y.cahaya 19.04.16, 20:43 Cześć co sądzicie żeby nazwać syna Iwo Antoni? Iwo musi być ponieważ pierwsze imię wybiera żona ja mam możliwość wyboru drugiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lily-beth Re: Imię dla syna 19.04.16, 21:00 Dla mnie w porządku, chociaż sama celowałabym w drugie imię niekończące się na samogłoskę. Akurat mój kolejny syn też miałby szanse dostać imię Iwo (u mnie to faworyt męża) i też miałabym problem z drugim, ale wybierałabym chyba z tych: Iwo Radomir Iwo Jaromir Iwo Stefan Iwo Henryk Iwo Leonard Odpowiedz Link Zgłoś
penelope.ia Re: Imię dla syna 19.04.16, 22:25 Ładnie brzmią razem i bardzo lubię Antoniego - jestem na tak Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Imię dla syna 20.04.16, 08:15 Ok, pod warunkiem, że Iwo będzie prawidłowo odmieniany. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imię dla syna 21.04.16, 00:46 paula.anna napisała: > Ok, pod warunkiem, że Iwo będzie prawidłowo odmieniany. > O tak, zestaw całkiem ładny! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Imię dla syna 01.05.16, 18:50 Wiele zależy od nazwiska - czy całość ładnie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś