeś > Po złej przygodzie coś się należało Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: bzykanko 30.03.14, 23:08 Też se miejsce łajdak znalazł Że też centralnie musiał ? Ale coś się na piękność napatrzył, to Twoje fenikss.2972 napisał: > eeeeee: to ze dwa lata abo trzy temu nazad było > w lecie > centralnie w pysk mię trafił > > > wirujacypunkt napisał: > > > Chociaż tyle radości zaznałeś > > Po złej przygodzie coś się należało > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:13 aaaaaaaaaaaale !! niewiele żem widział, bom spuchł jak dynia ale co se wymacałem, to moje !! wirujacypunkt napisał: > Też se miejsce łajdak znalazł > Że też centralnie musiał ? > Ale coś się na piękność napatrzył, to Twoje Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: bzykanko 30.03.14, 23:15 To spuchnięte macałeś ? fenikss.2972 napisał: > aaaaaaaaaaaale !! niewiele żem widział, bom spuchł jak dynia > ale co se wymacałem, to moje !! > > > wirujacypunkt napisał: > > > Też se miejsce łajdak znalazł > > Że też centralnie musiał ? > > Ale coś się na piękność napatrzył, to Twoje > Odpowiedz Link
rudka-a Re: bzykanko 30.03.14, 23:20 wirujacypunkt napisał: > To spuchnięte macałeś ? hahahahahahahaha Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:22 ................................................ !!!! rudka-a napisała: > wirujacypunkt napisał: > > > To spuchnięte macałeś ? > > hahahahahahahaha > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:28 mój wybuch ........................też był spontaniczny rudka-a napisała: > no, co..to był spontaniczny wybuch śmiechu Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:20 nie spuchnięte macałem, tylko to we fartuszku !! no bo nie widziałem wirujacypunkt napisał: > To spuchnięte macałeś ? Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: bzykanko 30.03.14, 23:26 Kto tam wie coś macał, jakeś nie widział? fenikss.2972 napisał: > nie spuchnięte macałem, tylko to we fartuszku !! > no bo nie widziałem > > wirujacypunkt napisał: > > > To spuchnięte macałeś ? > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:29 ja wiem nie widziałem, tom dokładnie wymacał rencami dużo można.... wirujacypunkt napisał: > Kto tam wie coś macał, jakeś nie widział? Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: bzykanko 30.03.14, 23:38 Wyobraźnia przy pomocy renc dużo może, ale to tylko wybobraźnia która może być daleka od faktów macalnych fenikss.2972 napisał: > ja wiem > nie widziałem, tom dokładnie wymacał > rencami dużo można.... > > wirujacypunkt napisał: > > > Kto tam wie coś macał, jakeś nie widział? > > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:39 całkiem nie oślepłem przesz to był tylko wygodny wykręt .... wirujacypunkt napisał: > Wyobraźnia przy pomocy renc dużo może, ale to tylko wybobraźnia która może być > daleka > od faktów macalnych Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: bzykanko 30.03.14, 23:41 Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, to zmienia postać rzeczy, to Ty macanty jesteś fenikss.2972 napisał: > całkiem nie oślepłem przesz > to był tylko wygodny wykręt .... > > wirujacypunkt napisał: > > > Wyobraźnia przy pomocy renc dużo może, ale to tylko wybobraźnia która moż > e być > > daleka > > od faktów macalnych > > > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:49 no z tym, że bez konkluzji, iż towar macany należy do macanta ... wirujacypunkt napisał: > Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, to zmienia postać rzeczy, to Ty macanty jesteś Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: bzykanko 30.03.14, 23:54 No i pech albo złośliwość losu fenikss.2972 napisał: > no > z tym, że bez konkluzji, iż towar macany należy do macanta ... > > wirujacypunkt napisał: > > > Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, to zmienia postać rzeczy, to Ty macanty jesteś > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 31.03.14, 00:04 żaden pech - im więcej człowiek wymaca, tym ma doświadczenie lepsze ... wirujacypunkt napisał: > No i pech albo złośliwość losu Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: bzykanko 31.03.14, 00:10 Tak trzymaj i nabieraj doświadczenia. Nigdy nie wiadomo, co się może w zyciu przydać fenikss.2972 napisał: > żaden pech - im więcej człowiek wymaca, tym ma doświadczenie lepsze ... > > > wirujacypunkt napisał: > > > No i pech albo złośliwość losu > Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 31.03.14, 00:11 no właśnie !! wirujacypunkt napisał: > Tak trzymaj i nabieraj doświadczenia. > Nigdy nie wiadomo, co się może w zyciu przydać Odpowiedz Link
rudka-a Re: bzykanko 30.03.14, 23:27 pewnie tam miała gaziki upchane ale w po-szerszeniowym amoku mogłes nie rozróżnić Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:31 no miała upchane.... ale nie gaziki rudka-a napisała: > pewnie tam miała gaziki upchane > ale w po-szerszeniowym amoku mogłes nie rozróżnić Odpowiedz Link
rudka-a Re: bzykanko 30.03.14, 23:00 Wpadł mi kiedys taki do pokoju z wizytą ) jak samolot..... pomyslałam...ten strzał ścierka musi byc celny, bo po mnie, jak nie trafię... klosz od lampy zbiłam, ale dziada ubiłam.... wyprosic się nie dał Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:05 od Old Spice pada natychmiast rudka-a napisała: > Wpadł mi kiedys taki do pokoju z wizytą ) > jak samolot..... > pomyslałam...ten strzał ścierka musi byc celny, bo po mnie, jak nie trafię... > klosz od lampy zbiłam, ale dziada ubiłam.... > wyprosic się nie dał Odpowiedz Link
rudka-a Re: bzykanko 30.03.14, 23:14 A cos Ty..skąd taką zagraniczną wodę wziąć, jak bida przecież...tylko Brutala miałam Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:17 to nie woda, tylko dyzydorant - kiedyś kiedyś taki miałem, jak wpadł do chałupy szerszeń, to matula zamiast za muchozol - za ony dyzydorant schwyciwszy - owada ubiła na miejscu rudka-a napisała: > A cos Ty..skąd taką zagraniczną wodę wziąć, jak bida przecież...tylko Brutala m > iałam Odpowiedz Link
rudka-a Re: bzykanko 30.03.14, 23:23 ...a może to Przemysławka była, lub inny ogórcany.... najlepiej ścierką made in Czajnatałn Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:27 ścierką szerszenia nie ubijesz rudka-a napisała: > ...a może to Przemysławka była, lub inny ogórcany.... > najlepiej ścierką made in Czajnatałn Odpowiedz Link
rudka-a Re: bzykanko 30.03.14, 23:30 trza mu przylożyć raz, a dobrze spudłujesz - poczujesz Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: bzykanko 30.03.14, 23:32 albo spryskać Old Spicem rudka-a napisała: > trza mu przylożyć raz, a dobrze > spudłujesz - poczujesz Odpowiedz Link