domi_33 13.10.14, 21:59 takie imię nosi chłopczyk, który gra Wojtusia w M jak miłość. w innym filmie grał Modest. czyli jak się ma nietypowe imię to łatwiej stać się sławnym, taki luźny wniosek można wyciągnąć. ja to imię baardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula.anna Re: Feliks - młody aktor 14.10.14, 07:11 Taaa, sławnym. Ja bym tej rólki w serialu sławą nie nazwała . No i jakim cudem Dymna się "wybiła", czy Adamczyk, czy inni z takimi typowymi, popularnymi imionami? Wniosek na wyrost, mam nadzieję że raczej żartobliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
lily-beth Re: Feliks - młody aktor 14.10.14, 10:29 Sławnym jak sławnym, ale zapamiętanym na pewno. Łatwiej zapada w pamięć bobas grający miniaturową rólkę, jeśli nosi imię Modest czy Feliks, a nie Kuba czy Jaś. Ja do dziś pamiętam, że 20 lat temu byłam w teatrze na "Małym księciu" i tytułową rolę grał 10-letni Mieszko Gdyby się nazywał Michał, to nawet bym nie zwróciła uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Feliks - młody aktor 14.10.14, 10:39 Jeśli ktoś sprawdzi imię, to zapamięta. Ja nie sprawdzam . Bo Kuba czy Jaś to wiadomo... Ale imię oczywiście mi się bardzo podoba, sama mam syna Feliksa Odpowiedz Link Zgłoś
liliowewzgorze Re: Feliks - młody aktor 14.10.14, 11:57 Ja uważam, że to nie dzięki imieniu człowiek staje się sławny, ale dzięki umiejętnością, nietypowe imię może jedynie nas wyróżniać, btw Feliks - ładnie, na pewno obecnie rzadko spotykany, dlatego doceniam u kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś