mossiam Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 03.01.11, 18:37 Chyba jeszcze nie wiadomo, jakie imię wybrali. W jakimś wywiadzie Chylińska miała ponoć powiedzieć, że będzie to imię na literę E, a inspiruję ją do tego imię jej partnera: Marek - M jak Marek, A jak Agnieszka, R jak Ryszrad i E jak... zobaczymy, czy to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 03.01.11, 19:17 no nie wiadomo właśnie jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Na E ? 03.01.11, 19:39 Gdyby rzeczywiście kierowała się tą zasadą, obstawiam, że będzie... Elżbieta Ewentualnie Eleonora lub Ewa. Zobaczymy, czy dobrze strzelam Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 07.01.11, 21:19 Jeśli rzeczywiście imię jest na e, to ja stawiam na Esterę lub Eleonorę. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 03.01.11, 20:15 A ja wyczytałam gdzieś, że urodziła się Maria Ale nie wiem ile w tym prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 03.01.11, 20:15 E, nie ... Właśnie się zagłębiłam w to, co przeczytałam i stwierdzam, że to nie Maria Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 03.01.11, 22:26 czuję się szczęśliwym człowiekiem, nawet nie wiedziałam, że znów była w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_slonko Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 03.01.11, 22:36 Już urodziła ? ; o w takim razie, bardzo ciekawi mnie imię siostrzyczki Ryszarda Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 04.01.11, 09:21 Nie wiem, ale też jestem ciekawa. Imię dla synka wybrali nietuzinkowe, więc może dla dziewczynki też coś fajnego wymyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 04.01.11, 09:42 na moje ucho to dla syna wybrali "wujkowate" Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 04.01.11, 10:14 Dla naszego pokolenia wujkowate. Chyba się jednak w związku z tym nie spodziewam córki Grażynki lub Bożenki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? IP: 212.180.168.* 04.01.11, 12:31 Do Ryszarda świetnie pasuje Elżbieta,choć rzeczywiście wujkowaty to zestaw;sama mam ze 2 pary wujkowo-ciotkowe(tzn.wujka plus ciotkę) o tych imionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? IP: 212.180.168.* 04.01.11, 17:53 Gdzies przeczytalam,ze Eliza,ale to nie potwierdzona plotka. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 04.01.11, 21:57 Jeśli to prawda, to byłabym nieco zawiedziona. Szczególnie po Rysiu Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 05.01.11, 00:01 Jeśli na E, to fajnie by było, gdyby była Eunika Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 05.01.11, 22:42 No, no! Ja to bym zaszalała z jakąś Eufemią albo Eleonorą Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 05.01.11, 09:41 ja już Ryszardem byłam zawiedziona, tak że Eliza by mi tu dobrze pasowała Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 05.01.11, 22:43 Mnie się Rysio podoba, a Eliza jakoś niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 06.01.11, 11:08 dalenia napisała: > Mnie się Rysio podoba, a Eliza jakoś niekoniecznie U mnie podobnie. Rysio może jest i wujkowaty, ale dla naszego pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 06.01.11, 11:12 toż przecież mówię, że na moje ucho wujkowate ani Ryszard, ani Eliza nigdy mnie nie zachwycali. w sensie, imiona Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.drodze Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 06.01.11, 11:15 liczę na Eugenię, Eunikę, Eufemię, Eulalię a nawet Erykę Ela, Eliza, Ewa ok ale Aga powinna dać z siebie więcej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 06.01.11, 11:49 o, Eryka by mi pasowała do niej tylko ewentualne zdrobnienie zbyt podobne do zdrobnienia imienia brata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 17:06 Czuję, że będzie Edytka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? IP: *.adsl.alicedsl.de 06.01.11, 22:16 oj, mysle, ze Edytki jednak nie bedzie - za dużo pań z branży tak się nazywa (Górniak, Bartosiewicz). Stawiam na Ewe lub Elzbiete ale nie jestem przekonana... A może Emilka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? IP: *.gdynia.mm.pl 07.01.11, 17:17 też stawiam na Ewę lub Elżbietę, pasują do Ryszarda Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek09 Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 07.01.11, 19:24 Eryka jest ładne a malo spotykane,do Ryszarda pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amanita Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.11, 00:06 a gdyby miała podobne inspiracje jak w przypadku Ryszarda? Mira, Janis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.11, 08:03 W przypadku Janis spolszczyłaby chyba do Janina Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Estera 10.01.11, 14:42 Właśnie przeczytałam trochę komentarzy i jestem w szoku. Niektórzy ludzie nie mają pojęcia, że istnieje takie imię jak Estera. Oczywiście "jakie pretensjonalne i niepolskie!", "jak oni będą ją wołać?! terenia?!". Strasznee ... Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Estera 10.01.11, 15:34 a można prosić linka do tych komentarzy? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Estera 10.01.11, 16:17 Jasne Generalnie zerknęłam tylko na trzech "pudelkopodobnych", ale podejrzewam, że wszędzie są takie same komentarze. Plotek (co ciekawe, jak patrzyłam wcześniej to w "artykule" nie było ani słowa o Kazimierzu Wielkim ) Pomponik SE i jakieś forum ... DobraMama Chyba się nie pogubiłam bardzo Generalnie wystarczy wpisać w google coś w stylu "imię córki chylińskiej" i sporo tego wyskoczy. Teraz dopiero doczytałam niektóre "artykuły". Można tam przeczytać, np. że "Chylińska dała córce dziwne imię - Estera (...) Chłopiec nosi pospolite imię Ryszard" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: Estera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 17:04 Nie wiem jak mozna nie znac imienia Estera.Podobnie fajne komentarze byly jak aktorka Aldona Orman nazwala corkę Idalia(co prawda na drugie Vanessa,wiec moze stąd był szok). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Estera IP: *.nplay.net.pl 10.01.11, 17:18 ale estera do rycha nie pasuje sorry barrdzo Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Estera 10.01.11, 17:33 a czy imiona rodzeństwa muszą do siebie pasować? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Estera 11.01.11, 08:53 POza tym i jedno, i drugie to imiona krolow (krolowej). Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Estera 10.01.11, 21:09 annajustyna napisała: > A Vanessa to w sumie tez Estera . Bardzo naciągane to w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Estera 11.01.11, 08:53 Vanessa zostala utworzona od Estery + nazwisko przez J. Swifta przeciez? Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Przeniesione 10.01.11, 18:35 Imię córki A. Chylińskiej to... Gość: luna 10.01.11, 18:27 Odpowiedz ... Estera. Tak przynajmniej podaje znany portal plotkarski smile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Przeniesione IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.11, 09:12 O sorry! Przegapiłam wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: Przeniesione 11.01.11, 22:26 Rysiu i Esterka, brzmi dość oryginalnie Niestety ani jedno imię ani drugie mi nie leży. Esterka niestety mocno mi chemicznie brzmi. Choć oczywiscie wiem, że geneza jest zupełnie inna Odpowiedz Link Zgłoś
bluejanet Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? 10.01.11, 21:21 estera nie w moim typie, ale w sumie nienajgorzej, ryszard podoba mi sie i brzmi szlachetnie, chociaz skojarzenie z ryskiem z klanu nieuniknione i przez to traci blask ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Jak nazwała swoją córeczkę Aga Chylińska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 23:18 Znam kilka Ester, więc imię nie wydaje mi się jakieś super rzadkie. Nie widzę nic złego w Tereni, zresztą Estera jest trudnym imieniem do zdrobnień, w sensie takich naturalnie przychodzących do głowy. Jak dla mnie ładne imię i jego znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś