Dodaj do ulubionych

Dylemat.... :D:D:D

26.10.15, 10:50
https://www.lolmania.pl/uploads/posts/t/11432.jpg

... i wniosek: albo zostać wegetarianinem albo..... NIE MARUDZIĆ! big_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • wirujacypunkt Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 16:30
      No ale żeby co dzień kurczaka na obiad wcinać, to już przesada !!! suspicious
    • kogucik.2872 Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 16:51
      to już wiem, skąd mam pióra big_grin
      • coco.franelka Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 17:23
        ... przerzuć się na wołowinę, będziesz miał rogi....albo na wieprzowinę - będziesz miał zakręcony ogonek.... winkbig_grinbig_grinbig_grin
        • kogucik.2872 Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 17:25
          chyba się przerzucę na trawkę, bo teraz to mnie nieźle wystraszyłaś !! suspicious

big_grin big_grin big_grin
          • coco.franelka Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 17:33
            no to musisz się zabrać za hodowlę, bo w markecie jej nie kupisz big_grin co wyhodujesz to "zjesz", albo głodny będziesz chodził!.. winkbig_grinbig_grinbig_grin
            • kogucik.2872 Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 17:35
              lepsze to, niż kręcony ogonek !! big_grin
              • coco.franelka Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 17:43
                big_grinbig_grinbig_grinbig_grin aż tak ci zależy na .... prostym?? z kręconym byłbyś oryginał... winkbig_grinbig_grinbig_grin
                • kogucik.2872 Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 17:44
                  no
                  już ja widzę ten........korkociąg !! big_grin big_grin big_grin
                  • coco.franelka Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 17:50
                    ... ale mogłoby się okazać, że dużo korków jest do wyciągnięcia.... winkbig_grinbig_grinbig_grin
                    • kogucik.2872 Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 17:52
                      no big_grin w nowym stylu - na śrubkę !! big_grin big_grin big_grin
                      • coco.franelka Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 18:06
                        no.. i wkrętak musi być... winkbig_grinbig_grinbig_grin
                        • kogucik.2872 Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 18:08
                          i dopiero niejedna mogłaby mnie wkręcić !! suspicious

big_grin big_grin big_grin
                          • coco.franelka Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 18:13
                            byłaby wspaniała okazja big_grinbig_grinbig_grin
                            • kogucik.2872 Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 18:15
                              jak dla kogo suspicious

coco.franelka napisała:

> byłaby wspaniała okazja big_grinbig_grinbig_grin
                              • coco.franelka Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 18:27
                                miałbyś żłobek, zagoniłbyś hrabiów do pilnowania i spoko big_grin... no chyba, że wolałby alimenty..... ale wtedy na browarek by nie wystarczyło.... winkbig_grinbig_grinbig_grin

PS.... strasznie mi mulą strony... a nawet w ogóle się nie otwierają.... suspicious
                                • kogucik.2872 Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 18:29
                                  czyli znowu podpadłaś !! big_grin

coco.franelka napisała:
                                  > PS.... strasznie mi mulą strony... a nawet w ogóle się nie otwierają.... suspicious
                                  • coco.franelka Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 18:34
                                    no.... szperałam co nieco.. ale wczoraj dobrze chodził, rano też, a teraz szopki stroi... suspicious
                                    • kogucik.2872 Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 20:39
                                      to nie rozrabiaj big_grin

coco.franelka napisała:

> no.... szperałam co nieco.. ale wczoraj dobrze chodził, rano też, a teraz szo
                                      > pki stroi... suspicious
                                      • coco.franelka Re: Dylemat.... :D:D:D 26.10.15, 21:16
                                        ale przed szperaniem jeszcze gorzej chodził... więc musiałam.. suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka