betty842 29.01.14, 19:31 Pytanie czysto teoretyczne.Jakie imię pasuje dla siostry/brata Dominika i Igora? Dodam,że zarówno dla pierwszego i drugiego syna brałam pod uwagę imię Emilian (ale nie Emil) ale mąż się nie zgodził.Natomiast dla dziewczynki wybrana była Milena.Jednakże kiedy widzę coraz większą popularność Mileny to trochę mi się to nie podoba i nie wiem czy nadałabym je potencjalnej córce...Mam wrażenie,że imiona moich chłopców trochę się gryzą ponieważ jedno jest "miękkie" a drugie "twarde"...ale teraz już z tym nic nie zrobię...Jakie (waszym zdaniem) imiona pasują dla siostry/brata Dominika i Igora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinininka Re: Dominik,Igor i ....? 29.01.14, 19:43 Moja pierwsza myśl Hubert / Anastazja Ale zależy do jakiego nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
betty842 Re: Dominik,Igor i ....? 29.01.14, 19:49 Nazwisko brzmieniowo podobne do "Michalik". Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: Dominik,Igor i ....? 29.01.14, 21:40 Nie widzę problemu w tym,że jedno imię jest twardsze od drugiego. Olaf,Witold,Eryk,Brunon,Juliusz,Tymon,Tymoteusz,Tobiasz,Błażej,Kornel Sara,Blanka,Kinga,Inga,Adrian(n)a,Lilian(n)a,Malwina,Kornelia,Diana Odpowiedz Link Zgłoś
dolcevita007 Re: Dominik,Igor i ....? 30.01.14, 11:15 Aurelia, Emilia, Helena, Gabriela, Sabina Milosz, Wiktor, Jonasz, Olaf, Sebastian, Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Dominik,Igor i ....? 30.01.14, 09:50 Dominik, Igor i Kornel Tymon Roch Bruno Hugo Witold Olgierd Olaf Eryk oraz Róża Mira Klara Dagna Dalia Aurora Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Dominik,Igor i ....? 30.01.14, 11:20 Marta, Olga, Kamila... Olaf, Eryk, Karol, Wiktor... IMO imiona synów do siebie nie pasują więc czy wybierzesz do Dominika czy Igora czy tylko do nazwiska nie widzę różnicy. Milena też mi pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kompotmalinowy Re: Dominik,Igor i ....? 30.01.14, 14:48 Eryk, Patrycja Szymon, Maja Odpowiedz Link Zgłoś
niwius Re: Dominik,Igor i ....? 30.01.14, 15:34 Cyprian, Olaf, Artur, Brunon, Nikodem, Juliusz, Franciszek, Eryk, Roch, Fryderyk, Gustaw, Hubert, Hugo, Krystian, Leon, Maurycy, Miron, Piotr, Tymon, Kornel, Cyryl, Jonasz, Karol, Joachim, Szymon Daria, Agata, Berenika, Weronika, Celestyna, Emma, Otylia, Florentyna, Anastazja, Jaśmina, Joanna, Kornelia, Karolina, Leonia, Matylda, Marianna, Nina, Róża, Sabina, Wiktoria, Diana, Liliana, Aurelia, Barbara, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
adriankaa.s Re: Dominik,Igor i ....? 02.02.14, 00:59 Patryk, Adrian, Bartosz, Hubert Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
agjato Re: Dominik,Igor i ....? 02.02.14, 14:01 Florian, Bartłomiej, Jacek, Matylda, Marcelina, Aurelia, Odpowiedz Link Zgłoś