madziarek_edziecko 22.07.04, 11:07 Wyczytałam ostatnio to imię w książce. Czy w Polsce jest nadawane ? Znacie kogoś noszącego to imię? Jak Wam sie podoba? Według mnie brzmi nawet ładnie. Kojarzy mi sie trochę z Melanią (wolę chyba jednak Melanię). Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Melinda 22.07.04, 11:12 madziarek_edziecko napisała: > Według mnie brzmi nawet ładnie. Kojarzy mi sie trochę z Melanią (wolę > chyba jednak Melanię). Ja też wolę Melanię, a Melinda wprawdzie nie jest brzydkim imieniem, ale zbyt wiele ma wspólnego z Lindą, którego to imienia strasznie nie lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
dorka1976 Re: Melinda 22.07.04, 11:38 Mi się kojarzy z Belindą Carlisle - wokalistką amerykańską, w związku z czym jakoś pachnie mi to imie "Zachodnio", po prostu nie polsko, coś jak zapożyczenie. I jak jeszcze lubie np. imiona włoskie (Allegra, Kiara itp), tak amerykańskich unikam, bo ich nie lubię.. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Melinda 22.07.04, 13:02 Na upartego mozna nazwac tak dziecko. Jednak nie polecam, troche pretensjonalne, jak na moj gust. Odpowiedz Link Zgłoś
forencja Re: Melinda 22.07.04, 14:30 Mnie się to imię nawet podoba, ale zdecydowanie wolę Lindę. Pozdrawiam, Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Melinda 22.07.04, 20:55 Mnie sie zdecydowanie nie podoba, do tego kojarzy mi sie z czasme nadawana w Niemczech Melina - a to juz wogole makabra! Ania Odpowiedz Link Zgłoś