marmolada77 Re: Nowa zabawa 30.01.19, 16:36 Ryszard Otto Beata Emilia Rupert Teresa Odpowiedz Link Zgłoś
hanna_konstancja Re: Nowa zabawa 30.01.19, 18:28 Nie wiem czy bezpieczniej wybrać artnera czy siebie Chyba najpierw siebie. Hanna. Helena Aurelia Nina Natalia Aurora Tomek Tadeusz Ożanna Marcjanna Edward Klara Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Nowa zabawa 08.08.20, 21:39 Fajna zabawa, może i ja się włączę K - Kornelia i Kazimierz A - Adela i August J - Julianna i Jerzy A - Aniela i Aureliusz Partnera brak Odpowiedz Link Zgłoś
mamaitwinsy Re: Nowa zabawa 09.08.20, 00:17 Idalia/Ignacy Gaja/Gustaw Aniela/Aleksander Odpowiedz Link Zgłoś
allegra1989 Re: Nowa zabawa 09.08.20, 09:18 Z— Zofia, Zygmunt U— Urszula, Ulryk Z— Zachariasz, Zoja A — Aniela, Aleksander N— Natalia, Nataniel N— Nina, Nikodem A— Antonina, Adam Mój mąż nie chcę podawać imienia, pragnie pozostać anonimowy. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Nowa zabawa 09.08.20, 09:46 Jedną z tych dwójeczek sama mogłabym mieć Odpowiedz Link Zgłoś
losninos Re: Nowa zabawa 19.09.21, 18:19 K Konstanty A Alicja M Maksym I Irma L Leonard S Sara Y (Makary) L Larysa W Witold I Inga A Aleksy Odpowiedz Link Zgłoś
oliwiakleczekgmail.com Re: Nowa zabawa 19.09.21, 20:48 To i ja się zabawię, a co tam Z racji tego, że już się nie identyfikuje ze swoim imieniem, daje Apolonkę😁❤️ A - Adelajda, Aleksander P - Pelagia, Przemysław O- Oktawia, Orest L- Larysa, Ludwik O- Olga, Oskar N- Noemi, Nataniel I- Idalia, Ignacy A- Aurelia, Adam To zaszalałam😂 Najgorzej miałam z literką O, bo w sumie żadne imiona żeńskie ani męskie na nią mi się nie podobają (choć Olga jeszcze ujdzie). Dlatego z musu Oktawia, Oskar i Orest Na Adelajdę, Pelagię, Noemi i Larysę chyba nie miałabym odwagi Za to Idalka coraz bardziej mi się podoba😊 Ludwik mnie nie zachwyca, a Aleksander, Ignacy i Adam odpadają przez popularność, ale w zabawie jak najbardziej mogę nadać, bo wszystkie bardzo mi się podobają😅 A w realu z tego jakże pięknego (🤣) zestawienia mogłabym nadać oczywiście Aurelkę, Przemka i Natanielka😁 Odpowiedz Link Zgłoś
decadent46 Re: Nowa zabawa 19.09.21, 21:39 Brałam już wprawdzie udział w tej zabawie, ale pod starym nickiem. A Dekadentowi szybko zmienia się gust, więc spróbujemy jeszcze raz K - Kazimierz i Kalina A - Apolinary i Adela J - Jerzy i Julianna A - Amadeusz i Aniela (wolałabym Antonię, ale mam w rodzinie Antoninę - mogłyby się mylić) Hura, są moje ulubione imiona! Imię mam krótkie, więc na szczęście nie muszę za dużo kombinować Odpowiedz Link Zgłoś
juta.malcolm Re: Nowa zabawa 20.09.21, 15:36 M- Matylda I- Idalia L- Liliana L- Leonard E- Eugenia R- Ryszard Odpowiedz Link Zgłoś
hanna_konstancja_wraca Re: Nowa zabawa 25.02.22, 18:35 Hildegarda, Aurora, Nina, Natalia, Andromeda -to z mojego Tulia, Oktawia, Marcjanna, Aurora, Sara, Zara (wiem, że kojarzy się ze sklepem), ale nie nazwę dziecka zuzia czy zosia -Ten zestaw to Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
majkaja Re: Nowa zabawa 25.02.22, 19:20 R - Rozalia/Romuald O - Otylia/Olgierd K - Krystyna/Ksawery S - Stefania/Stefan A - Aniela/Antoni N - Noemi/Nikodem A - Antonina/Aleksander Odpowiedz Link Zgłoś
nadeeka Re: Nowa zabawa 26.02.22, 13:27 K - Klementyna i Krzesimir A - Ariadna i Arystarch R - Ruta i Roch O - Ożanna i Orestes L - Leontyna i Lutomir I - Idalia i Imisław N - Niegosława i Neftali A - Anatolia i Apolinary Odpowiedz Link Zgłoś
emnilda.wolna Re: Nowa zabawa 26.02.22, 13:35 Emilia, Etan Maria, Michał Noemi, Natanael Irena, Ignacy Lucja, Leonard Dagna, Dominik Adela, Adam Realnie większość nie do nadania. Odpowiedz Link Zgłoś
remigia1 Re: Nowa zabawa 11.03.22, 17:50 Moje imię - Izabela I - Ida/Igor Z - Zuzanna/Zachary A- Adela/Artur B- Berenika/Bartłomiej E- Emma/Emil L - Lea/Leonard A - Alina/Aleksy Odpowiedz Link Zgłoś
decadent46 Re: Nowa zabawa 11.03.22, 18:13 Gust Dekadenta zmienia się jak rękawiczki, wprawdzie brałam już udział w tej zabawie, ale muszę jeszcze raz, bo poprzedni zestaw już nieaktualny 😂😂😂 K - Kordian, Kalina albo Kazimiera A - Apolinary (❤️), Adela J - Jerzy, Julianna A - Amadeusz, Antonia (w realu odpada ze względu na Antoninę w rodzinie) Partnera na razie brak 😂 Spróbuję z imionami moich rodziców. E - Edward, Emilia L - Leonard ( ❤️), Ligia (❤️) I - Ignacy, Inga Z - Zawisza (❤️), Zofia (w realu odpada ze względu na popularność) A - Andrzej albo Artur, Apolonia (męskie w realu nie do nadania, ale wykorzystam argumenty pt. May i Rimbaud) S - Stefan, Stefania Ł - Łukasz, Łucja (w realu bym nie nadała) A - Aleksander, Alina (Alina w realu odpada ze względu na dwie Alicje w rodzinie) W - Winicjusz, Waleria O - Olgierd, Oktawia M - Mieszko (❤️), Matylda albo Marianna I - Iwo, Idalia (Iwo w realu nie do nadania, za błędną odmianę przerobiłabym na mielonkę) R - Roman, Rozalia (Roman w realu raczej nie do nadania, jednak mam miłe skojarzenia z tym imieniem) Odpowiedz Link Zgłoś
n.ataleczk.aa Re: Nowa zabawa 06.09.22, 16:39 Zrobię z mojego, bo wolę nie ryzykować imienia osoby, z którą jestem w związku. Bardzo ciekawa zabawa ☺️. N - Noelia A - Apolinary T - Tadeusz A - Anastazja L - Leonard I - Ignacy A - Arystea Odpowiedz Link Zgłoś
n.ataleczk.aa Re: Nowa zabawa 20.08.23, 22:12 N - Noelia i Nikander A - Aurora i Apolinary T - Teodozja i Tuliusz. Uwielbiam Teodora, ale jest już jeden w rodzinie, a Tadeusza przestałam lubić, więc pozostał Tuliusz. A - Anatolia i Aurelian L - Larysa i Leonard I - Idalia i Ignacy A - Anastazja i Anatol Odpowiedz Link Zgłoś
remigia1 Re: Nowa zabawa 16.09.22, 09:09 Artur Lea Edward Kornelia Sara Adela Nilus Daria Emma Radomił Odpowiedz Link Zgłoś
addie_la_rue Re: Nowa zabawa 20.08.23, 10:38 Chyba mam fazę na odkopywanie starych wątków 😂 Ponieważ nie posiadam nawet chłopaka, a tym bardziej męża, zrobię że swojego imienia (tego, którego używam, dla jasności) A - Aida😍/Andrzej N - Naomi/Noe A - Antonina/Apollo S - Sara/Samuel T - Teodozja/Tristan (albo jeszcze Tymon) A - Adelina/Anatol Z - Zofia i z męskich niestety nie mam niczego😅 J - Józefina/Jan A - Apolonia/Antoni Z tych tutaj para marzeń to Aida i Jan 😍 — Kto sądziłby, że rzuci tamten świat?! By z innym kimś iść na nowy szlak?/Że spotka kogoś, kto mu powie "tak"? Nie ja! Nie ja! ~Aida i Amneris, "Nie ja" ❤️🩹❤️🔥 Odpowiedz Link Zgłoś
niii Re: Nowa zabawa 20.08.23, 16:09 Spróbuję ze swoim imieniem, bo nie chcę ryzykować z imieniem chłopaka. 1 zestaw: Aurika Neonilla Nikandra Inanna Kalipso Aniel - chłopiec 2 zestaw: Andromeda Nijola - litewskie imię Nenufar - chłopiec Iskra Kasandra Ariadna 3 zestaw : Auksenia Niwia Noelia Imissa ( skrót od Imisławy) Kiliana Avril Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Nowa zabawa 21.08.23, 01:12 Jokasta, Jarogniew Andromeda, Agaton Roslawa, Radzimir Ofelia, Odolan Sawa, Sambor Lucja Anika, Apolinary Wszebora, Wilkomir Odpowiedz Link Zgłoś