tradycja1 Re: Aneta czy Anita? 17.02.04, 01:07 Imiona bardzo podobne do siebie. Ja wybralabym Aneta. Odpowiedz Link Zgłoś
alluette Re: Aneta czy Anita? 17.02.04, 08:15 Stawiam na Anetę Anita mi się zupełnie nie podoba... pozdr. a Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Aneta czy Anita? 17.02.04, 09:12 Nie wiem, ktore lepsze, bo nie znam fajnych Anet i Anit. Jesli jednak musze, to wybieram Aneta! Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Aneta czy Anita? 17.02.04, 09:30 Żadne mnie nie powala na kolana, ale dla mnie ładniej brzmi Anita Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: Aneta czy Anita? 17.02.04, 10:56 Oba to zdrobnienia od Anny, jedno francuskie (Annette), a drugie hiszpańskie (Anita). Ja osobiście lubię Hiszpanię... Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Aneta czy Anita? 17.02.04, 11:19 Mimo, że wolę Francję podoba mi sie wyłącznie Anita Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Aneta czy Anita? 17.02.04, 11:47 Zadne nie jest moim faworytem, ale jak juz to raczej Aneta. A. Odpowiedz Link Zgłoś
mamula_anula Re: Aneta czy Anita? 17.02.04, 12:20 według mnie zadne z nich, zawsze miałam żal do rodziców ,że dali mi na imię Aneta, choć nazywali i dalej nazywają mnie ania,niestety w dokumentach figuruję aneta i nie lubie tego imienia proszę zastanów sie jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
konsonans Re: Aneta czy Anita? 20.02.04, 17:56 > proszę zastanów sie jeszcze ale nad czym mam się zastanowić, ja się tylko pytałam, które ładniej brzmi i które się wam barzdiej podoba.. Odpowiedz Link Zgłoś
anita001 Re: Aneta czy Anita? 17.02.04, 14:19 Mnie sie zawsze moje imie podobalo- Anita. Moi rodzice zawsze do mnie mowili Anisiu- dla mnie slicznie. Poza tym mozna mowic Anitko a moj maz mowi: Ani Pozdrawiam Anita Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Aneta czy Anita? 17.02.04, 15:50 Obydwa mi się podobają, ale Anita brzmi bardziej miękko. Z kolei do Anety mam pozytywny stosunek emocjonalny , bo moja przyjaciółka ma tak na imię. Chyba jednak wolę imię Anita. Odpowiedz Link Zgłoś
ultra75 Re: Anita! 17.02.04, 18:41 Zdecydowanie Anita - moim zdaniem bardzo ladne imie i oryginalne (znam chyba tylko jedna Anite). "Aneta" nigdy mi sie nie podobala i w dodatku mam wyjatkowo zle skojarzenia z tym imieniem, bo do tej pory nie poznalam niestety zadnej fajnej Anety ((. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mama5plus Re: Aneta czy Anita? 17.02.04, 23:19 konsonans napisała: > które lepsze? Zdecydowanie Anita. Kiedys tez je bralam pod uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Aneta czy Anita? 18.02.04, 09:13 Hej. Te imiona to akurat nie mój gust, ale wybrałabym raczej- Aneta. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
judytak Re: Aneta czy Anita? 19.02.04, 12:08 a nie lepiej dać imię Anna, a później używać dowolne zdrobnienie, francuskie, hiszpańskie, i jakie jeszcze przyjdzie ci do głowy? pozdrawiam Judyta Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Aneta czy Anita? 19.02.04, 20:28 cZESC ! Oba imiona nie za bardzo leza w moim guscie. Ale jak bym miala wybierac to chyba tez Aneta.A co bys powiedziala o ANNIKA.Niewiem czy w Polsce dozwolone ? Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś