defka13 27.07.13, 17:18 Chłopcy: 7 Jan 6 Antoni Kacper 5 Franciszek 4 Adam Dawid Filip Leon Michał Szymon 3 Jakub Maksymilian Oliwier 2 Aleksander Marcin Marek Mateusz Robert Sebastian Stanisław Tomasz 1 Adrian Alan Artur Bartosz/Bartłomiej (podano Bartek) Bruno Damian Daniel Ernest Gabriel Henryk Hugo Julian Kajetan Kazimierz Krystian Miłosz Piotr Przemysław Tobiasz Dziewczynki: 5 Alicja 4 Julia Lena Maria Natalia 3 Aleksandra Antonina Hanna Nadia Wiktoria 2 Gabriela Karolina Maja Oliwia Urszula Zofia Zuzanna 1 Antonia Apolonia Barbara Dominika Emilia Ewa Helena Iga Izabela Izabella Joanna Kinga Klara Konstancja Kornelia Laura Liwia Magdalena Marianna Martyna Michalina Mirosława Nikola Pola Róża Sabina Sandra Sara Bliźniaki: Maja i Oliwia Tomasz i Izabella Dwa imiona: Tomasz Piotr Izabella Jadwiga Maksymilian Maciej Antonina Róża Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 27.07 27.07.13, 17:44 Cieszę się z Konstancji, Sabiny, Kajetana, Henryka, Apolonii, Juliana, Kazimierza, Heleny, Klary, Laury i Róży. Martwi mnie mnogość Janów. Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: WnŚ Warszawa 27.07 28.07.13, 12:45 Cieszy mnie spadek ilości Jakubów.Z chłopięcych imion podobają mi się Artur,Ernest,Henryk.U dziewczynek miło spojrzeć na Apolonię,Konstancję,Liwię,Mariannę,Róże,Sarę. Odpowiedz Link Zgłoś
agjato Re: WnŚ Warszawa 27.07 28.07.13, 13:42 Janów rzeczywiście dużo, ale wolę już Jana niż Jakuba. Sama w klasie miałam kolegę Jakuba, imię mi się wtedy bardzo podobało. Obecnie ta przeogromna popularność. Jana, mimo rosnącej od lat popularności, dalej lubię we wszystkich pokoleniach, może tez dlatego, iż dla mnie jest takim imieniem ponadczasowym. Sama mam i miałam w rodzinie i małych i dużych Janów dosyć sporo. Bardzo podoba mi się Ernest i Tobiasz. Z dziewczęcych zwróciła moją uwagę Apolonia. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka55 Re: WnŚ Warszawa 27.07 28.07.13, 17:06 Z męskich nawet podoba mi sie Alan Ale fajnie ze znalazły sie imiona takie jak: Kazimierz, Apolonia czy Mirosława Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 27.07 28.07.13, 20:15 Też wolę Jana niż Jakuba, ale i tak szkoda, że aż tylu ich. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: WnŚ Warszawa 27.07 29.07.13, 11:45 Brawa za Ernesta, Henryka, Sabinę i największe za Apolonię (a nie Polę) Odpowiedz Link Zgłoś
angelina7-83 Re: WnŚ Warszawa 27.07 29.07.13, 14:41 Mi się Jan nie podoba, nie ze względu na kawały, ale moja sąsiadka woła swojego męża "Ja-nie" Wtedy sobie w myślach żartuję "a kto?" Już wolę popularność ponadczasowych Franciszków i Antonich. Najbardziej podoba mi się Ernest i Konstancja Odpowiedz Link Zgłoś
mel_bi Re: WnŚ Warszawa 27.07 30.07.13, 06:34 Właśnie sobie leżę z gazetką i oglądam fotki tych maluszków. I takie mam refleksje: dużo Janów, wreszcie mniej Majek, Julii, Stasiów, Franiów, Antosiów i Kubusiów. Uff. Bardzo cieszą: Leon, Ernest, Gabriel, Sebastian, Hugo, Kajetan, Tobiasz Gabriela, Iga, Klara, Konstancja. Zaciekawiła mnie aż taka popularność Alicji, ale ok, uwielbiam to imię. Bliźniaczki - Maja i Oliwia, czy można bardziej pospolicie? Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 27.07 14.08.13, 10:07 Ucieszyli mnie Kazimierz, Hugo, Ernest, Julian, Kajetan, Klara, konstancja, Liwia i Róża. Zaskoczyła Mirosława. Z zestawów pięknie brzmi Antonina Róża. Odpowiedz Link Zgłoś