Gość: bati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.10, 11:05 Chłopcy: 9 Jakub 8 Antoni Jan Michał 7 Szymon 6 Aleksander Stanisław 5 Piotr 4 Wiktor 3 Adam Alan Filip Franciszek Ignacy Krzysztof Łukasz Maciej Mateusz Wojciech 2 Igor Julian Kamil Kacper Karol Mikołaj 1 Andrzej Bartuś Bruno Damian Daniel Dawid Dominik Eryk Erwin Grzegorz Hubert Jerzy Jędrzej Kajetan Ksawery Leszek Maksymilian Marcel Marcin Mariusz Maurycy Natan Nikodem Oskar Patryk Stefan Tadeusz Tymon Zbigniew Dziewczynki: 10 Julia 7 Maja Zuzanna 5 Amelia Hanna Lena Maria 4 Aleksandra 3 Magdalena Natalia Paulina 2 Barbara Justyna Olivia (obie polskie nazwisko) Pola Weronika 1 Adrianna Alicja Anastazja Anika Antonina Celina Cynthia (polskie nazwisko) Dagmara Daniela (obce nazwisko) Daria Dominika Dorota Emilia Gabriela Iga Jagoda Joanna Kaja Karina Karolina Klara Laura Liliana Łucja Małgorzata Marta Martyna Matylda Milena Nadia Nikola Nel Oliwia Olga Saskia (obce nazwisko) Sonia Urszula Wiktoria Zofia Cieszy mnie pojawienie się: Eryka, Erwina (choc ten mi sie nie podoba), Igi i Kariny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bati Re: bliźnięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.10, 11:07 Jakub i Kamil Wiktor i Zofia Dawid i Hubert Jan i Olga Stanisław i Michał Wiktor i Filip Jan i Stanisław Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: bliźnięta 27.06.10, 14:31 Jakub i Kamil-nie przepadam za Kamilem,ale zestaw jest ok Wiktor i Zofia-ok Dawid i Hubert-nie Jan i Olga-ok Stanisław i Michał-ok Wiktor i Filip-ok Jan i Stanisław-tradycyjny zestaw,ale ok Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: bliźnięta 27.06.10, 19:33 Jakub i Kamil - nie podoba mi się żadne z tych imion Wiktor i Zofia - podoba mi się Dawid i Hubert - nie lubię Dawida Jan i Olga - bardzo mi się podoba ten zestaw Stanisław i Michał - ok Wiktor i Filip - ok Jan i Stanisław - ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: dwa imiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.10, 11:13 Aleksander Jakub Andrzej Piotr Dominik Aleksander Jakub Kajetan Julian Hubert Krzysztof Andrzej Krzysztof Artur Krzysztof Mateusz Mikołaj Władysław Szymon Ignacy Szymon Piotr Wiktor Jerzy Aleksandra Maria Amelia Aleksandra Hanna Helena Laura Milena Lena Maria Maja Zofia Magdalena Paulina Natalia Alicja Urszula Maja Zofia Anna Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: dwa imiona 27.06.10, 14:35 Aleksander Jakub-ok Andrzej Piotr-wolę odwrotnie Dominik Aleksander-ok Jakub Kajetan-wolałabym odwrotnie Julian Hubert-nie podoba mi się Krzysztof Andrzej-ok Krzysztof Artur-ok Krzysztof Mateusz-nie Mikołaj Władysław-ok Szymon Ignacy-nie Szymon Piotr-ok Wiktor Jerzy-wołałabym odwrotnie Aleksandra Maria-wołałabym odwrotnie Amelia Aleksandra-wołałabym odwrotnie Hanna Helena-lepiej brzmi odwrotnie,ale za dużo "h" Laura Milena-wołałabym odwrotnie Lena Maria-wołałabym odwrotnie Maja Zofia-wołałabym odwrotnie Magdalena Paulina-nie Natalia Alicja-wołałabym odwrotnie Urszula Maja-ok Zofia Anna-ok Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: dwa imiona 27.06.10, 19:38 Aleksander Jakub - może być Andrzej Piotr - ok Dominik Aleksander - wolałabym odwrotnie Jakub Kajetan - szkoda, że nie odwrotnie Julian Hubert - ok Krzysztof Andrzej - ok Krzysztof Artur - szkoda, że nie odwrotnie Krzysztof Mateusz - nie podoba mi się Mikołaj Władysław - ok Szymon Ignacy - szkoda, że nie odwrotnie Szymon Piotr - ok Wiktor Jerzy - szkoda, że nie odwrotnie Aleksandra Maria - ok Amelia Aleksandra - szkoda, że nie odwrotnie Hanna Helena - nie podoba mi się Laura Milena - ok Lena Maria - szkoda, że nie odwrotnie Maja Zofia - szkoda, że nie odwrotnie Magdalena Paulina - nie podoba mi się Natalia Alicja - wolałabym odwrotnie Urszula Maja - ok Zofia Anna - ok Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: WnŚ Warszawa 27.06.2010. 27.06.10, 12:34 Na plus: 3 Ignacych, 2 Julianów, Bruno, Jerzy, Kajetan, Stefan, Tymon, Tadeusz, Zbigniew, Anastazja, Urszula. Zaskoczył mnie Andrzej, Erwin, Jędrzej, Leszek, Maurycy, 3 Pauliny, 2 Justyny, Celina, Dorota, Karina. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 27.06.2010. 27.06.10, 13:55 CHŁOPCY : Zaskoczyła mnie liczba Łukaszów i Piotrów. Bardzo podobają mi się : Krzysztof, Jerzy, Tadeusz, Stefan, Zbigniew. Jestem wręcz zachwycona Jędrzejem i Maurycym. DZIEWCZYNKI : Na plus : Celina i Daniela. Ani trochę nie podobają mi się Olivie, Pole, Cynthia (mam cichą nadzieję, że matka nie jest Polką), Iga, Karina, Nadia, Nikola i (to szczególnie) Nel. BLIŹNIĘTA : Jakub + Kamil wydają mi się kompletnie niedobrani pod względem popularności. Cała reszta też mi się nie podoba, szczególnie (znowu) Jan + Stanisław oraz Stanisław + Michał -> moim zdaniem zupełnie z innych bajek. DRUGIE IMIONA : Jakub Kajetan, Julian Hubert, Mikołaj Władysław, Szymon Ignacy, Wiktor Jerzy - szkoda, że nie odwrotnie. Hanna Helena jest moim zdaniem straszna. Poza tym nic nie zwróciło mojej uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 27.06.2010. 27.06.10, 14:30 Czołówka nie zmienia się za bardzo.Podoba mi się Ignacy,Julian,Dominik, Jerzy, Maurycy, Stefan,Tadeusz nie podoba mi się Eryk,Erwin, Natan, Nikodem, Oskar, Patryk, Zbigniew Leszek-sama nie wiem... Marcel-wolę formę Marceli Tymon-wolę Tymoteusza 3 Magdaleny? Fajnie Podoba mi się Adrianna, Alicja,Anastazja,Celina,Dagmara,Dominika, Emilia,Gabriela,Liliana,Łucja,Małgorzata,Milena,Olga,Urszula nie podoba mi się Anika,Karina,Nel,Sonia Tylko jedna Zofia tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: WnŚ Warszawa 27.06.2010. 27.06.10, 19:51 Niespecjalnie ciekawy tydzień. Miło mi spojrzeć na Jerzego, Zbigniewa, Urszulę. Za to dużo "ekscesów" typu: Olivia, Cynthia czy Nel... Odpowiedz Link Zgłoś