abiela 09.03.18, 00:35 Adam Adrian x2 Agata Alan Alicja x4 Amelia x4 Antonina x5 Aurelia Balbina Bartłomiej Bartosz x3 (w tym Bartek) Błażej Bogdan Cezary Daniel Dawid Dominik x3 Dorota Emil Emilia x4 Fabian Filip x4 Gabriela Gustaw Hanna Helena Hubert x2 Igor Ines Julia x3 Juliusz Kacper x4 Kaja (imię matki obce) Kalina Kamil x4 Karolina Katarzyna Katja Kevin Kinga Konrad Krzysztof Ksawerz Kuba Ksawery Lena x4 Leon Lidia x2 Liliana x2 Liwia Łucja Łukasz Magdalena x3 Maja x5 Maksymilian x5 Malina Małgorzata Marcel x4 Marcelina Marcin x3 Maria x3 Marta Martyna x3 Mateusz x2 Michał x2 Mikołaj x2 Milena x3 Miłosz Nadia x2 Natalia x2 Natan Nicola Nikodem x2 Oliwia x3 Oliwier Oskar Otylia Patryk Paulina Paweł x3 Piotr Pola x2 Przemysław Radek Robert x2 Stanisław Szymon x6 Tamara Tobiasz Tomasz x2 Tymon Weronika x2 Wiktor Wiktoria Wojciech x6 Zofia x3 Zuzanna x3 Bliźnięta Wiktor i Ksawery Emil i Tymek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: WnŚ Chorzów 2017 25.03.18, 01:24 Balbina!! Jestem pod wrażeniem. Bogdan i Otylia też przykuwają wzrok. Ksawerz - czy to nie literówka? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Chorzów 2017 26.03.18, 22:28 gaudencja napisała: > Balbina!! Jestem pod wrażeniem. Bogdan i Otylia też przykuwają wzrok. Ksawerz - > czy to nie literówka? > O tak Ksawery to literówka! Balbina mnie też zaskoczyła. Odpowiedz Link Zgłoś