wanielka 05.02.13, 16:01 witam serdecznie, poszukiwane jest imię dla dziewczynki, starszy brat ma na imię Dominik. o ile dla chłopaka wybór byłby łatwy, to dla dziewczynki, ehhhh Julki, Lenki, Amelki i ten deseń odpada. możecie coś zaproponować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dasza_dm Re: siostra Dominika 05.02.13, 16:24 Nie wiem jakiego typu lubisz imiona... Może: Arleta, Blanka, Dagmara, Estera, Ewelina, Jowita, Justyna, Kamila, Luiza, Malwina, Martyna... Odpowiedz Link Zgłoś
wanielka Re: siostra Dominika 05.02.13, 16:39 to nie dla mnie z wymienionych Justynka jest ok, reszta stanowczo NIE. kierunek - druga i trzecia dziesiątka popularności, osłuchane, ale nie bardzo popularne. proponowałam: Emma Melania Paulina Agata to nie to, ale pomysłu też brak. Odpowiedz Link Zgłoś
niwius Re: siostra Dominika 05.02.13, 17:24 Sara, Magdalena, Joanna, Idalia, Celina, Florianna, Izabela, Małgorzata, Laura, Barbara, Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: siostra Dominika 05.02.13, 16:53 Anastazja, Aniela, Blanka, Daria, Dagna, Ewa, Gaja, Helena, Ida, Julianna, Karolina, Kornelia, Laura, Łucja, Malwina, Michalina, Marianna, Marta, Olga, Urszula, Wanda, Zoja Odpowiedz Link Zgłoś
wanielka Re: siostra Dominika 05.02.13, 17:35 Ewa, Laura, Olga - być może Gaja - tak pozostałe - nie Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Re: siostra Dominika 05.02.13, 17:09 Moja pierwsza myśl Weronika Znam rodzeństwa: Hania i Dominik Olimpia i Dominik Paula i Dominik Według mnie Melania i Emma pasują świetnie inne propozycje: Łucja, Anastazja, Karolina, Gloria, Greta, Aniela (chociaż troszkę inny styl niż Dominik) Odpowiedz Link Zgłoś
wanielka Re: siostra Dominika 05.02.13, 17:33 mnie się też Melania i Emma bardzo podobają, ale nie mają wielkiego brania Hania ok, ale jest w rodzinie, Olimpia - nie, Paula - nie. Łucja, Anastazja, Gloria, Greta, Aniela - nie Karolina - być może Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Re: siostra Dominika 05.02.13, 17:45 Jeszcze pomyślałam o Kindze jeszcze inne Marika, Emilia, Dorota, Inga, Ilona Podsumowując podobają się: Olga, Ewa, Laura, Karolina, Justyna, Hanna z tych wybrałabym Laurę lub Karolinę Odpowiedz Link Zgłoś
wanielka Re: siostra Dominika 05.02.13, 17:55 Kinga - absolutnie nie. Dorota - tak pozostałe - nie z podobających się jest jeszcze Gaja. Dominik i Gaja? Dominik i Laura? Dominik i Justyna? co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Re: siostra Dominika 05.02.13, 18:12 Dominik i Laura - z tych 3 Gaja - dla mnie skojarzenie z gejem (więc warto się zastanowić, bo znam jeszcze 3 osoby, dla których też tak się kojarzy Justyna - modna już była w latach 80 tych zostałabym przy Laurze, ale jak mają być inne to: Jagoda, Kalina, Diana, Aldona, Alicja, Anita, Antonina,Klaudia Berenika - fajne i nietypowe Elwira, Eliza, Sylwia, Jowita, Natalia, Stella, Nina Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: siostra Dominika 05.02.13, 19:00 Lilian(n)a,Marcela,Luiza,Gabriela,Lucyna,Adrian(n)a,Eryka,Róża,Sabina,Tamara,Lidia,Ligia,Liwia,Judyta Odpowiedz Link Zgłoś
wanielka Re: siostra Dominika 07.02.13, 00:15 a może: Dominik i Maria Dominik i Maryla Dominik i Stella Dominik i Judyta ? Gaja i Emma ciągle są brane pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: siostra Dominika 07.02.13, 11:37 Podobają mi się i Stella, i Gaja i Emma. Maryla nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: siostra Dominika 07.02.13, 20:59 Sama nie wiem - żadna wersja mi szczególnie wybitnie nie pasuje do Dominika. Najbardziej chyba Emma, Gaja i ewentualnie Judyta. Na bank nie Maryla. Odpowiedz Link Zgłoś
milda2012 Re: siostra Dominika 07.02.13, 10:39 pierwsza myśl: Nastazja może jeszcze Agata, Róża, Natalia, Liliana Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: siostra Dominika 07.02.13, 12:05 ktos juz powyzej proponowal, ale powtorze,bo to świetny zestaw: Dominik i Berenika, poza tym Dominik i Michalina Dominik i Daniela Dominik i Zoja Dominik i Eryka Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: siostra Dominika 07.02.13, 12:23 Nie sądzicie, że Dominika i Weronika/Berenika to za dużo szczęścia na raz? Jestem za Laurą. Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Re: siostra Dominika 07.02.13, 12:30 Ale tutaj jest Dominik, a nie Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: siostra Dominika 07.02.13, 12:42 olinininka napisał: > Ale tutaj jest Dominik, a nie Dominika Faktycznie, nie doczytałam. Ale nadal uważam, że to lekka przesada... Odpowiedz Link Zgłoś