Dodaj do ulubionych

dobranocka

• arogancka_agrafka Re: dobranocka 21.07.15, 17:54
      O tej porze nie chodzę jeszcze spać tongue_out
      • kogucik.2872 Re: dobranocka 21.07.15, 18:01
        no i to była bajka dla tych, co się włóczą po nocach i porządnych ludzi straszą !! big_grin
        • arogancka_agrafka Re: dobranocka 21.07.15, 18:05
          But mi się szykuje, za tę aluzję big_grin
            • arogancka_agrafka Re: dobranocka 21.07.15, 18:10
              Ty masz pomysły haha, chyba nigdy się nie przyzwyczaję tongue_out
              • kogucik.2872 Re: dobranocka 21.07.15, 18:12
                i na tym polega mój urok nieodparty !! big_grin nie można się przyzwyczaić do nieprzewidywalnego !! big_grin
                • arogancka_agrafka Re: dobranocka 21.07.15, 18:14
                  A ja też mam pewne pozytywne cechy, nie zaprzeczysz big_grin tongue_out (hahahha)
                  • kogucik.2872 Re: dobranocka 21.07.15, 18:14
                    nie no masz jak najbardziej !! big_grin
                    dwie... big_grin big_grin big_grin
                    • arogancka_agrafka Re: dobranocka 21.07.15, 18:17
                      Rozumiem, że masz na myśli dobroć i wyrozumiałość tongue_out

big_grin
                      • kogucik.2872 Re: dobranocka 21.07.15, 18:18
                        niezupełnie...........
                        bardziej - prawą i lewą !! big_grin big_grin big_grin
                        • arogancka_agrafka Re: dobranocka 21.07.15, 18:20
                          kogucik.2872 napisał:

> bardziej - prawą i lewą !! big_grin big_grin big_grin

Rękę big_grin wink

Powiadam Tobie jedna sprawniejsza od drugiej tongue_out

big_grin big_grin

• kogucik.2872 Re: dobranocka 21.07.15, 18:21
                            a mogłabyś wskazać która to sprawiedliwsza ? big_grin
                            • arogancka_agrafka Re: dobranocka 21.07.15, 18:22
                              Lewa big_grin
                              • kogucik.2872 Re: dobranocka 21.07.15, 18:23
                                mi cały czas wychodziło, że prawa, no ale muszę wierzyć na słowo big_grin big_grin big_grin
                                • arogancka_agrafka Re: dobranocka 21.07.15, 18:24
                                  No jak to, ta od serca bardziej wyrywna big_grin
                                  • kogucik.2872 Re: dobranocka 21.07.15, 18:25
                                    no ale ona lewa jakaś !! big_grin big_grin big_grin
                                    • arogancka_agrafka Re: dobranocka 21.07.15, 18:26
                                      Bo taka ma być !

Znowu wybrzydza.....sprowadzę Cię do parteru to zobaczysz ! big_grin
                                      • kogucik.2872 Re: dobranocka 21.07.15, 18:28
                                        nie mogę się doczekać !! big_grin

ale bawi mnie jeszcze jedno - czy Ty wiesz, na jakie ploty właśnie pracujemy ?? big_grin big_grin big_grin
                                        • arogancka_agrafka Re: dobranocka 21.07.15, 18:34
                                          Obchodzą Cię złe języki, ludzkie pomówienia ? big_grin wink
                                          • kogucik.2872 Re: dobranocka 21.07.15, 18:54
                                            no big_grin bo to fajna zabawa dowiedzieć się z trzeciej ręki big_grin big_grin big_grin
                                            • wirujacypunkt Re: dobranocka 22.07.15, 22:49
                                              Zaległą dobranockę obejrzałam dzisiaj, że też mogłam sympatycznego duszka Kacperka nie
                                              obejrzeć, ale zaległości nadrobione.
                                              Kacperek fajny jest i basta big_grin
                                              • wirujacypunkt Re: dobranocka 23.07.15, 22:31
                                                Boli mnie i idę spać, ale jeszcze proszę na dobranoc o nowego duszka Kacperka big_grin
                                                Dobranoc big_grin
                                                  • wirujacypunkt Re: dobranocka 22.08.15, 22:58
                                                    Kacperek miły duszek na dobranoc był, to teraz ja będę życzyła wszystkim
                                                    DOBREJ NOCY big_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: dobranocka 22.08.15, 23:01
                                                    a dobrej !! big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka