liliowewzgorze 23.06.13, 23:24 Szymon Konrad Kacper x2 Franciszek Jakub Dawid Maja Julia Alicja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karola1705 Re: Imiona dzieci w mojej okolicy 23.06.13, 23:57 -Jakub i Wiktoria ( rodzeństwo) -Karolina -Wiktoria, Cecylia, Michał -Marysia Odpowiedz Link Zgłoś
monaliss Re: Imiona dzieci w mojej okolicy 24.06.13, 00:31 Nie wiem do jakiego wieku liczą się dzieci, ale te poniżej są do lat 6: Bartosz - 4 lat Nikola x2 - 5 i 6 lat Maksymilian - 3 lata Kasia x2 - lat 3 i lat 6. Julia - lat 6 Tymoteusz - lat 6. Marysia - (prawie) 5 lat bliźniaki Amelia i Maciej - 6 lat Amelia - 3 lata Dominika - 2,5 lat Marcelina - 4 lata Michalina - półtora roku Tymon - 1 miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
milamala Re: Imiona dzieci w mojej okolicy 24.06.13, 02:20 A w mojej okolicy: Demi, Dimo, Alex (Alexander), Noor, Lea, Senna, Dani, Deni, Leon, Nicole, Robin. Odpowiedz Link Zgłoś
milamala Re: Imiona dzieci w mojej okolicy 24.06.13, 11:42 Dobrze kombinujesz monaliss. Mieszkam obok, w Holandii. Odpowiedz Link Zgłoś
monaliss Re: Imiona dzieci w mojej okolicy 24.06.13, 13:51 U mnie w Belgii są takie same imiona, dlatego myslalam,ze ty tez stąd jestes Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezna_pani1 Re: Imiona dzieci w mojej okolicy 24.06.13, 13:30 Na szybko: Oczywiście Nikole w przeróżnych wersjach. Julie Maje Katarzyny (zastanawiam się, kiedy minie szał na to imię) Lilian(n)y Natalie Leny Kornelie Karoliny Wiktorie Weroniki Emilie Pauliny Patrycje 2 Eweliny 2-3 Klary Klementyna Marianna Maria Berenika Blanka Iwona Lucyna Kubusie Kacper Jasie Kamile Adamy Adriany Mariusz jest sporo Mateuszów Moja okolica jest nieco w tyle za innymi, gdyż imiona, które były modne w moim pokoleniu cieszą się popularnością wśród najmłodszych. Odpowiedz Link Zgłoś
monaliss Re: Imiona dzieci w mojej okolicy 27.06.13, 21:04 zadziwia mnie IWONA.. myślałam, ze to imię wymarło... bo ja akurat to mam wiele koleżanek o tym imieniu... taka byla moda w latach 70-tych Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka55 Re: Imiona dzieci w mojej okolicy 27.06.13, 19:35 Gabriela 2x Weronika 3x Lena Liliana Melania Klara Aleksandra 2x Kornelia Nadia 2x Laura Malwina Brygida Anna Natalia 2x Justynki, Martynki, Julki,Nikole powtarzające się woelokrotnie Mikołaj Mateusz Kuba wiele razy Kamil Kacper wiele razy Benjamin Eliasz Emanuel Dawid Maksym Karol Te imiona nieprzeciętne pojawiaja się tylko jeden raz na cała miejscowość O wiele lepiej tak....niż wszystkie dzieci w sąsiedztwie nazywają się tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
adriankaa.s Re: Imiona dzieci w mojej okolicy 30.06.13, 15:40 - Szymon 5 lat - Adaś 6 at - Jaś 7 lat - Aleksandra 6 lat - Klaudia 9 lat - Dominika 7 lat poniżej roku : - Kacper - Wiktor - Szymon x2 - Maja - Nadia Odpowiedz Link Zgłoś
nowalij_ka0 Re: Imiona dzieci w mojej okolicy 19.11.14, 15:22 Chłopcy: Antoś Kacper Aleksander Piotr Miłosz Staś Dziewczynki: Zuzia Zosia Maja Odpowiedz Link Zgłoś
dolcevita007 Re: Imiona dzieci w mojej okolicy 19.11.14, 23:52 Chlopcy: to sa dzieci z takiej dalszej okolicy a dokladnie z grupy 5-6 lat maja Haniya Tenzin Leart Yannick Max Nicolas Milo Arda Leonardo Sergej Qiyuan Dziewczynki: Viktoria, Kaya, Rosa Maria, Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
vi0let Re: Imiona dzieci w mojej okolicy 20.11.14, 21:05 Filip - 2 l. Jakub - 6 l. Jan - 3,5 l. Kacper - 6 l. Michał - 2 l. Nikodem - 3 l. Wiktor - 2,5 l. Bianka - 3 l. Elwira - 5 l. Maja - 4 l. Dzieci poniżej roku: Luiza, Jan, Stanisław, Piotr, Adam, Bartosz Odpowiedz Link Zgłoś