mjasud 16.01.04, 18:32 Co sądzicie o tym imieniu? Mężowi się bardzo podoba, mnie nie. Co Wy sądzicie o tym imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziarek_edziecko Re: Oktawian 16.01.04, 23:22 Hej. Był już wątek o tym imieniu. Mi nie podoba się to imię, jeszcze w wersji Oktawio to ewentualnie, ale Oktawian - jak dla mnie nie. To jednak tylko moje zdanie. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Oktawian 17.01.04, 11:16 Czesc ! Jestem takiego zdania jak madziarek.OKTAVIO -pieknie ,ale Oktawian kojarzy mi sie z pawianem.Sama nie wiem dlaczego ? Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
michalina04 Re: Oktawian 24.01.04, 13:08 Mi się bardzo podoba. Kojarzy się, oczywiście, cesarsko; natomiast Oktawio brzmi jak z italo disco. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Oktawian 26.01.04, 12:29 Hej W ostatnim dodatku GW "Witajcie na swiecie" byl maly Oktawian. Mnie sie to imie nie podoba, kojarzy z oktawa i nie ma fajnych zdrobnien. Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi Re: Oktawian 26.01.04, 14:27 Popieram Szczekuszkę. A na dodatek kończy się na -an, co dla mnie jest dodatkowym minusem. Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś