wscieklyuklad Re: Z dobranocką na Ty 24.01.16, 09:46 A ja zastanawiałem się czemu shitlo uśmiechało się głupkowato w każdym ujęciu TV. No i się wyjaśniło! Kiedy się ma stabilnie słabą głowę nie trzeba jej dodatkowo osłabiać. Ja w tej porażce widzę pozytyw. Wspominałem, iż trzeba zrobić wszystko by na naszych handbolistów nie pokrzykiwano w języku niemieckim. No i chłopcy pojęli to dopiero po przeczytaniu wpisu na ten temat na jedynym opiniotwórczym forum GW jakim jest Podwórko. Przeczytali i na widok Jedynej (coachki) (czyt.Kałczki) Biało-Czerwonej Drużyny - poddali mecz. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Z dobranocką na Ty 24.01.16, 10:49 Po piwie lepiej nie ustawiać się do słitfoci. W każdym razie Cała prawda, całą dobę! Bo przecież Naszą Ukochamą Oyczyznę postawiono na głowie! Odpowiedz Link
blessing_house Re: Z dobranocką na Ty 24.01.16, 19:52 Ciężko strawne jedzenie w nadmiarze, oraz alkohol musiał doprowadzić do trwałego uszczerbku na zdrowiu umysłowym shitlo, dlatego przestaję mieć pretensje do brożki, ponieważ ponosi jedynie skutki źle zbilansowanej diety. Ale jaki premjer taki dietetyk. Odpowiedz Link
blessing_house Re: Z dobranocką na Ty 24.01.16, 19:56 Oczywiście damy radę! Zajadamy i miejmy nadzieję, że się nie zes.......my! Odpowiedz Link
blessing_house Re: Z dobranocką na Ty 24.01.16, 20:03 To z meczu Polska-Szkocja. Widać shitlo na trzeźwo sportu nie kuma. Odpowiedz Link
blessing_house Re: Z dobranocką na Ty 24.01.16, 20:05 I efekty.... A co to k....a jest ten spalony.... Beata Szydło wyjaśnia co to jest spalony. Odpowiedz Link
blessing_house Re: Z dobranocką na Ty 24.01.16, 20:12 Z tego co wiem w kręgielni obowiązuje specjalne obuwie. Pan pewnie bał się grzybicy nie pytając shitlo, stałej imprezowiczki o fakt dezynfekowania obuwia po każdym użyciu, chyba że owa kręgielnia nie przestrzega standardów. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Z dobranocką na Ty 24.01.16, 20:12 Wygląda, że lubi wypić! I zjeść PiSsę Odpowiedz Link
1agfa Re: Z dobranocką na Ty 24.01.16, 20:52 Cieszmy się! Mamy coraz więcej, coraz to jej więcej! wscieklyuklad napisał: > Wygląda, że lubi wypić! > I zjeść PiSsę Odpowiedz Link