abiela 09.02.16, 23:09 Adam x3 Agata Alan Aleksander x4 Aleksandra x2 Aleksy Alicja x5 Amelia x2 Aniela Anna Antoni Antonina Armando Bartłomiej Bartosz x3 (w tym Bartek) Bianka Blanka Dorota x2 Emilia x4 Eryk Fabian Filip x4 Franek Gustaw Hanna x4 Iga Igor x2 Jacek x2 Jagoda x2 Jakub x4 (w tym Kuba) Jan x2 Jessica Jowita Julia x5 Kacper x4 Kamil x4 Kamila Karolina Katarzyna Kinga Konrad Krzysztof Ksawery x2 Laura Lena x9 Liliana x2 Lilianna Maciej x2 Maja x3 Maksymilian Małgorzata Marcel Marcelina x2 Marek Maria Marlena Marta x2 Martyna x2 Mateusz Mia Mikołaj x3 Milena x4 Miłosz x2 Mira Nadia Natalia x3 Natan x4 Nikodem Nikola Olivier Oliwia Oliwier x3 Oriana Paulina Piotr x4 Pola Seweryn Stanisław x3 Szymon x2 Tomasz Tymoteusz x3 Wiktor x4 Wiktoria x2 Witold Wojciech x3 Zuzanna Bliźnięta Lenka i Kamil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: WnŚ Chorzów lipiec-grudzień 2015 12.02.16, 09:37 Armando to ciekawostka Podoba mi się Mira i Oriana, z takich rzadszych. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Chorzów lipiec-grudzień 2015 12.02.16, 18:46 Mnie też podobają się Mira i Oriana. Poza tym Aleksy, Aniela i Gustaw. Nie pojmuję fenomenu Jowity, coraz częściej ją widuję... Imiona bliźniąt dobrane IMO idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Chorzów lipiec-grudzień 2015 27.02.16, 17:37 abiela napisała: > Imiona bliźniąt dobrane IMO idealnie. Właśnie to miałam napisać. I chyba tylko na użytek przygodnych czytaczy wyjaśniam, ze wcale nie oznacza to komplementu pod adresem tych imion. Odpowiedz Link Zgłoś