lady 03.09.04, 07:58 Wczoraj na przystanku mam tak mówiłą do córki. Pierwszy raz słyszałam coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aka10 Re: Balbina - co sądzicie? 03.09.04, 08:39 No,w koncu to tez imiePozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Balbina - co sądzicie? 03.09.04, 09:54 Niestety to imię oznacza po prostu "jąkała". Ale poza tym jest miłe Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Balbina 03.09.04, 09:58 podoba się, podoba... choc pierwsze skojarzenia mam z Gąską Balbinką miłe dla ucha i zdrabniać można przeróżnie Odpowiedz Link Zgłoś
kmianka Re: Balbina - co sądzicie? 03.09.04, 11:22 No jest takie imie... Znam jedna Balbinę... A o gąsce Balbince nie slyszalas?! Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Balbina - co sądzicie? 03.09.04, 11:35 Pomijajac gąskę, to imie jest bardzo ladne. I fajnie, ze po swiecie chodza male Balbinki. Odpowiedz Link Zgłoś
anilia Re: Balbina - co sądzicie? 03.09.04, 12:00 Osobiście nie znam żadnej Balbinki, ale pamiętam, że córka prezenterów 'Roweru Błażeja' nazywa się Zuzanna Balbina - strasznie długo, w ogóle bardzo długie imię i chyba nie ma zdrobnień, bo Balbinka jest jeszcze dłuższe...Balbisia, Balka, Baba, Balbka, Bina, Binka? Okropne i ciężkie do wymówienia. A Balbi to już o krok do Barbie Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: Balbina - co sądzicie? 03.09.04, 13:37 Kompletnie mi się nie podoba. Kojarzy mi się z jakąś starą babą (babą - nie babcią czy babunią - nie wiem, dlaczego ). Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Balbina - co sądzicie? 03.09.04, 14:34 lady napisała: > Wczoraj na przystanku mam tak mówiłą do córki. Pierwszy raz słyszałam coś > takiego. Sama bym się na nie dla córki nie zdecydowała, ale jeżeli są mamy, które to robią, to bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia1 Re: Balbina - co sądzicie? 08.09.04, 23:44 łądne imię tylko mój sąsiad ma psa o takim imieniu Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Balbina - co sądzicie? 08.09.04, 23:45 dominisia1 napisała: > łądne imię tylko mój sąsiad ma psa o takim imieniu Zmienić psu imię Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: Balbina - co sądzicie? 09.09.04, 00:14 gaudencja napisała: > dominisia1 napisała: > > > łądne imię tylko mój sąsiad ma psa o takim imieniu > > Zmienić psu imię E tam, skoro ładne, to niech też się cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
avarja Re: Balbina - co sądzicie? 11.09.04, 21:14 Balbina : znam dziewczynę o takiej KSYWIE :] Odpowiedz Link Zgłoś
wilenka Re: Balbina - co sądzicie? 11.09.04, 23:59 Balbina - nie,nie - kiedy je slysze ,jawi mi sie obraz jakiś flaban , czy pierzyny ogromniastej . Odpowiedz Link Zgłoś