cicuta 10.10.09, 23:58 Dziewczynki 10 Aleksandra 7 Lena 7 Maja 6 Zuzanna 5 Anna 5 Julia 5 Oliwia 5 Zofia 4 Natalia 4 Weronika 3 Martyna 3 Nikola 2 Amelia 2 Antonina 2 Blanka 2 Dominika 2 Gabriela 2 Hanna 2 Maria 2 Nina 2 Roksana 2 Wiktoria Agata Alicja Aurelia Barbara Diana Edyta Emilia Helena Inga Janina Justyna Kalina Kamila Katarzyna Kinga Klaudia Kornelia Laura Lidia Lilli Magdalena Małgorzata Matylda Mila Nicola Patrycja Samanta Sandra Victoria Chłopcy 6 Antoni 6 Bartosz 6 Jakub 6 Szymon 5 Jan 5 Mateusz 4 Dawid 4 Piotr 3 Adam 3 Gabriel 3 Julian 3 Krzysztof 3 Michał 3 Mikołaj 3 Stanisław 3 Tymoteusz 3 Wojciech 2 Bartłomiej 2 Dominik 2 Filip 2 Kacper 2 Kamil 2 Marcel 2 Oskar 2 Wiktor Alan Aleks Aleksander Alex Bruno Damian Fabian Franciszek Ibrahim Ignacy Igor Kajetan Klaudiusz Kolin Leo Łukasz Maciej Maksym Maksymilian Max Mieszko Milan Oliwier Patryk Przemysław Rafał Robert Ryszard Stefan Teofil Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cicuta Re: WnŚ Warszawa 10.10 11.10.09, 00:01 Kostka ne ma w ym tygodniu, uf Ibrahim, Kolin, Victoria, Lilli - polskie nazwiska Uderza mnie kolejny tydzien z kilkoma Dominikami, Wojciechami, Oskarami,Dawidami i Blankami - to juz chyba jakas stala tendencja? Poza tym dziwi niestabilnosc czolowki - sa takie wydania, ze maciejow jest siedmiu, a sa takie, ze jeden. I nieodmiennie dziwi stalosc pojawiania sie imion uznanych juz jednoznacznie za obciachowe, typu Samanta - w zeslzy m tygodniu tez byla, wzbogacona Vanessa... Odpowiedz Link Zgłoś
biljana Re: WnŚ Warszawa 10.10 11.10.09, 13:09 cicuta napisała: > Ibrahim, Kolin, Victoria, Lilli - polskie nazwiska Ibrahima jestem w stanie zrozumieć(względy np. religijne, narodowość jednego z rodziców itp), ale Kolin mnie rozwalił. Poza tym ciekawe, czy Lilli zarejestrują? Poza tym wcale mnie nie cieszy wysoka pozycja Antoniego. Obstawialiśmy to imię dla kolejnego dziecka, a tu okaże się za parę lat, że to top of the top. Trzeba będzie szukać czegoś mniej popularnego. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 10.10 11.10.09, 23:46 Najbardziej podoba mi się Teofil, in minus najgorzej Kolin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: WnŚ Warszawa 10.10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.09, 10:13 Kolejny tydzien potwierdza ze Lenki idą w górę. Zaskakują 3 Martynki, 2 Roskany i 2 Niny. Perełki: Lilli i Aurelia U chlopcow perełka: Ibrahim. Zaskakuje Stefan, Teofil i Rysio. Tragedia to Kolin... Odpowiedz Link Zgłoś
anndelumester Re: WnŚ Warszawa 10.10 12.10.09, 09:14 Kolin rządzi. Az jestem ciekawa co autorzy mieli na myśli... Lenki, Maje itp. nie dziwią Teofil i Stefan zdecydowanie na plus. Podobnie jak autorka wątku zaczynam tropić Konstantych Odpowiedz Link Zgłoś
kamkap Re: WnŚ Warszawa 10.10 12.10.09, 10:43 Kolin - beznadziejne Colin Farrell zrobił się sławny? Odpowiedz Link Zgłoś