lukka.zales 24.04.04, 14:30 Wielka bitwa trwa! Z racji tego, że ma być mały miglanc ja optuję za Frankiem, ewentualnie Roman lub Fryderyk. Natomiast moja wspaniała małżonka jak się dowiedziała że będzie chłopak to z Julii przestawiła się na Miłosza. Ale do lipca jeszcze zostało trochę i mam nadzieję że ją nagnę jakoś, choć Miłosz nie jest złe. Ach te dzieci... Pozdrowienia dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczekuszka Re: Imiona... 24.04.04, 19:34 Blagam tylko nie Roman. Ja uwazam, ze powinniscie zastanowic sie nad Fryderykiem i Franciszkiem. A tego Miłosza to wybij zonie z glowy. Fajne imie, ale przy Franku i frycku wypada blado;P. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarka_s Re: Imiona... 24.04.04, 20:42 A mnie się bardzo podoba imię Miłosz. Franek czy Fredzik nie pasują do maluszka. Miłosz jest ok!!! Zresztą to rzecz gustu i chyba dojdziedzie do jakiegoś porozumienia... Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_ks Re: Imiona... 24.04.04, 21:21 Hej ! Miłosz bardzo piękne imię - Franek też fajne. Mama Kornela Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Imiona... 24.04.04, 21:21 Czesc ! Ja jestem za Twoja zona,MILOSZ to bardzo ladne imie,twoje propozycje nie bardzo pasuja do malego dziecka. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
ola-jakubczak Re: Imiona... 25.04.04, 18:18 dogadajcie się moi rodzice pisali na kartkach imiona które im sie podobają po kolei i jak doszli do imienia na tym samym miejscu to nazwali mnie ola amanda Odpowiedz Link Zgłoś
myszeki Re: Imiona... 25.04.04, 19:48 Zgadzam się z przedmówczynią; tylko nie ROMAN! Miłosz jak najbardziej, tylko trzeba mieć jako takie nazwisko, żeby nie wyszło "Miłosz Pietruszka". Mnie podoba się też Kornel i Mieszko. My z mężem wiemy, że będzie dziewczynka ale bitwa trwa między Mają a Bianką. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
megi79 Re: Imiona... 26.04.04, 13:38 Cześć, z Waszych typów najlepszy wg mnie jest Franek,a na drugim miejscu Fryderyk.Roman i Miłosz mi nie odpowiadają. pozdrawiam,megi79 Odpowiedz Link Zgłoś