alania1 07.08.13, 08:43 niby podobne, a jednak....ktore najladniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinininka Re: kinga inga olga 07.08.13, 08:57 Eh dla mnie trudny wybór, bo żadne nie w moim guście Wszystkie strasznie twarde, i są dla mnie na ,,równi", ale gdybym musiała wybrać to Kinga (najładniejsze brzmienie) ewentualnie Inga (niska nadawalność, mało popularna), za Olgą nigdy nie przepadałam, bo kojarzy mi się z kimś otyłym, ciężkim (i znam 3 Olgi niezbyt fajne) Odpowiedz Link Zgłoś
wimperga Re: kinga inga olga 07.08.13, 09:38 Od wg mnie najładniejszego: Inga, Olga, Kinga. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: kinga inga olga 07.08.13, 11:35 Trudno mi określić, które podoba mi się najbardziej. Ogólnie imiona spoza mojej listy imion "do nadania" . Jednak ok, także spoza czarnej listy. Chyba podobają mi się w kolejności z tytułu: Kinga, Inga, Olga- ta pewnie często jest Olą . Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: kinga inga olga 07.08.13, 13:05 Olga. Piękne. Nawet chcieliśmy dać takie naszej córeczce ale ostatecznie stanęło na innym. Ale Olga nadal uważam za b.ładne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: kinga inga olga 07.08.13, 13:48 1. Inga 2. Olga 3. Kinga Taka jest u mnie kolejność. Mogłabym nadać tylko Ingę, ale mam jedną w bliskim otoczeniu. Olga i Kinga są okej, choć mnie nie zachwycają. Odpowiedz Link Zgłoś
rurek00 Re: kinga inga olga 07.08.13, 14:06 Z tych trzech to Olga, aczkolwiek żadne z nich nie należy do moich ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: kinga inga olga 07.08.13, 14:22 Podobają mi się w takiej kolejności : Inga Kinga Olga Odpowiedz Link Zgłoś
dolcevita007 Re: kinga inga olga 07.08.13, 22:43 Olga piekne imie, Inga i Kinga nie w moim stylu. Ja znam Olge piekna drobna i filigramowa , bardzo fajna, z silna osobowoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
milamala Re: kinga inga olga 07.08.13, 23:40 Zdecydowanie Kinga. Nosze to imie i bardzo sobie chwale. Piekne brzmienie, zadnych karkolomcow ze zdrobnieniami albo przeinaczeniami nie doswiadczam, malo popularne, ladne znaczenie, krolewskie "nosicielstwo". jednym slowem same plusy. Od znajomej Ingi wiem, ze parenascie lat temu praktycznie stale mylono ja z Kinga. Olga, to tez ladne imie. Odpowiedz Link Zgłoś
niwius Re: kinga inga olga 08.08.13, 12:11 Tylko Inga. Kinga jeszcze ujdzie w ostateczności, Olgi nie znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: kinga inga olga 09.08.13, 21:28 Nie przepadam za nimi, ale jeśli już, to Kinga. Odpowiedz Link Zgłoś
fruzielka27 Re: kinga inga olga 13.08.13, 00:24 Ja średnio bezstronnie opowiem się za Ingą Choć teraz na Ingę bym uważała w związku z niedawno nadawanym serialem, jeśli nie lubisz popularnych imion. Olga też mi się bardzo podobało i miałam to imię w planach dla drugiej córki. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: kinga inga olga 13.08.13, 11:39 Kinga zupełnie mi się nie podoba, Inga i Olga za to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
liliowewzgorze Re: kinga inga olga 21.08.13, 18:49 Kinga i Inga, Olga najmniej mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś