pudelek09 25.12.10, 19:02 Mam Marcelinke.Super corcia! Teraz jestem w ciazy i mam przexczucie,ze chłopczyk.Mialam zaklepane Kornel,ale zastanawiam sie nad Marcelem.Problem w tym,ze kojarzy sie imiona z kims i 1znamy poprostu super,przebojowy,ale 3-beksy,marudy na kazdym kroku. Jakie sa Wasze Marcele,albo Ci ktorych znacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneladgam Re: Marcel-jaki jest 25.12.10, 19:23 Marcel i Marcelina? moim zdaniem fatalny pomysł a Marcel jaki jest? no 5 liter ma, dwie sylaby... Odpowiedz Link Zgłoś
chce_bobo Re: Marcel-jaki jest 26.12.10, 11:25 aneladgam napisała: > Marcel i Marcelina? moim zdaniem fatalny pomysł > > a Marcel jaki jest? no 5 liter ma, dwie sylaby... dokładnie! przemyśl jeszcze raz imię dla syna, Marcel to jedna z gorszych opcji przy córce Marcelinie... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Marcel-jaki jest 25.12.10, 19:40 Przede wszystkim po polsku to MarcelI. I raczej nie nadalabym imienia odsiostrzanego. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Marcel-jaki jest 25.12.10, 21:58 annajustyna napisała: > Przede wszystkim po polsku to MarcelI. I raczej nie nadalabym imienia odsiostrz > anego. Zgadzam się. Synek zasługuje na własne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Marcel-jaki jest 25.12.10, 22:17 Kornel o wiele lepszy - Marcel to zbyt ryzykowny pomysłw Twojej sytuacji, IMO. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Marcel-jaki jest 25.12.10, 22:48 Ło matko, Marcelina i Marcel ?! Nie, nie, nie ! Poza tym, Marceli jest poprawną formą. Zdecydowanie jestem za Kornelem. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Marcel-jaki jest 26.12.10, 00:24 Podpisuję się pod wypowiedzią Dalenii. A po drugie, nie ma żadnej reguły, że osoby o danym imieniu mają te same cechy i nadanie go gwarantuje, że dziecko takim właśnie człowiekiem będzie... Odpowiedz Link Zgłoś