miraflores5 13.05.18, 18:29 No właśnie, chodzi mi po głowie od jakiegoś czasu, wątku osobnego nie znalazłam. Jak Wam podoba? Jak odmieniać? Dodam, że we Francji(Arnaud) było swego czasu(lata70) bardzo popularne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miraflores5 Re: Arno 21.05.18, 01:31 Nie o Arnolda ani Arnauda tylko o imię Arno. Czy Arno i Arnold to to samo imię, czy dwa oddzielne? Bo rozumiem z Twojego wpisu że to to samo imię? A Arnaud czyta się Arno z akcentem na ostatnią sylabę, ale faktycznie jest tłumaczony jako Arnold. Więc pogubiłam się już. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Arno 21.05.18, 19:46 A jest takie imię: "Arno"? Bo ja o nim nie słyszałam, BTN podaje, ze to zdrobnienie od Arnolda, ale nie polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
singsing74 Re: Arno 07.06.18, 16:41 Arno to imię ładnie pasujące ....... dla psa, podobnie jak Bruno czy Nero. Odpowiedz Link Zgłoś
dolcevita007 Re: Arno 30.05.18, 23:59 fr.wikipedia.org/wiki/Arno_(chanteur) Zdrobnienie od Arnolda. Piosenkarz belgijski. Odpowiedz Link Zgłoś