Gość: rybka Nemo IP: *.214.77-86.rev.gaoland.net 14.10.09, 13:01 Nie chodzi o ogolnopolski top 10, tylko o imie ktore slyszycie najczesciej. Podajcie miasto/region. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxxfrau Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.10.09, 13:08 Julia i Jakub ofkors poza tym bardzo czesto Maja Helena Antek Odpowiedz Link Zgłoś
maxxfrau Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.10.09, 13:09 a ha i Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.10.09, 14:01 Otoczenie okołowarszawsko-wrocławskie, młode pokolenie: Mateusz (rekordy popularności) Michał Wiktoria Zuzanna Nie znam zbyt wielu małych Julek ani Jakubów (tzn zdarzają się, ale chyba rzadziej, niż wynikałoby ze statystyki). Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.10.09, 14:56 dzieci: Julia, Wiktoria, Lena, jeśli chodzi o chłopców, to trudno mi powiedzieć; podkarpacie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_doha Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.10.09, 15:19 Wiktoria, Amelia i Mateusz (śląsk) Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.10.09, 15:26 Wśród maluchów piaskownicowych i młodszych w mojej okolicy (Warszawa), najwięcej Kubusiów, Julków, Franków, Stasiów, Kacperków, a z dziewczynek prym wiodą Tosia i Gabrysia. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.10.09, 15:35 Amelia, Oliwia, Jakub. Odpowiedz Link Zgłoś
liliowewzgorze Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.10.09, 16:01 Natalia - moja siostra, mała kuzynka, kilka znajomych.. już mdli mnie na sam dźwięk tego imienia /Poznań/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluemoon Re: Kujawy IP: *.gemini.net.pl 14.10.09, 16:22 Ola, Maja, Julia, Kuba, Patryk, Ala, Wiktoria, Dawid i Oskar (Kraków). Odpowiedz Link Zgłoś
biljana Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.10.09, 16:34 Mam wrażenie, że synowie wszystkich znajomych bliższych i dalszych mają na imię Jaś Poza tym przewijają się Mateusze, Jakub, Michał. Dziewczynki to Julie i Zuzie. Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.10.09, 18:00 Ja to albo nie znam zbyt wielu dzieci albo ich imiona rzadko sie powtarzają. Z tego, co pamiętam, wsród tych powtarzających się są Wiktor, Mateusz, Piotr Amelia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusia_85 Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu IP: *.chello.pl 06.11.10, 14:40 dziewczynki: Zuzanna, Julia, Wiktoria chłopcy: Jakub, Kacper (Śląsk) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabadabadu Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 14.10.09, 19:38 Oliwia, Julia, Alicja, Natalia, Hanna, Adam, Kacper, Oliwer... Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.10.09, 20:53 Prym wiedzie Wiktoria od ładnych kilku lat.Tuż za nią Ola i Jakub. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.10.09, 21:23 Jaś, Kubuś, Julka, Oliwia Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.10.09, 23:17 Śląsk - Oliwia, Wiktoria, Jakub, Michał, Wojtek Berlin - Lea, Luis, Mika, Sophie, Emily, Michael, Luka/Lukas, Jonas, Maximilian, Julian Odpowiedz Link Zgłoś
wakacyjna_iguana Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.11.09, 11:52 Śląsk oraz Zagłębie Dąbrowskie - Kacper, Filip, Julia, Natalia, Oliwia, Wiktoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funia Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu IP: *.tosa.pl 14.11.09, 13:54 Wielkopolska - Zuzia, Wiktoria, Oliwia, Weronika i Ola. - Mateusz, Kacper, Jaś, Alex i Kuba. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.11.09, 15:33 Antonina i Antoni, Julia, Jakub, Wiktoria i Wiktor (tak, tak, małych Wiktorów mnóstwo spotkałam ostatnio), Zuzanna, Oliwia, Lena, Amelia, Zofia, Franciszek. A mowa o Lublinie Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.11.09, 15:42 Kuba,Bartek dziewczynki to Zuzanna i Maja (Warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.11.09, 15:42 i Mateusz i Amelia jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
donmari-2 Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 14.11.09, 15:48 roczniki 2000-2009 Wiktoria(częstsza od Julki) Martyna Oliwia Nikola Kacper Jakub Maksymilian roczniki 1989-1999 Anna Katarzyna Joanna Paulina Magdalena Marta(najczęstsza) Klaudia Kamila Karolina Marcin Michał Mateusz(w rodzinie mam 3, fenomen, którego nie pojmuję) Paweł Radosław Piotr woj. zachodniopomorskie Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 15.11.09, 22:13 Młodsze pokolenie, roczniki 1996-2006 Antoś Staś Kubuś Franek Wiktoria Julia (mam zdecydowanie mniej dziewczynek wśród rodziny/znajomych) Odpowiedz Link Zgłoś
wzorowa_mama Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 16.11.09, 08:41 najwięcej Franków i Jakubów, ale też dużo Zuziek. Pojedyńczo Jan, Ignacy, Stefan, Borys, Piotrek, Mateusz, Andżelika, Igor, Filip, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
n0elia Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 16.11.09, 17:39 Najmłodsze pokolenie (0- 5 lat) Julia,Maja,Hania,Amelka,Natalka,Laura Mateusz,Kuba,Kacper,Oliwier,Franek Katowice Odpowiedz Link Zgłoś
lazurja1 Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 01.11.10, 00:07 Jakub ,Kacper ,,Szymon,Alex,Oliwier Wiktoria,Weronika,Julia,Gabryśia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrysia Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 15:41 lazurja1 napisała: > Jakub ,Kacper ,,Szymon,Alex,Oliwier > Wiktoria,Weronika,Julia,Gabryśia Gabryśia?????????????? Jak można w tym literówkę zrobić to nie rozumiem (nawet przypadkiem jest to trudne)?! Masakra jakaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 01.11.10, 09:34 Julia, Alicja, Oliwia Adam, Kacper, Mikołaj Londyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.10, 17:38 Dziewczynki (od 2005 do teraz) - Julia - Maja - Maria - Zofia - Zuzanna - Ewa - Antonina - Gabriela - Klara - Urszula Dzieczynki (od 2000 do 2005) - Julia - Wiktoria - Natalia - Zofia - Aleksandra Chłopcy (2005 do teraz) - Jakub - Jan - Mateusz - Antoni - Adam - Franciszek - Stanisław - Ignacy - Bartosz - Michał Chlopcy (od 2000 do 2005) - Jakub - Mateusz - Piotr - Krzysztof - Mikołaj Lokalizacja: Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
isia.s Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 01.11.10, 20:49 Hanna - kategoria 5 lat i mniej. W gronie stosunkowo bliskich znajomych, nie aż takim dużym znowu, 6 sztuk Plus jedna dorosła kuzynka i 2 koleżanki z basenu. Miasto Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu IP: *.xdsl.centertel.pl 05.11.10, 17:22 U mnie najpopularniejszy zdecydowanie Mateusz, tuż za nim Jakub, Szymon i Dominik. Dziewczynki to Maje, Julie, Amelie i Zuzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga. Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.10, 17:57 w moim liceum do najpopularniejszych należą : Katarzyna, Agnieszka, Karolina, Anna, Paulina, Martyna, Aleksandra, Mateusz, Michał, Łukasz. zaś jeśli chodzi o dzieci to najpopularniejsze imiona to : Jakub, Zuzanna, Jan, Julia, Bartek, Mateusz. mieszkam w województwie lubelskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juliza Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu IP: *.chello.pl 05.11.10, 19:38 Wiek do 3 lat, Warszawa - Antoni, Jan, Zuzanna Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna lubelszczyzna 05.11.10, 19:56 moje ulubione Zuzia... Maja Wiktoria na chłopięce jakoś mniej zwracam uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: lubelszczyzna 06.11.10, 15:08 Hmmm... Julka Zuzia Maja Mateusz Jan okolice: Małopolska oraz emigranci z tego regionu Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 07.11.10, 00:17 Julia, Majka, Wiktoria. Jakub. Woj. pomorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.10, 13:49 NATALIA, OLIWIA, JULIA, WIKTORIA SZYMON Odpowiedz Link Zgłoś
tu-jaa Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 09.11.10, 14:39 Zuzanna, Helena, Pola, Antonina, Julia, Maja Jakub, Antoni, Franciszek, Ignacy, a najczęściej - Jan Odpowiedz Link Zgłoś
tu-jaa Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 09.11.10, 14:40 tu-jaa napisała: > Zuzanna, Helena, Pola, Antonina, Julia, Maja > Jakub, Antoni, Franciszek, Ignacy, a najczęściej - Jan zapomniałam napisać-Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
adamantia Re: Najpopularniejsze imie w Waszym otoczeniu 09.11.10, 15:10 Warszawa i okolice: imię, które się najczęściej powtarza wśród mojej rodziny i znajomych, wśród małych dzieci (0-4) to Zosia. Odpowiedz Link Zgłoś