Gość: bati IP: *.195.pxs.pl 27.03.11, 15:00 Chłopcy: 4 Filip Szymon 3 Dominik 2 Bartłomiej Igor Jan Kuba Karol Krzysztof Maksymilian Marcin Michał Nikodem Olaf 1 Alan Antoni Artur Bartosz Borys Dawid Eryk Hubert Kacper Kajetan Kosma Leonard Maciej Marcel Marceli Mieszko Norbert Olivier Patryk Paweł Piotr Robert Roch Sebastian Tobiasz Tomasz Wiktor Wojciech Dziewczynki: 4 Amelia Karolina 3 Julia Matylda 2 Antonina Kinga Lena Nina Wiktoria Zofia 1 Agata Aleksandra Alicja Barbara Dominika Eliza Emilia Hanna Helena Jagoda Karina Klara Laura Luiza Maria Marika Milena Monika Natalia Natasza Nela Olivia Oliwia Paulina Pola Rozalia 2 imiona: Karina Ewa Milena Joanna Bartosz Sławomir Maciej Piotr Michał Franciszek Bliźnięta: Matylda i Mieszko Kinga i Krzysztof Kacper i Szymon Roch i Kosma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: WnŚ 25.03.2011 27.03.11, 15:53 CHŁOPCY: Cieszy mnie 2 Olafów i Krzysztofów, Kajetan, Marceli, Roch i Tobiasz. Miło zaskoczył mnie też Kosma i Leonard, mimo że nie należą do moich ulubionych imion. DZIEWCZYNKI: Zaskoczyła mnie ta Karolina w czołówce No i Matylda na równi z Julią. Podoba mi się Barbara, Helena, Klara i Rozalia. DWA IMIONA: Nic nie zachwyca. Najciekawszy Michał Franciszek. BLIŹNIĘTA: Matylda i Mieszko - ładnie Kinga i Krzysztof - także ok Kacper i Szymon - pasują do siebie; szkoda, że oba imiona takie popularne Roch i Kosma - super; bardzo stylowy zestaw A z ciekawości - to warszawski WnŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ 25.03.2011 27.03.11, 17:01 Bardzo mi się podoba Roch. To WnŚ jest z Gdańska? Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ 25.03.2011 27.03.11, 20:28 podoba mi się Roch,Leonard, Marceli, Matylda, Barbara, Helena, Klara i Rozalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: WnŚ 25.03.2011 IP: *.231.53.182.koba.pl 29.03.11, 19:23 Lubię Matyldę i Klarę fajnie Leonard ciekawe są imiona bliźniaków (pasują) Odpowiedz Link Zgłoś