maja77 08.08.04, 17:57 Dziewczyny, podoba mi sie parę oryginalnych imion i zastanawiam sie jak moga brzmiec ich ewentualne zdrobnienia. Chodzi mi o: Jordan, Natan, Tristan, Kasjan.Czekam na Wasze propozycja i gorąco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
impostor Re: ZDROBNIENIE DLA JORDANA 08.08.04, 18:04 jeszcze dodaj szatan...)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: ZDROBNIENIE DLA JORDANA 10.08.04, 15:04 maja77 napisała: > Dziewczyny, podoba mi sie parę oryginalnych imion i zastanawiam sie jak moga > brzmiec ich ewentualne zdrobnienia. Chodzi mi o: Jordan, Danek? >Natan, Natanek, Natuś, Natek? Tristan, > Kasjan. Kaj? nie mam więcej pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
nitkaa2 Re: ZDROBNIENIE DLA JORDANA 11.08.04, 19:06 alez mi sie spodobal ten Szatan- lzy szczescia ciekna mi po policzkach. Dawno sie tak nie usmialam. Odpowiedz Link Zgłoś
eirinn Re: ZDROBNIENIE DLA JORDANA 11.08.04, 22:41 No, ja też. Ale dziewczyna unieszczęśliwi dziecko, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: ZDROBNIENIE DLA JORDANA 11.08.04, 23:08 eirinn napisała: > No, ja też. Ale dziewczyna unieszczęśliwi dziecko, nie? W zasadzie nie ma tu się formalnie do czego doczepić - te imiona istnieją. A że akurat nie w naszym guście (w moim jest z nich wszystkich tylko Kasjan) - no cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
sabe Re: ZDROBNIENIE DLA JORDANA 12.08.04, 10:19 akurta szatan, ma sie do kilku z nich, jak pęćś do oka - Jordan i Natan to imiona bibijne... a poza tym nie wiecie rpzecież, czy dziewczyna mieskza w Polsce, jakie ma nazwisko... Odpowiedz Link Zgłoś
tiger01 Re: ZDROBNIENIE DLA JORDANA 17.08.04, 15:27 nie, sorry obojetnie czy biblijne, czy szatanskie wszystkie sa STRASZNE!!! Brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
milenium5 Re: ZDROBNIENIE DLA JORDANA 07.09.04, 14:02 Straszne? Natanem na tym forum wiele osób się zachwycało, również w formie Nataniel. Post o Tristianie też był, wielu osobom się podobał. Kasjan - bardzo ładne moim zdaniem. Jordan - mocno oryginalne, mam kuzyna o tym imieniu, ale mieszka w Niemczech i pochodzi z mieszkane rodziny. W Polsce mówiemy Jordanek. Odpowiedz Link Zgłoś