easyblue 21.01.12, 10:53 No tak mi się podobało to imię Ale zmarły brat mojej matki mial podobnie - Brunon - wiec nie chciałam skojarzeń. A teraz reklama z Brunem i jego zdrową kupką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olaje@vp.pl Re: Bruno IP: *.silesialan.eu 21.01.12, 11:01 A mnie się podoba, reklama kiedyś się skończy.Koleżanka nazwała tak syna i wszyscy i odbierają to imię bardzo pozytywne.. Jest oryginalne, krótkie i ładne Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Bruno 21.01.12, 19:30 Mnie się podoba Brunon. W Burnonie bez "n" bałabym się różnorakiej odmiany (albo nawet jej braku). Odpowiedz Link Zgłoś
easyblue Re: Bruno 21.01.12, 21:44 Bruno nie da się zmiękczyć, a Brunona tak: Brunonku, Bronku A nie zawsze podoba mi sie takie zdrobnienie. W przypadku Bruna pełna forma - wg mnie - pasuje i do dorosłego faceta i do dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Bruno 21.01.12, 22:15 Przecież Brunona bez "n" też można zmiękczyć - Bruniu, Brusiu, Brunku. Odpowiedz Link Zgłoś
lazurja1 Re: Bruno 22.01.12, 01:38 Nie lubię imion męskich zakończonych na samogłoski . Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Bruno 22.01.12, 10:33 Mi też się bardzo podoba. Ale Bruno i Brunon to właściwie to samo imię i ze względu na zmarłego wujka chyba bym odpuściła. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia320 Re: Bruno 28.02.12, 23:01 Mój chrzesniak ma tak na imie i mówie do niego Bruncio, jest kochany! Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Re: Bruno 29.02.12, 08:34 Bardzo ładne imię. Też mi się podoba. Oryginalne, ale nie udziwnione, niepopularne, a dobrze odbierane. Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.brunio1 Re: Bruno 01.03.12, 20:34 Witam Mam synka o imieniu Bruno Z odmianą nie ma problemu,choć nie ukrywam,że drażni mnie ta reklamowa"Bruna kupa" Jeśli juz -"Brunona kupa" Imię zdrabnia się na wiele sposobów.My do naszego trzylatka wołamy Brunio,Brunko. Odpowiedz Link Zgłoś
bohemiere Re: Bruno 01.03.12, 21:55 Wszystko przez te psy Teraz Bruno kojarzy mi się z psem, tak samo jak Kira - imię ktore mi się podoba i nosi je bokser mojej ciotki... Ale imię Bruno samo w sobie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
aguacate Re: Bruno 02.03.12, 05:01 My zdrabniamy Brunus. Albo -w wersji hiszpanskiej - Brunito Odpowiedz Link Zgłoś