mary.h 16.07.13, 08:13 Urodzeni w Jarocinie (pierwsze półrocze 2013 r.) - na podstawie "Nasi Milusińscy" w Gazecie Jarocińskiej. CHŁOPCY Adam Adrian Alan (2) Antoni (5) Bartłomiej (2) Bartosz (4) Dawid Dominik Filip (3) Franciszek Gracjan Hubert Ignacy (2) Igor (2) Jakub (9) Kacper (5) Konrad Krystian Ksawery Maciej Maksymilian Marcel (3) Marcin Mateusz Michał Miłosz Mkołaj Nikodem (2) Olaf Oliwier (3) Oskar (6) Patryk Piotr Szymon (4) Tobiasz Tomasz (5) Wiktor (3) Wojciech DZIEWCZYNKI Agata (2) Alicja (2) Anna Antonina (2) Barbara Blanka Dagmara Dominika (2) Dorota Florentyna Hanna (3) Iga Irmina Jagoda Joanna Judyta Julia (8) Kaja (2) Karolina (2) Katarzyna (2) Kornelia Laura Lena (6) Magdalena Maja (13) Marcelina Maria (4) Martyna (4) Michalina Nadia Nastia Natalia (2) Nicola Nikola (2) Nina Olga Oliwia (2) Vanessa Wiktoria (2) Zofia (2) Zuzanna (6) Zyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: WnŚ Jarocin 16.07.13, 10:10 W Jarocinie także kumulacja Bartków i Oskarów, Kapcer, Jakub i Szymon nadal rządzą Nie pojmuję nie słabnącej popularności Tomasza... Wśród chłopców podobają mi się tylko Ignaś i Tobiasz. Wśród dziewczynek zwróciłam uwagę na Blankę, Florentynę, Irminę, Judytę i Zytę. Nastia mnie powaliła, Maja, Julia i Zuza nadal w czołówce Odpowiedz Link Zgłoś